Κοινόχρηστα

Το «Παν» στα Κοινόχρηστα Αθηνών! Η «ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων» εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρει στη συντήρηση καυστήρων, στις αποφράξεις αποχετεύσεων και στις απολυμάνσεις, παρέχει μεγάλη εξυπηρέτηση στην έκδοση κοινοχρήστων και στη διαχείριση πολυκατοικιών στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Αττική.

κοινοχρησταΗ 30χρονη και πλέον εμπειρία μας στα κοινόχρηστα σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη μηχανοργάνωση, τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματά μας και το έμπειρο, άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας επιτρέπει να προβαίνουμε στην έκδοση κοινοχρήστων ταχύτατα, υπεύθυνα, έγκαιρα, αναλυτικά και με ελάχιστο κόστος.

 

Παράδοση των κοινοχρήστων σας άμεσα!

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας κι αν βρίσκεστε, εσείς απλά μας ενημερώνετε, τηλεφωνικά ή με fax, για τα κοινόχρηστα έξοδα του μήνα. Εμείς μέσα σε 24 ώρες, αλλά και νωρίτερα αν χρειαστεί, κάνουμε τα πάντα για σας.

Παρέχουμε απλές, αλλά παράλληλα αναλυτικές καταστάσεις κοινοχρήστων και κατανοητές αποδείξεις με πλήρη στοιχεία, που απαλλάσσουν το διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση και δεν αμφισβητούνται από κανέναν ένοικο.

Και φυσικά, τα παραδίδουμε προσωπικά στο διαχειριστή και όχι… στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Η αντικειμενικότητα, η ποιότητα και η συνέπεια στην έκδοση κοινοχρήστων που χαρακτηρίζει το γραφείο μας διασφαλίζει τα συμφέροντα των πελατών μας καθώς και τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων των πολυκατοικιών.