Διαχειρίσεις Πολυκατοικιών στην Αθήνα και στην Αττική

Διαχειρίσεις Πολυκατοικιών Ανάμεσα σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" στον τομέα της εξυπηρέτησης κτιρίων (αποφράξεις αποχετεύσεων, άντληση υδάτων, απολυμάνσεις, έκδοση κοινοχρήστων, συντήρηση καυστήρα-λέβητα,πυρασφάλεια-πυρόσβεση κ.λπ.) σημαντικό μέρος αποτελεί η διαχείριση κτιρίων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Το πρόγραμμα διαχείρισης περιλαμβάνει:

Επίσκεψη μια φορά την εβδομάδα (πρωινή ή απoγευματινή σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες που αναγράφονται κάθε μήνα στα ειδοποιητήρια των διαμερισμάτων) για τον έλεγχο - επίβλεψη του κτιρίου (π.χ. επιθεώρηση καθαριότητας, καμένες λάμπες) και εντοπισμό τυχόν άλλων προβλημάτων καθώς και είσπραξη των κοινοχρήστων (με επίσκεψη του υπαλλήλου μας από διαμέρισμα σε διαμέρισμα).

Επιμέλεια για την έκδοση κοινοχρήστων: Έκδοση και διανομή αναλυτικών ειδοποιητηρίων με διαχωρισμό των δαπανών ανά διαμέρισμα και - εφόσον απαιτηθεί - σε ενοικιαστές και ιδιοκτήτες.

Μέριμνα και πληρωμή των κοινόχρηστων εξόδων - λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, συνεργείο καθαρισμού, ανελκυστήρα κ.λπ.)

Ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων αναλυτικής συγκεντρωτικής κατάστασης μηνιαίων κοινοχρήστων συνοδευόμενη από φωτοτυπίες των αποδείξεων.

Παραλαβή του πετρελαίου πάντα με την παρουσία εκπροσώπου από το κτίριο.

Εβδομαδιαία μέτρηση της στάθμης της δεξαμενής πετρελαίου και τήρηση αρχείου.

Καταγραφή ενδείξεων μετρητών αυτονομίας εβδομαδιαίως με τήρηση αρχείου.

Μέριμνα για την έγκαιρη παραλαβή του πετρελαίου.

Δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για την οικονομική κατάσταση του κτιρίου και ετήσιος ισολογισμός.

Πληρωμή ΙΚΑ και υποβολή τριμηνιαίων Α.Π.Δ. όπου απαιτείται.

Επιμέλεια για τον προγραμματισμό και την εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας (απολύμανση, συντήρηση καυστήρα, απόφραξη ή καθαρισμός αποχέτευσης) από τεχνικούς - υπαλλήλους μας.

24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων.

Μέριμνα για άμεση ειδοποίηση συνεργείων σε περίπτωση βλαβών (υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, κλειδαράς, αντικατάσταση τζαμιών κ.λπ.)

Συλλογή προσφορών συνεργείων για διάφορες εργασίες (υδραυλικές, ηλεκτρολογικές κ.λπ.)

επισκευών και ανακαινίσεων.Προγραμματισμός και διεξαγωγή των Γενικών Συνελεύσεων τακτικών και έκτακτων.

Αρχειοθέτηση ανά μήνα συγκεντρωτικών καταστάσεων και αποδείξεων με άμεση πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ενημέρωση ιδιοκτήτη για οφειλές του ενοίκου του για κοινόχρηστα πέρα δύο μηνών.Εξόφληση μηνιαίων κοινοχρήστων μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Η ανάληψη διαχείρισης της πολυκατοικίας σας γίνεται από το έμπειρο προσωπικό της "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων". Ύστερα από την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας γύρω από τα θέματα των κτιρίων και των πολυκατοικιών, το πρόγραμμα της διαχείρισης πολυκατοικιών ήτανε η λογική συνέχεια για να μπορείτε να εμπιστευτείτε σε εμάς όλη την ευθύνη του κτιρίου.

Η διαχείριση πολυκατοικίας από την "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" γίνεται γρήγορα και εύκολα και σας απαλλάσσει από κάθε περιττό βάρος. Καλέστε στο 210 55 55 555 και ο πιο έμπειρος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεση σας για την διαχείριση πολυκατοικίας από την εταιρεία μας.