Skip to main content

Αποφράξεις Αργυρούπολη – Αποφρακτική

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφράξεις Αργυρούπολη

 

 

Σύγχρονος εξοπλισμός και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Αν κατοικείτε στην Αργυρούπολη και έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού όπως:

 

 

 1. τις βουλωμένες υδρορροές ή σωληνώσεις
 2. τις λεκάνες που βουλώνουν
 3. τα φραγμένα δίκτυα
 4. τα βουλωμένα σιφώνια
 5. τα φραγμένα φρεάτια
 6. τους βουλωμένους νιπτήρες, νεροχύτες και μπανιέρες,

 

κάντε τη σωστή κίνηση καλώντας το εξειδικευμένο συνεργείο μας.Διαθέτουμε πολύχρονη πείρα 35 ετών στον τομέα των αποφράξεων/εκφράξεων, της άντλησης υδάτων και των εκκενώσεων βόθρων και μπορούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα σας άμεσα αλλά και οικονομικά.

Με ποιον τρόπο δουλεύουν τα συνεργεία μας

Σκοπός μας είναι να λειτουργεί σωστά το δίκτυο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι απλά προσωρινά. Έτσι, σας απολυτρώνουμε από άσκοπη ταλαιπωρία και από περιττά έξοδα.Η διαδικασία της απόφραξης αποτελείται από 3 στάδια:

 

 

 

 • πρώτα εξετάζουμε με πολύ προσοχή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το δίκτυό σας
 • έπειτα σας αναλύουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, σας ενημερώνουμε για την οικονομική επιβάρυνση του κάθε τρόπου επίλυσης του προβλήματος αλλά και ποια είναι η λύση που συμφέρει πιο πολύ εσάς με βάση την εμπειρία που διαθέτουμε
 • τέλος πραγματοποιούμε με προσοχή την απόφραξη/ έκφραξη, ώστε να μην προκαλέσουμε επιπλέον φθορές στο δίκτυό σας.

Τι εγγυόμαστε:

 

 

 • τέλεια εξειδικευμένο προσωπικό που έχει ειδικευτεί στις αποφράξεις, στις εκκενώσεις των βόθρων και στην άντληση των υδάτων.
 • πλήρη οργάνωση, αφού διαθέτουμε αρκετά συνεργεία τα οποία είναι πάντοτε έτοιμα, 24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να συνδράμουν σε κάθε πελάτη, όποτε αυτός μας χρειαστεί.
 • Ειδικός εξοπλισμός που αποτελείται από:
  • ριζοκοπτικά μηχανήματα, που βγάζουν τις ρίζες των δέντρων και των θάμνων όταν εισχωρούν στις σωληνώσεις των αποχετεύσεών σας καθώς και στα φρεάτια, με αποτέλεσμα να φράζουν τα δίκτυα και να προκαλούνται πολύ σοβαρές ζημιές, όπως τρύπες, θραύσεις ή ρωγμές
  • πιεστικά μηχανήματα εξαιρετικά υψηλής πίεσης
  • ειδικές κάμερες αποχετεύσεων που φωτογραφίζουν κατά μήκος το δίκτυο προκειμένου να βρούμε που έχει προκληθεί βλάβη αλλά και τι ήταν αυτό που την προκάλεσε.

 

Να είστε προνοητικοί

Προφανώς κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες του κλάδου που ασχολούνται και με τη συντήρηση των δικτύων σας. Λόγου χάρη:επιθεωρούμε τακτικά το δίκτυό σας προκειμένου να αποτρέψουμε μια μελλοντική φραγήπροβαίνουμε σε προληπτικό καθαρισμό των φρεατίων και του οριζόντιου δικτύου σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά πάντα μετά από συνεννόηση με εσάς (έτος, εξάμηνο, τρίμηνο, μήνα)αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό όλης της αποχέτευσής και των σιφωνίων σαςαναλαμβάνουμε την απόφραξη και τον καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης στο μπάνιο σας σε νιπτήρες, σε λεκάνες και σε μπανιέρεςδιενεργούμε εκκενώσεις βόθρων, σηπτικών και απορροφητικών.

Προβλήματα με πλημμύρες;

Ουκ ολίγες φορές έχουμε κληθεί από κατοίκους της Αργυρούπολης προκειμένου να αντλήσουμε νερά από αποθήκες και υπόγεια. Αν επιθυμείτε ταχύτητα και αξιόπιστη εργασία, μη διστάσετε να μας καλέσετε οποτεδήποτε μας χρειαστείτε.Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας.