Πυροσβεστήρες - Πυρασφάλεια

Τα πάντα για την πυρόσβεση και τους πυροσβεστήρες

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή στον τομέα της πυρασφάλειας: Παρέχει τον εξοπλισμό και εγκαθιστά συστήματα πυρόσβεσης με πυροσβεστήρες όλων των τύπων και μεγεθών για ορόφους κτιρίων, λεβητοστάσια και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον ετήσιο έλεγχο και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων. Επιπλεόν, τοποθετούμε δωρεάν πυροσβεστήρες (1 πυροσβεστήρα για κάθε όροφο) σε καίρια σημεία του κάθε κτιρίου. Και όλα αυτά σε τιμές έκπληξη!

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν βρίσκεστε, αρκεί ένα τηλεφώνημα και τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία της "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων", πιστοποιημένα από την ΕΒΕΤΑΜ, θα σπεύσουν κοντά σας να κάνουν το "παν" και για την πυρασφάλεια σας (με φορητούς πυροσβεστήρες ποιότητας), για να μην κοιμάστε σε ...αναμμένα κάρβουνα και να αισθάνεστε ασφαλείς στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

6 κιλος πυροσβεστήρας6 kg πυροσβεστήρας

Αναλυτικότερα, βάσει Κ.Υ.Α. 618/43/2005, παρέχουμε: Τοποθέτηση, ετήσιο έλεγχο και αναγόμωση φορητών πυροσβεστήρων ξηράς κόνεως 6 kg ή 12 kg ABCE. Τοποθέτηση, ετήσιο έλεγχο και αναγόμωση αυτόματου πυροσβεστήρα οροφής ξηράς κόνεως 12 kg ABCE. Τοποθέτηση, ετήσιο έλεγχο και αναγόμωση χειροκίνητου πυροσβεστήρα CO2 2 kg ή 5 kg. Διάθεση χειροκίνητων πυροσβεστήρων ξηράς σκόνης 6 kg ABCE στο κτίριο σας για τη δωρεάν χρήση τους.

12 κιλος πυροσβεστήρας12 kg πυροσβεστήρας

Να σημειώσουμε ότι οι 12 κιλοι πυροσβεστήρες είναι συνήθως οροφής και ανοίγουν αυτόματα σε περίπτωση φωτιάς. Έτσι τοποθετούνται συνήθως στα λεβητοστάσια αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, σε σημεία όπου παρουσιάζεται η ανάγκη όπως αποθήκες, βιοτεχνικοί χώροι κ.ά.

Πόρτα Πυρασφαλείας 60 λεπτώνΠόρτες Πυρασφαλείας

Πυράντοχες πόρτες 60 και 120 λεπτών

Στον τομέα της πυρόσβεσης η "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" για τη μέγιστη ασφάλεια σας, προτείνει πόρτες πυρασφαλείας. Σε αυτές η εξωτερική επένδυση είναι από ηλεκτρογαλβανισμένη λαμαρίνα ενώ εσωτερικά έχει πλήρωση από άκαυστο θερμο-ηχομονωτικό υλικό με βάση ορυκτές ίνες πυκνότητας 100kg/m3. Τέλος είναι εφοδιασμένες με θερμοδιογκούμενες ταινίες περιμετρικά.

Δίφυλλη Πόρτα ΠυρασφαλείαςΔίφυλλες πόρτες πυρασφαλείας

Φυσικά οι πόρτες πυρασφαλείας της "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη και του χώρου όπου θα γίνει η τοποθέτηση. Έτσι σε περίπτωση που χρειάζεται να είναι δίφυλλη, όπως σε κάποιον επαγγελματικό χώρο, μπορούμε και πάλι να σας εξυπηρετήσουμε με την ίδια πυρασφάλεια φυσικά. Σε αυτές προσαρμόζονται μπάρες πανοικού, κλειδαριές κτλ.

Όπως και στις αποφράξεις αποχετεύσεων, τις απολυμάνσεις, την έκδοση κοινοχρήστων, και τη συντήρηση καυτήρων, έτσι και στον τομέα της πυρασφάλειας - πυρόσβεσης θα διαπιστώσετε ότι η εξυπηρέτηση που παρέχει η εταιρεία μας στην Αθήνα και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο είναι άμεση, ικανοποιητική και κυρίως οικονομική.