Πόρτες Ασφαλείας

Πόρτες ΑσφαλείαςΗ σιδεροκατασκευή της DoorSafety αποτελείται από τριπλή θωράκιση. Το κάθε φύλλο λαμαρίνας είναι 2 χιλιοστά. Η λαμαρίνα είναι γαλβανισμένη για να μην σκουριάζει. Έχει τρεις κάθετους και 10 οριζόντιους διπλούς δοκούς. Στα σημεία όπου υπάρχουν οι πείροι κλειδώματος και οι κλειδαριές υπάρχει επιπρόσθετο φύλλο λαμαρίνας ατσαλομαγγανίου.

 

Έχει 25 σημεία κλειδώματος:

• 10 εσωτερικά σταθερά σημεία κλειδώματος

• 14 εξωτερικά κινούμενα σημεία κλειδώματος και

• 1 κλείδωμα κινούμενο από πάνω

Σχετικά με τις κλειδαριές:

Η βασική κλειδαριά είναι η διπλή mottura .

Ο τρόπος λειτουργίας είναι ο εξής:

• Έχει δύο κυλίνδρους και εξωτερικά υπάρχουν δύο defender. O ένας κύλινδρος κλειδώνει όλα τα σημεία. Κλειδώνοντας τον δεύτερο κύλινδρο μπλοκάρονται όλοι οι πείροι στη θέση που βρίσκονται, παρέχοντας έτσι διπλή άμυνα στην πόρτα ακόμα και όταν λείπουμε από το σπίτι. Η παραβίαση του ενός κυλίνδρου δεν αρκεί για να απασφαλίσει την πόρτα.

• Στην περίπτωση παραβίασης και των δύο defender η κλειδαριά ανιχνεύει την αποσταθεροποίηση του κυλίνδρου και πέφτει αυτόματα ένας καταπέλτης μπλοκάροντας και τα 25 σημεία κλειδώματος. Έτσι εξασφαλίζουμε την προστασία του σπιτιού σας ακόμα και όταν απουσιάζετε.

• Στην περίπτωση που βρισκόσαστε μέσα στο σπίτι η πόρτα σάς δίνει τη δυνατότητα ενός επιπλέον συστήματος ασφαλείας. Το σύστημα αυτό βρίσκεται κρυμμένο και προστατευμένο πίσω από την πλάκα ατσαλομαγγανίου χωρίς να είναι ορατό εξωτερικά, έχοντας πρόσβαση σε αυτό μόνο εσείς από τη μέσα πλευρά της πόρτας. Το σύστημα αυτό επεμβαίνει πάλι σε όλα τα σημεία κλειδώματος μπλοκάροντάς τα στη θέση που βρίσκονται. Σε αυτήν την επιλογή δεν μπορεί να εισέλθει στην οικία κανείς ακόμα και αν έχει τα κλειδιά.