Οπτικό Απωθητικό Πτηνών Σε μορφή gel

Απωθητικό πτηνώνΦιλικό στο περιβάλλον - Αποτελεσματικό - Ασφαλές

Η εταιρεία ΣΥΜΠΑΝ ύστερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της απολύμανσης διαθέτει στους πελάτες της το ειδικό οπτικό απωθητικό gel για πτηνά.

 

Οπτικό απωθητικό για κάθε είδους πτηνόΑπωθεί όλα τα πτηνά

Έχει δυνατότητα να απωθεί όλων των ειδών τα πτηνά, όπως: περιστέρια, σπουργίτια, ψαρόνια, γλάρους, καρακάξες, κοράκια, κουρούνες,κίσσες, κοτσίφια, κ.λπ. Aπωθεί τα πτηνά λόγω της ψευδαίσθησης που τους δημιουργεί ότι υπάρχει φωτιά στο χώρο όπου τοποθετείται. Τα πτηνά έχουν την ικανότητα να βλέπουν την υπεριώδη ακτινοβολία,την οποία δεν μπορεί να την καταλάβει το ανθρώπινο μάτι.Είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού τα δραστικά του συστατικά είναι μία ειδική σύνθεση εδωδίμων φυσικών ελαίων που δεν βλάπτουν τα πτηνά, τους ανθρώπους ή τα κτίρια.

Αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. ΒροχήΜεγάλη διάρκεια δράσης

Δεν επηρεάζεται από τις έντονες καιρικές και κλιματικές συνθήκες όπως έντονη αλλαγή στη θερμοκρασία, άνεμος, βροχή.Παραμένει αποτελεσματικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το απωθητικό gel χρησιμοποιείται παντού με επιτυχία όπως στην πόλη, σε βιομηχανική ή αγροτική ζώνη εντός και εκτός των κτιρίων,ομπρέλες σκίασης, αγάλματα, μνημεία, κήπους κ.λπ. ώστε τα πουλιά να μην αποτελούν πλέον πρόβλημα.

Τρόπος εγκατάστασηςΤρόπος Εγκατάστασης

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας ΣΥΜΠΑΝ κάνει την εφαρμογή με την βοήθεια ειδικού πιστολιού.Τοποθετείται ποσότητα 15 γραμ. μέσα σε μικρά πλαστικά δισκάκια, τα οποία είτε στερεώνονται με σιλικόνη σε αποστάσεις 20-25 εκ μεταξύ τους, είτε κρεμιούνται με σύρμα σε διαστήματα 0,5-1,0 μέτρου μεταξύ τους σε εξωτερικούς χώρους.

Απωθητικό πτηνώνΑπωθητικό πτηνών σε gelΟπτικό απωθητικό για κάθε είδους πτηνόΟπτικό απωθητικό για κάθε είδους πτηνόΟπτικό απωθητικό για κάθε είδους πτηνόΟπτικό απωθητικό για κάθε είδους πτηνόΑντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. ΑέραςΑντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. ΉλιοςΑντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Χιόνι.