Skip to main content

Αποφράξεις Καλλιθέα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Καλλιθέα

Αποφράξεις ΚαλλιθέαΜήπως ταλαιπωρήστε με αποχετεύσεις που βουλώνουν συνεχώς ή με νερά τα οποία λιμνάζουν στα είδη υγιεινής του μπάνιου σας (νιπτήρας, λεκάνη, μπανιέρα κ. ά.); Μήπως χάνετε την υπομονή σας ή απελπίζεστε προσπαθώντας να αποφράξετε τα σιφώνια σας;Σταματήστε να ανησυχείτε! Η εταιρία μας η οποία ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια, είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, με σκοπό να παράσχει σε εσάς βοήθεια σε ό,τι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το δίκτυο σας. Ελάτε αμέσως σε επικοινωνία με εμάς, για όποια περιοχή της Καλλιθέας σας ενδιαφέρει. Είμαστε κοντά σας ολόκληρο το 24ωρο και όποια μέρα επιθυμείτε, περιλαμβανομένων και των αργιών ή του σαββατοκύριακου.

Οι Μορφές των Προβλημάτων

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το δίκτυο σας αφορούν συνήθως φραγμένες σωληνώσεις και βουλωμένες αποχετεύσεις σε διάφορα σημεία στο χώρο σας. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε προσφέροντας σας τις υπηρεσίες μας και αποφράζοντας (ή καλύτερα, εκφράζοντας) πλήρως τα βουλωμένα φρεάτια ή δίκτυα.

Λύστε Μόνιμα το Πρόβλημα!

Ψάχνετε για μια μόνιμη και οικονομική λύση; Τότε απευθυνθείτε στους επαγγελματίες.Τα συνεργεία μας είναι τα μόνα που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα του δικτύου σας, γρήγορα αλλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί; Επειδή:Διαθέτουμε τέλεια εξειδίκευση και εμπειρία 35 ετών στον τομέα των αποφράξεων/εκφράξεων.Αποτελούμαστε από ειδικευμένο και πολυάριθμο προσωπικό στα συνεργεία μας.Έχουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που αποτελείται από τα ειδικά αποφρακτικά οχήματα.Μπορούμε να βρεθούμε αμέσως σε όποια περιοχή της Καλλιθέας κι αν επιθυμείτε.

Πώς Δουλεύουμε

 • Πρώτα εξετάζουμε την αποχέτευση σας σε γωνία 360ο με τις ειδικές κάμερες που διαθέτουμε και, φωτογραφίζοντας το σημείο της φραγής, βρίσκουμε την αιτία που την προκάλεσε·
 • στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για το πρόβλημα αλλά και για την πιο εύκολη και μόνιμη λύση και·
 • τέλος κάνουμε την απόφραξη/έκφραξη προσέχοντας να μην προκαλέσουμε ζημιά και περιττή φθορά στο υπόλοιπο δίκτυο.

 

Άλλες Υπηρεσίες

Αφαίρεση ριζών: από τα δέντρα που μεγαλώνουν σε πεζοδρόμια και κήπους δημιουργούνται διάφορα προβλήματα στα δίκτυα. Εμείς με τα πλέον υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα που έχουμε, αφαιρούμε τις ρίζες που φράζουν τα φρεάτια και τους αγωγούς.

 

 • Άντληση υδάτων: πολλές φορές ο άσχημος καιρός και τα οικιακά ατυχήματα προκαλούν πλημμύρες σε αποθήκες ή άλλους χώρους του σπιτιού. Κάνοντάς σε εμάς απλώς ένα τηλεφώνημα θα σπεύσουμε γρήγορα στο χώρο σας αντλώντας τα νερά από την πλημμυρισμένη περιοχή.
 • Συντήρηση: Η πρόληψη είναι σημαντική ώστε να μην υπάρξει ξανά κάποιο εξίσου βασανιστικό πρόβλημα με τα φρεάτια σας. Γι’ αυτό και εμείς αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των δικτύων σας με σκοπό να αποφύγουμε μια μελλοντική απόφραξη/έκφραξη. Αυτό σημαίνει ότι:
  • επιθεωρούμε τις σωλήνες σας και κάνουμε έναν προληπτικό καθαρισμό στο δίκτυο ανάλογα με την κατάστασή τους, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα έπειτα από συνεννόηση με εσάς.
  • προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου σε κάθε οίκημα. Με αυτόν τον τρόπο, το δίκτυο σας λειτουργεί σωστά χωρίς εμπόδια στα φρεάτια, στις αποχετεύσεις, τους νιπτήρες, τις λεκάνες και τα σιφώνια.
  • εκκενώνουμε όλους τους βόθρους (σηπτικούς ή απορροφητικούς).

Τηλεφωνήστε μας και θα σπεύσουμε κοντά σας αμέσως μόλις μας χρειαστείτε.