Κηποτεχνικές Εργασίες

Η "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" εκτός από τις αποφράξεις, τις απολυμάνσεις και τη διαχείριση του κτιρίου μπορεί να αναλάβει και τις κηποτεχνικές εργασίες της πολυκατοικίας, της μονοκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρουΔιαμόρφωση Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου

Τα συνεργεία της "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" είναι εξειδικευμένα πάνω στον τομέα της αρχιτεκτονικής τοπίου και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία γύρω από αυτό. Είτε πρόκειται για μία απλή συντήρηση του κήπου σας είτε για τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του μπαλκονιού ή του κτιριού με σύγχρονα συστήματα αυτόματου ποτίσματος, οι γεωπόνοι της "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" θα πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία σας.

Διαμόρφωση μπαλκονιούΔιαμόρφωση ταράτσας και μπαλκονιού

Ο κήπος, η ταράτσα, το μπαλκόνι, οι εσωτερικοί σας χώροι- στο σπίτι, στο γραφείο ή στην εταιρεία - θα γίνουν αγνώριστοι ύστερα από την επέμβαση των εξειδικευμένων γεωπόνων της "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" και όλα αυτα σε πολύ χαμηλές και λογικές τιμές.

Διαμόρφωση κήπου στην ταράτσαΣε οποιοδήποτε μέρος του κτιρίου μπορούμε να επέμβουμε διαμορφώνοντας τον ήδη υπάρχον κήπο ή δημιουργώντας νέους ακόμα και στην ταράτσα με τη βοήθεια χλοοτάπητα. Φυσικά παρέχουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματου συστήματος ποτίσματος για περισσότερη οικονομία και εξοικονόμηση χρόνου του πελάτη.

 

ΚλάδεμαΦυτοπροστασία, Κλάδεμα και άλλες εργασίες

Οι αρμοδιότητες των εξειδικευμένων κηπουρών της "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" δεν σταματάνε μόνο στα παραπάνω.

Αναλαμβάνουμε:

Σχεδιασμό και κατασκευή κήπου Φυτοπροστασία με βιολογικά και χημικά μέσα

ΦυτοπροστασίαΕγκατάσταση και διαχείριση χλοοτάπητα Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος Εποχιακά κλαδέματα Αναμόρφωση εσωτερικών χώρων-δωμάτων/ταρατσών-μπαλκονιών κ.ά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 - 36 44 444 για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε κάποιο ραντεβού.