Skip to main content

Αποφράξεις Αχαρνές – Αποφρακτική

Αποφράξεις Αχαρνές

Αποφράξεις ΑχαρνέςΑξιόπιστη, Προσεκτική και Οικονομική ΕργασίαΤα προβλήματα που υπάρχουν στην πρωτεύουσα και σχετίζονται με τα δίκτυα και τις αποχετεύσεις, είναι κοινά για όλες τις περιοχές της Αττικής. Ακόμη και από την περιοχή των Αχαρνών, που είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, ακούσαμε παράπονα από τους κατοίκους για:

 • τα φρεάτια που πλημμυρίζουν
 • τις σωλήνες αποχέτευσης που βουλώνουν
 • τα σιφώνια που φράζουν
 • τις γεμάτες λύματα λεκάνες
 • τους νιπτήρες, νεροχύτες και μπανιέρες που βουλώνουν
 • τα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων που φράζουν και για άλλα πολλά.

 

Για να φτάσατε στο σημείο να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας σημαίνει πως κάποιο από τα προβλήματα που αναφέραμε λίγο πριν σας ταλαιπωρεί. Μην αγχώνεστε άλλο, γιατί μόλις βρήκατε τη λύση. Ξέρουμε πώς να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα τέτοιας φύσης και αυτό θα κάνουμε και για εσάς.

Πεπεισμένοι για όσα λέμε, επειδή:

1) Ολόκληρο το προσωπικό μας έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα στον κλάδο των αποφράξεων/εκφράξεων καθώς και στην ορθή χρήση του εξοπλισμού μας.

2) Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει για αποφράξεις, εκφράξεις και για τη συντήρηση των δικτύων σας. Αυτός ο υπερσύχρονος εξοπλισμός αποτελείται, μεταξύ άλλων, από:

 

 

 

 • τα ριζοκοπτικά μηχανήματα. Επειδή πολλές φορές οι ρίζες από τα δέντρα και τους θάμνους μεγαλώνουν υπερβολικά είναι πολύ εύκολο να προκαλέσουν σοβαρές φθορές στα φρεάτια και στις σωληνώσεις. Με τα ριζοκοπτικά μηχανήματα που έχουμε στη διάθεση μας, αφαιρούμε τις ενοχλητικές ρίζες που εισβάλουν στις αποχετεύσεις ώστε να λειτουργήσει το δίκτυο σας ομαλά και πάλι.

 

 

 

 

 • τις κάμερες αποχέτευσης. Προκειμένου να μπορέσουμε να εντοπίσουμε που έχει συμβεί η βλάβη αλλά και τι την προκάλεσε, τοποθετούμε στο δίκτυο τις ειδικές κάμερες που είναι σχεδιασμένες να μπαίνουν στα φρεάτια και στις σωληνώσεις, για να μας βοηθούν στην επόπτευση σε γωνία 360μοιρών.

3) Έχουμε αρκετά συνεργεία, έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν, 24 ώρες το 24ωρο, δίχως να χρειάζεται να περιμένετε σε λίστες αναμονής.Σας εγγυόμαστε πως στα έμπειρα χέρια μας, το δίκτυο σας θα γίνει ξανά λειτουργικό. Απλά εμπιστευτείτε μας.

Η Άντληση των Υδάτων

Μήπως πλημμύρισε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σας λόγω δυνατής νεροποντής ή βλάβης σε σωλήνες των υδραυλικών σας; Το προσωπικό μας με τα ειδικά εργαλεία που διαθέτει (ισχυρές ηλεκτρικές και βενζινοκίνητες αντλίες) θα φτάσει αμέσως ώστε να αντλήσει τα λιμνάζοντα ύδατα από τους προσωπικούς σας χώρους.

Τρόποι προφύλαξης

Για να μην έρθετε πάλι αντιμέτωποι με παρόμοια προβλήματα, εμπιστευτείτε μας:

 

 

 

 

 • την επιθεώρηση του οριζόντιου δικτύου σας και των φρεατίων ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, τρίμηνο ή μήνα. Ο προληπτικός καθαρισμός βοηθάει σημαντικά στη μόνιμη λύση του προβλήματος. Ο καθαρισμός γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν στο δίκτυό σας και πάντα σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες
 • τον καθαρισμό των σιφωνίων, των σωληνώσεων σε είδη υγιεινής και της αποχέτευσης των όμβριων υδάτων για να αποφύγουμε κάποια πιθανή φραγή
 • την εκκένωση των βόθρων (κάθε είδους).

Όπως καταλάβατε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Μόνο τηλεφωνήστε μας και αφήστε το πρόβλημα σε εμάς!