Skip to main content

Αποφράξεις Αθήνα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις ΑθήναΜένετε στην περιοχή της Αθήνας και αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα με φραγμένα δίκτυα ή φρεάτια; Η υπομονή σας δοκιμάζεται λόγω των νερών που λιμνάζουν στα είδη υγιεινής της τουαλέτας σας;Έχουμε καλά νέα για εσάς. Τα συνεργεία μας στέκονται στο πλευρό σας 365 μέρες το έτος και όλο το 24ωρο, ώστε να σας βοηθήσουν, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα δικτύου που ταλανίζουν την καθημερινότητά σας.

Τι σας απασχολεί;

  • Το φραγμένο δίκτυο των σωληνώσεων, των υδρορροών ή μια βουλωμένη αποχέτευση;
  • Το βουλωμένο δίκτυο απορροής των υδάτων;
  • Ο βουλωμένος νεροχύτης, νιπτήρα, μπανιέρα ή λεκάνη;
  • Τα ξεχειλισμένα φρεάτια;

 

Με ένα τηλεφώνημά σας ερχόμαστε σε οποιαδήποτε γωνιά της Αθήνας κι αν μας χρειαστείτε.

Τρόποι επίλυσης των προβλημάτων σας: Αποφράξεις:

 

  • πρώτα σας εξασφαλίζουμε έναν προσεκτικό έλεγχο σε όλο το φραγμένο δίκτυο. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας απαρτίζεται από ειδικές κάμερες αποχέτευσης, που σκοπό έχουν να κάνουν την εργασία μας πιο αποτελεσματική, εφόσον ελέγχουν σε γωνία 360º το φραγμένο δίκτυο σας και το φωτογραφίζουν ώστε να εντοπίσουν το ακριβές σημείο της βλάβης αλλά και το λόγο που προκλήθηκε·
  • έπειτα σας πληροφορούμε με ειλικρίνεια και εντιμότητα για το πρόβλημα και για την ποιο συμφέρουσα και μόνιμη λύση·
  • τέλος επιτελούμε την απαιτούμενη απόφραξη στις σωληνώσεις, πάντα προσεκτικά γιατί δεν θέλουμε να προκαλέσουμε επιπρόσθετες ζημίες ή φθορές στο άλλο δίκτυο σας.

 

Κόψιμο ριζών: κάποιες φορές δημιουργούνται σοβαρές φραγές στα φρεάτια των αποχετεύσεων σας από ρίζες δέντρων. Όταν εισβάλουν στο δίκτυο σας, το αποτέλεσμα είναι σοβαρές δυσλειτουργίες ή και ρωγμές στις σωληνώσεις. Η εταιρεία μας έχει στη διάθεσή της ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα που είναι σχεδιασμένα να βγάζουν τις ρίζες που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του δικτύου σας. Άντληση υδάτων: στην Αθήνα βλέπουμε επανειλημμένα να πλημμυρίζουν διάφοροι χώροι, είτε από κακές καιρικές συνθήκες είτε λόγω βλάβης στα υδραυλικά. Το προσωπικό μας είναι πάντοτε έτοιμο για τέτοιες καταστάσεις, αφού με ένα τηλεφώνημα σας φτάνει αμέσως στο οίκημα που επιθυμείτε και αντλεί όλη την ποσότητα των υδάτων.

Εργασίες συντήρησης: αναλαμβάνουμε να συντηρήσουμε το δίκτυό σας για να μην χρειαστείτε στο κοντινό μέλλον νέα υπηρεσία απόφραξης/έκφραξης. Να θυμάστε πως η πρόληψη αποτελεί πάντοτε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Μέθοδοι Πρόληψης:

 

  • Επιθεωρούμε και καθαρίζουμε από άκρη σε άκρη το δίκτυο σας, σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν, κάθε έτος, εξάμηνο ή μήνα.
  • Καθαρίζουμε προληπτικά όλα τα σημεία που μπορεί να προκύψει κάποια φραγή (κάθετη στήλη σωληνώσεων, φρεάτια, οριζόντιο δίκτυο, αποχετεύσεις, νιπτήρες, λεκάνες και σιφώνια).
  • Εκκενώνουμε όλους τους βόθρους, σηπτικούς και απορροφητικούς.

 

 

 

Είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά λόγω:της 35χρονης πείρας στους κλάδους αποφράξεων/εκφράξεων, του σύγχρονου εξοπλισμού αλλά και του τέλεια εξειδικευμένου προσωπικού που ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά τα εργαλεία μας.των εκπαιδευμένων συνεργείων μας, που έχουν ξανά αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα στις γειτονιές της Αθήνας.των αρκετών συνεργείων που έχουμε στη διάθεσή σας, τα οποία σας εξυπηρετούν άμεσα και γρήγορα κάθε στιγμή.Μόνο σε εμάς θα βρείτε λύσεις χωρίς καμία επιπλέον ταλαιπωρία, πάντα γρήγορα και οικονομικά.Μην αγχώνεστε άλλο – απλά καλέστε τους επαγγελματίες.