Η Εταιρεία μας

Η "Syban Services" εδώ και 40 χρόνια έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εξυπηρέτησης κτιρίων στην Αθήνα.

Ξεκινώντας το 1974 με τις αποφράξεις αποχετεύσεων πολύ γρήγορα επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην έκδοση κοινοχρήστων και τη διαχείριση πολυκατοικιών, στις απολυμάνσεις και τους καθαρισμούς κτιρίων, στη συντήρηση καυστήρων και στην προμήθεια πετρελαίου, στην πυρασφάλεια, στην τοποθέτηση θωρακισμένων πορτών ασφαλείας, σε κάθε είδους επισκευές, συντηρήσεις και οικοδομικές εργασίες εν γένει.

Η "Syban Services" έχει την έδρα της στο κέντρο της Αθήνας (Αγ. Παύλου 50, Περιστέρι, 12132), αλλά διαθέτει ένα τέλεια οργανωμένο δίκτυο συνεργείων, ικανό να εξυπηρετήσει άμεσα, αποτελεσματικά και κυρίως οικονομικά οποιοδήποτε κτίριο σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής.

Αναλαμβάνουμε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, βιομηχανίες, ξενοδοχεία), νοσοκομεία, δήμους, κάθε είδους υπηρεσίες, και επιχειρήσεις δημόσιου και ιδιωτικού φορέα.

Διαθέτοντας τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, παρέχουμε ποιότητα εργασιών με συνέπεια και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μας έχουν ήδη εμπιστευτεί και εξακολουθούμε να εξυπηρετούμε: περισσότερες από 3.500 κατοικίες (πολυκατοικίες - μονοκατοικίες), επαγγελματικούς χώρους, επώνυμες αλυσίδες με πληθώρα υποκαταστημάτων - χώρων εστίασης στην Αθήνα και σε όλο το νομό Αττικής.