Καυστήρας (Πετρελαίου - Φυσικού Αερίου) Αθηνών

Εγκατάσταση και Συντήρηση Καυστήρων

καθαρισμός καυστήραΗ εταιρεία "ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων" πέρα από τις αποφράξεις αποχετεύσεων, τα κοινόχρηστα, τις απολυμάνσεις και την πυρόσβεση, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες της, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητα της και στους καυστήρες (πετρελαίου - φυσικού αερίου), τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Αττική.

Ένας στόλος από ευέλικτα οχήματα, άρτια εξοπλισμένα και επανδρωμένα από εξειδικευμένους και έμπειρους συντηρητές καυστήρων πετρελαίου ή φυσικού αερίου, διατρέχουν την ΑΘήνα, καλύπτουν όλο το νομό Αττικής 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο και αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα τη συντήρηση του καυστήρα και του λέβητα. Κάνουν τις σωστές ρυθμίσεις για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία πετρελαίου ή φυσικού αερίου.

Ελέγχουν την απόδοση, μετρούν τα καυσαέρια και χορηγούν το ειδικό φύλλο ΠΕΡΠΑ.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας με άδεια από το Υπουργείο Βιομηχανίας ελέγχουν το βαθμό απόδοσης του καυστήρα σας, συντηρούν και ρυθμίζουν καυστήρες και λέβητες για απόλυτα οικονομική λειτουργία. Επίσης αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καινούριων καυστήρων, δεξαμενών, σωληνώσεων, βαλβίδων ασφαλείας και μετατροπές για φυσικό αέριο σε κάθε περιοχή της Αθήνας και ολόκληρης της Αττικής.