Αποφράξεις

αποφράξειςΥπηρεσίες αποφράξεων

Η «ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων» εδώ και 35 χρόνια ασχολείται με τη συντήρηση και τις αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ειδικά στις αποφράξεις αποχετεύσεων η εμπειρία, η εξειδίκευση και η οργάνωση της «ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων» είναι πραγματικά καταλυτική!

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις: σε φρεάτια και σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου, σε σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, όπως και σε δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων.

πιεστικό μηχάνημαΥπερσύγχρονος Εξοπλισμός

 Έχοντας στη διάθεσή μας τα πλέον σύγχρονα μέσα, άρτιο εξοπλισμό, ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα, βυτία και εργαλεία, θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

 

καθαρισμός φρεατίου - ξεβούλωμαΕξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό

 Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, οργανωμένο σε συνεργεία «άμεσης δράσης», είναι στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή της Αττικής κι αν βρίσκεστε. Πραγματοποιούμε αποφράξεις χωρίς φθορές ή ζημιές στο αποχετευτικό δίκτυο, χωρίς επιπόλαιες ενέργειες, και προπάντων οικονομικά.

βουλωμένος σωλήνας από ρίζεςΈχετε πρόβλημα με ρίζες;

Η «ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων», το έμπειρο προσωπικό της και ο σύγχρονος, εξειδικευμένος εξοπλισμός της είναι σε θέση να δώσουν ακόμα και στην πιο δύσκολη περίπτωση με ρίζες τη λύση.

 

 

ριζοκοπτικό μηχάνημαΣύγχρονα Ριζοκοπτικά μηχανήματα

Η «ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων» έχει στη διάθεση της όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται για την αντιμετώπιση αποφράξεων και βουλωμάτων της αποχέτευσης, των φρεατίων και των αγωγών, που προέρχονται από ρίζες. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα απόφραξης και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα το κατάλληλο προσωπικό με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Συντήρηση αποχετεύσεων

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση αποχετεύσεων, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις – προληπτικούς καθαρισμούς – συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων. Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες, νεροχύτες κ.λπ. αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης!

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες, καθώς και εκκενώσεις και καθαρισμούς σηπτικών ή απορροφητικών βόθρων σε όλες τις περιοχές των Αθηνών και της Αττικής.Μην ξεχνάτε ότι η απόφραξη και η καθαριότητα του αποχετευτικού δικτύου μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με την καθαριότητα του κτιρίου γενικά, όπως και με την απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία.

Και όλα αυτά σε τιμές έκπληξη!

Κάμερα αποχετεύσεωνρίζες σε σωλήνεςσωλήνας με ρίζεςαπόφραξη σε σωλήνες με ρίζεςβουλωμένος σωλήνας, ριζοκοπτικό, υδροβολή