Skip to main content

Αποφράξεις Καμίνια – Αποφρακτική

Αποφράξεις Καμίνια

Αποφράξεις ΚαμίνιαΚατοικείτε στα ιστορικά Καμίνια και, προφανώς, το αποχετευτικό σας σύστημα συχνά δυσλειτουργεί. Ίσως μάλιστα και άλλα δίκτυα του σπιτιού ή του καταστήματός σας, λόγω παλαιότητας ή άλλων αιτιών, κατά βάση υπολειτουργούν.Μην ταλαιπωρείστε άδικα αδιαφορώντας για το πρόβλημα. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας, η οποία, λόγω πολύχρονων εμπειριών (άνω των 30 χρόνων) και άριστης τεχνογνωσίας, είναι ικανή να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίζετε στο σύστημα της αποχέτευσης.Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς:

 

 

 • ο σύγχρονος εξοπλισμός μας,
 • το εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και
 • τα πολλαπλά συνεργεία μας που έχουν οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα στην έκκληση σας για βοήθεια.

Μέθοδος Εργασίας Το καθένα από τα συνεργεία μας ακολουθεί συγκεκριμένο τρόπο ενέργειας, ο οποίος και στηρίζεται σε 3 βασικές αρχές:

 

 

 

 

 • το σεβασμό απέναντι στον πελάτη,
 • την εντιμότητα και
 • την αξιοπιστία.

Αφού ειδοποιηθεί ένα από τα συνεργεία μας, φτάνει γρήγορα στο χώρο στον οποίο μας υποδείξατε, και αναζητούν και εντοπίζουν την πηγή του προβλήματος, με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων, όπως είναι οι κάμερες αποχετεύσεων, που φωτογραφίζουν το σημείο σε γωνία 360 μοιρών, ούτως ώστε να εξακριβωθεί επακριβώς η φύση του προβλήματος.Έπειτα, αναλύουν την κατάσταση και σας εξηγούν με ποιους τρόπους μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα το πρόβλημα.Η παρέμβαση μας τελειώνει, επιλύοντας το πρόβλημα σε αρμονία με ότι εσείς έχετε αποφασίσει.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Απόφραξης

 

 

 

 

 • Αφαιρούμε τις ρίζες δέντρων και φυτών με σκοπό να επαναφέρουμε τη λειτουργία των φρεατίων σε κανονικά επίπεδα, καθώς οι ρίζες που εισχώρησαν στο δίκτυο έχουν προκαλέσει φραγές και σοβαρές ζημιές.

 

 

 

 

 • Λιμνάζοντα ύδατα: δυστυχώς, στην περιοχή μας δεν λείπουν τα περιστατικά πλημμυρισμένων υπογείων, φρεατίων κτλ., είτε λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, είτε λόγω κάποιου ελαττώματος στις σωληνώσεις. Αν απευθυνθείτε στη δική μας επιχείρηση θα αντλήσουμε όλη την ποσότητα του νερού ταχύτατα, διότι χρησιμοποιούμε πανίσχυρες αντλίες και αντίστοιχα βυτία.

Η επιχείρησή μας, σκοπό της έχει να σας ανακουφίσει από τις μακροχρόνιες βλάβες που σας έχουν κουράσει και εξαντλήσει ψυχολογικά και οικονομικά, προτείνοντάς σας, τη σπουδαιότερη, κατά την γνώμη μας, υπηρεσία μας, την τακτική συντήρηση δικτύων.Κατά την τακτική συντήρηση δικτύων, οι συνεργάτες μας σας επισκέπτονται για να:

 

 

 

 

 • επιθεωρήσουν προσεκτικά τις σωληνώσεις και να προβούν σε προληπτικό καθαρισμό κάθε δικτύου ανάλογα με τις ανάγκες σας, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή ακόμη και ανά μήνα·
 • καθαρίσουν προληπτικά το οριζόντιο δίκτυο οποιουδήποτε οικήματος, τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων·
 • αναλάβουν την εκκένωση παντός τύπου βόθρου (σηπτικών, απορροφητικών κ.ά.).

Επικοινωνήστε με κάποιον από τους συνεργάτες μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο.