Skip to main content

Αποφράξεις Ιλίσια – Αποφρακτική

Αποφράξεις Ιλίσια

Αποφράξεις ΙλίσιαΓια Συντήρηση δικτύου, Απόφραξη ή Απάντληση καλέστε μόνο έμπειρους επαγγελματίεςΕάν μένετε στα Ηλύσια θα έχετε δυστυχώς παρατηρήσει πολλές φορές πως η εύρεση καλών συνεργατών και αξιόπιστων επαγγελματιών στον τομέα των αποφράξεων είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ο λόγος; Έλλειψη καλής επικοινωνίας με τον πελάτη, πλημμελής προετοιμασία και πολλές φορές ελλιπής εξοπλισμός. Αν σε αυτά προστεθούν και τα επαναλαμβανόμενα ραντεβού που πολλοί ακυρώνουν χωρίς σοβαρό λόγο, η κατάσταση γίνεται τραγική.Ο λόγος όμως που αναφέρουμε αυτά που πιθανόν ήδη γνωρίζετε από προσωπική σας εμπειρία, είναι να σας δείξουμε ότι εμείς διαφέρουμε σε αυτούς ακριβώς τους τομείς. Γιατί; Επειδή μόνο εμείς, ως η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων στην Αττική, διαθέτουμε:εμπειρία 35 συνεχόμενων ετών, όχι μόνο λόγω εξαιρετικών συνεργασιών και καλής επικοινωνίας, αλλά και των επιτυχών αποτελεσμάτων σε κάθε απόφραξη, ανεξαιρέτως πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο στελεχώνει κάθε συνεργείο μας. Αυτό αυτομάτως συνεπάγεται ότι όλοι μας ανεξαιρέτως γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση περιλαμβανομένης και της δικής σαςαρκετά συνεργεία ώστε να είμαστε στη θέση να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα χωρίς να σας βάζουμε σε λίστες αναμονής όπως κάνουν άλλοι… «επαγγελματίες»,αξιόπιστο υπερσύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος διαθέτει:αποφρακτικά οχήματα,πιεστικά μηχανήματα,βυτία καικάμερες που, σε γωνία 360ο, αναλύουν το πρόβλημά σας και μας βοηθούν να καταλάβουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για μια πλήρη απόφραξη/έκφραξη.

Τα Συνηθισμένα προβλήματα των υδραυλικών συστημάτων Οι παρακάτω είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες για τις κλήσεις που δεχόμαστε. Ασφαλώς αναλαμβάνουμε εργασίες σε κάθε είδους κτίσμα, από σπίτια μέχρι επαγγελματικούς χώρους σχετικά με:

 

 

 • φραγμένα φρεάτια
 • φραγμένες σωληνώσεις αποχέτευσης
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές
 • φραγμένες λεκάνες
 • φραγμένοι νιπτήρες και νεροχύτες
 • φραγμένες μπανιέρες
 • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Προβλήματα Ριζών από θάμνους και δέντρα: με τη χρήση ειδικού επαγγελματικού ριζοκοπτικού εξοπλισμού αποφράζουμε οποιοδήποτε δίκτυο αποχέτευσης, φρεατίων, σωληνώσεων και αγωγών που έχει βουλώσει από ρίζες δέντρων και θάμνων.

Άντληση υδάτων: μην ανησυχείτε πλέον αν ο χώρος σας πλημύρισε! Με ελάχιστη ταλαιπωρία και πολύ λογικές τιμές, σε οποιαδήποτε γωνιά των Ηλυσίων και αν μένετε, αναλαμβάνουμε να αντλήσουμε τα νερά ώστε να βοηθήσουμε να αποκαταστήσετε τη ζημιά που έγινε.

Συντήρηση της Ομαλής λειτουργίας του Δικτύου σαςΓνωρίζοντας πλέον πώς είναι μια έκτακτη κατάσταση, μπορείτε να αποφύγετε την επιπλέον αναστάτωση καθώς μπορούμε να αναλάβουμε:

 

 

 

 

 • την επιθεώρηση κάθε δικτύου για πιθανές φραγές στο κοντινό μέλλον
 • τον προληπτικό καθαρισμό οριζόντιων δικτύων και τη τακτική συντήρησή τους όποτε χρειαστεί, δηλαδή σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες
 • τον καθαρισμό στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων για πρόληψη βουλώματος
 • την απόφραξη και τον καθαρισμό στην κάθετη στήλη της αποχέτευσης οποιουδήποτε νιπτήρα, λεκάνης κτλ.
 • την εκκένωση σηπτικών και απορροφητικών βόθρων.

Υπάρχει λοιπόν λόγος να πανικοβάλλεστε για κάτι που διορθώνεται; Καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε!