Skip to main content

Αποφράξεις Κάλαμος – Αποφρακτική

Αποφράξεις Κάλαμος

Αποφράξεις ΚάλαμοςΑν θέλετε από τη θεωρία να περάσετε στην πράξη και από τις ερασιτεχνικές στις επαγγελματικές μεθόδους αποφράξεων- εκφράξεων απευθυνθείτε στους ειδικούς, βρίσκοντας αξιοπιστία, εντιμότητα, μεθοδικότητα και άμεσες, πραγματικές λύσεις, χαρακτηριστικά που σήμερα ίσως σπανίζουν στον κλάδο.

Οι Υπηρεσίες μας

Αποφράξεις παντός τύπου. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια σε αποφράξεις:

 • νιπτήρων ή νεροχυτών,
 • λεκανών και μπανιερών,
 • φρεατίων,
 • δικτύων απορροής ομβρίων,
 • σωληνώσεων, αποχετεύσεων ή σιφωνίων κτλ.

 

Απάντληση Υδάτων

Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας για να αντλήσουμε τα νερά από τον χώρο σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην περιοχή του Καλάμου. Διαθέτουμε ισχυρές αντλίες και τα αντίστοιχα βυτία ώστε να απορροφήσουμε νερά άμεσα, ταχύτατα και σε λογικές χρεώσεις.

Εκκενώσεις βόθρου

Εκκενώνουμε βόθρους, σηπτικούς ή απορροφητικούς, δίχως να επιβαρύνουμε άσκοπα τους ενοίκους και τη γειτονιά.

Συντήρηση ΔικτύουΗ τακτική συντήρηση των δικτύων της αποχέτευσης, του κάθετου δικτύου που συνδέεται με τα είδη υγιεινής σας, καθώς και του συστήματος των σιφωνίων και απορροής των ομβρίων υδάτων αποτελεί μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες μας. Η εξέταση του δικτύου πριν εμφανιστεί κάποια μεγάλη επιπλοκή, ενέχει τεράστιο όφελος σε χρόνο και κόπο για εσάς όσο.Το χρονικό διάστημα εφαρμογής των εργασιών συντήρησης καθορίζεται από εσάς και μπορεί να αφορά ετήσιες, μηνιαίες, τριμηνιαίες ή εξαμηνιαίες εργασίες.

Τι κάνει τη Διαφορά:

 

 

 

 • Η εμπειρία, μας έχει δώσει το πλεονέκτημα της άριστης οργάνωσης, της τεχνογνωσίας και της καταπολέμησης κάθε είδους εμπλοκής που μπορεί να προκύψει στο σύστημα της αποχέτευσης του οικήματός είτε είναι επαγγελματικός είτε ο προσωπικός σας χώρος.
 • Τα συνεργεία μας είναι πολύ καλά οργανωμένα καθώς και πολυάριθμα ώστε να σας εξυπηρετούμε όλες τις ώρες και της μέρες της εβδομάδες.
 • Δουλεύουμε με μεθοδικότητα, αναλύοντας αρχικά την κατάσταση και διαγιγνώσκοντας το πρόβλημα, με την ανοιχτή επικοινωνία με τον πελάτη να αποτελεί αναφαίρετη πτυχή κάθε σταδίου της δουλειάς μας. Συζητούμε μαζί σας ποιον τρόπο θα ακολουθήσομε κρίνοντας με βάση τις ανάγκες του δικτύου και τις δικές σας επιθυμίες. Αφού συμφωνήσετε με την μέθοδο που σας προτείνουμε, εκτελούμε την επιθυμία σας.

Το κάθε συνεργείο μας είναι εφοδιασμένο με εκσυγχρονισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει:

 

 

 

 

 1. κάμερες αποχέτευσης που εισχωρούν στο δίκτυο με ευελιξία και μας χαρίζουν τη δυνατότητα οπτικής εικόνας σε γωνία 360ο. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μας βοηθά τόσο στην διάγνωση όσο και στην οριστική αποκατάσταση της βλάβης·
 2. πιεστικά μηχανήματα·
 3. αποφρακτικά οχήματα εφοδιασμένα με πανίσχυρες αντλίες νερού·
 4. ριζοκοπτικά μηχανήματα που αποκόπτουν ρίζες δέντρων ή φυτών που προξενούν δυσλειτουργία, φραγή ή και ρωγμή σε κάποιο αγωγό του συστήματος.

Η εταιρεία μας και το προσωπικό μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση που σας ταλαιπωρεί.Μην αγνοείτε το πρόβλημα – αφήστε στους επαγγελματίες να το αντιμετωπίσουν και απαλλαχτείτε οριστικά ό,τι δυσάρεστο το συνοδεύει.