Άντληση Υδάτων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική

Άντληση ΥδάτωνΟι κτιριακές εγκαταστάσεις τυχαίνει πολλές φορές να πλημμυρίσουν από τεχνικά ή φυσικά αίτια: κάποια βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης ή ύδρευσης, δυνατή βροχή κ.λπ.

Η "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων", με μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στις απολυμάνσεις και στη διαχείριση πολυκατοικίας βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της για την άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων και τους εξυπηρετεί άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς φθορές στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα για άντληση ακάθαρτων υδάτων και εκκένωση σηπτικών και απορροφητικών δεξαμενών όπως επίσης και ειδικά εξοπλισμένα συνεργεία για άντληση καθαρών υδάτων.Τα συνεργεία μας είναι έμπειρα, καταρτισμένα, εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα και κυρίως πρόθυμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας 24 ώρες το 24ωρο.

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή της Αττικής κι αν βρίσκεστε, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν έχετε πλημμυρίσει (φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγοί, πατώματα, γκαράζ, υπόγεια), είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε ταχύτατα, με επιμέλεια και συνέπεια, περιορίζοντας στο ελάχιστο ενδεχόμενες ζημιές.