Skip to main content

Αποφράξεις Φυλή – Αποφρακτική

Αποφράξεις Φυλή

Αποφράξεις Φυλή

 

 

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Απόφραξης στην περιοχή της Φυλής για πραγματικά Μακροπρόθεσμα Αποτελέσματα!

Ο επαγγελματίας πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη, εντιμότητα, αμεσότητα και αξιοπιστία. Πρέπει να κάνει τον πελάτη του συνεργάτη του. Ακολουθώντας πάντα αυτές τις αρχές, είμαστε οι μόνιμοι συνεργάτες πολλών πελατών μας εδώ και δεκαετίες.Φροντίζουμε για την αποτελεσματική απόφραξη ποικίλων προβληματικών αγωγών σε διάφορες περιπτώσεις, όπως:νεροχυτώννιπτήρωνυδρορροώνσιφωνίωνμπανιέρας και λεκάνηςδικτύων σωληνώσεων ή αποχέτευσηςφρεατίωνδικτύων απορροής όμβριων υδάτων.Στην περιοχή σας έχουμε αντιμετωπίσει κατά καιρούς ποικίλα προβλήματα που αφορούν και σχετίζονται με τις αποφράξεις, τις σωληνώσεις και τα σιφώνια οικιών αλλά και καταστημάτων. Αυτό αποτελεί φυσικά εγγύηση για εσάς μιας και είναι δύσκολο πλέον να τύχει κάτι που δεν έχουμε αντιμετωπίσει παλιότερα. Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και η επιτυχής αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης ανεξαιρέτως αποτελούν επαρκή εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Τα εφόδιά μας

Καλά εκπαιδευμένο προσωπικό.Συνεργεία έτοιμα για να συνδράμουν κάθε ώρα της ημέρας και οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.Αποφρακτικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας:

 

 

 

 

 • ριζοκοπτικά μηχανήματα: τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα κλαδεύουν ρίζες δέντρων ή θάμνων που εισχωρούν σε:
  • διάφορα δίκτυα αποχετεύσεων,
  • διάφορες σωληνώσεις και
  • ποικίλα φρεάτια σπάζοντάς τα σε κάποιες περιπτώσεις ή «απλά» ραγίζοντάς τα.
 • ειδικές κάμερες αποχετεύσεων, οι οποίες μας επιτρέπουν να δούμε καθαρά πλέον, σε γωνία 360 μοιρών, το φραγμένο δίκτυο, να εξακριβώσουμε την αιτία και να αντιμετωπίσουμε στοχευμένα το πρόβλημα.

Με συνεχή επικοινωνία μαζί σας, επιτυγχάνουμε μια καλή συνεργασία αλλά, το κυριότερο, επιτυχείς αποφράξεις, οι οποίες θα ανταποκρίνονται πλήρως στις δικές σας επιθυμίες και αρέσκειες.

Τι άλλο σας προσφέρουμε

Αντλήσεις Υδάτων. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χώρος σας (υπόγειο, φρεάτιο ασανσέρ, μπάνιο, αποθήκη) πλημμυρίσει, αντλούμε τα νερά άμεσα και δίχως επιπλέον επιβάρυνση και φθορά για σας και την περιουσία σας, με ισχυρότατες αντλίες υδάτων και αφύσικα λογικές χρεώσεις.

Συντηρήσεις. Μπορείτε να αποφύγετε τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν όταν βουλώνει η αποχέτευση ή ο αγωγός σας. Με την περιοδική συντήρηση του δικτύου, το κόστος είναι πολύ μικρότερο από τις έκτακτες και επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες απόφραξης. Γι’ αυτό:

 

 

 • ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα (έτος, εξάμηνο, τετράμηνο κτλ. ) το δίκτυό σας προκειμένου να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο μπορεί να προκληθεί φραγή στο μέλλον και από τι
 • προχωρούμε σε τακτικό προληπτικό καθαρισμό ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του δικτύου σας
 • καθαρίζουμε προληπτικά τις στήλες της αποχέτευσης των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων και σιφωνίων
 • καθαρίζουμε προληπτικά την κάθετη στήλη της αποχέτευσης που συνδέεται με το νιπτήρα, τη λεκάνη κτλ.

 

Εκκένωση Βόθρων.

Αδειάζουμε βόθρους όλων των ειδών (σηπτικούς και απορροφητικούς) γρήγορα μεν αλλά οικονομικά δε.Οικονομική λύση είναι μόνο η μόνιμη λύση. Καλέστε μας τώρα και επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές μας υπηρεσίες απόφραξης/έκφραξης δικτύων.