Skip to main content

Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι – Αποφρακτική

Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι

Αποφράξεις ʼγιοι Ανάργυροι

 

 

Προσεκτικά, Έντιμα και Σύντομα

Οι Άγιο Ανάργυροι είναι μεν μια από τις πιο συμπαθητικές συνοικίες των Δυτικών Προαστίων αλλά, από την άλλη πλευρά, δυστυχώς ανήκει στις περιοχές που πλήττονται συχνά από προβλήματα στους αγωγούς και στις σωληνώσεις. Δυσλειτουργίες όπως:

 

 

 

 

 • πλημμυρισμένα φρεάτια
 • βουλωμένοι σωλήνες αποχέτευσης
 • φραγμένα σιφώνια
 • λεκάνες γεμάτες λύματα
 • βουλωμένοι νιπτήρες και νεροχύτες, καθώς και μπανιέρες
 • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων, και διάφορα άλλα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές τώρα, ίσως κάτι από τα παραπάνω σας απασχολεί και μάλιστα πολύ έντονα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε στο πρόβλημά σας και να το λύσουμε με τέτοιον τρόπο ώστε να μην σας ανησυχεί πλέον και φυσικά πάντα προσέχοντας να αποφευχθεί επιπρόσθετη ζημιά στις σωληνώσεις σας.

Λόγοι να μας εμπιστευτείτε

 

 

 

 

 • Κάθε ένας από εμάς, διαθέτει πολύτιμη πείρα στον τομέα των αποφράξεων και εκπαιδεύεται καθημερινά στην χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού μας
 • Διαθέτουμε, κάτι παραπάνω από τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για κάθε περίπτωση απόφραξης (ή, ορθότερα, έκφραξης): υπερσύχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Πάρτε για παράδειγμα:

 

 

 

 

 • τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα: ιδιαίτερα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων όπου παρατηρούνται εστίες δέντρων και θάμνων, οι ρίζες τους πολλές φορές αναπτύσσονται «ξέφρενα», εισβάλλοντας σε φρεάτια και σωληνώσεις. Πολλές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο βουλωμένα δίκτυα, αλλά και σοβαρές ζημιές, ακόμη και σπασμένους αγωγούς.

Εμείς με τα εξειδικευμένα μας ριζοκοπτικά μηχανήματα, αφαιρούμε τις ρίζες των δέντρων και των θάμνων που μπαίνουν στις αποχετεύσεις, επιτρέποντας ξανά την ομαλή χρήση του δικτύου. Ασφαλώς, δεν μας τρομάζει το μέγεθος του αγωγού σας, λόγω των διαφόρων μεγεθών εργαλείων που διαθέτουμε τα οποία εισχωρούν σε κάθε αγωγό.

 

 

 

 

 • τις κάμερες αποχετεύσεων. Εδώ και πολλά χρόνια, οι ειδικές μας κάμερες, που είναι σχεδιασμένες να εισέρχονται στα φρεάτια και στις σωληνώσεις των άτυχων συμπολιτών μας, μας συντροφεύουν στην αναζήτηση της αιτίας που έφραξε τον αγωγό, καθώς φωτογραφίζουν σε γωνία 360ο το πρόβλημα και μας βοηθούν να αντιληφθούμε πώς να κινηθούμε για μια πλήρη και αποτελεσματική απόφραξη ή έκφραξη.

 

 

 

 

 • Θέτοντας στις υπηρεσίες των πελατών μας περισσότερα του ενός συνεργεία, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς λόγω της αναμονής.

Κάθε εργασία απόφραξης που θα γίνει από εμάς, εγγυάται για το δίκτυό σας μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα.Άντληση ΥδάτωνΕνίοτε, η έντονη βροχή προκαλεί όχι μόνο βλάβη στα υδραυλικά αλλά και πλημμύρα στο σπίτι σας. Εμείς θα αντλήσουμε άμεσα, μέσω των ισχυρών αντλιών μας, τα νερά που μπήκαν στο υπόγειο ή την αποθήκη σας.Αποφύγετε τα επιπλέον ΠροβλήματαΓια να μην μας ξαναφωνάζετε σε έκτακτες καταστάσεις αναλαμβάνουμε:

 

 

 

 

 • την επιθεώρηση του οριζόντιου δικτυού σας και των φρεατίων ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, τρίμηνο ή μήνα). Ο προληπτικός τους καθαρισμός μπορεί γίνεται περιοδικά, όποτε είναι απαραίτητο, αφού σας ενημερώσουμε βεβαίως για τις ανάγκες του δικτύου σας
 • τον καθαρισμό της αποχέτευσης των όμβριων υδάτων και του συστήματος των σιφωνίων, καθώς και των σωληνώσεων στα είδη υγιεινής σας προς αποφυγή φραγής
 • το άδειασμα κάθε είδους βόθρου.

Μην αναλώνεστε άλλο σε τέτοιου είδους προβλήματα. Τηλεφωνήστε μας και απαλλαχθείτε από αυτά!