Skip to main content

Αποφράξεις Κερατέα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Κερατέα

Αποφράξεις Κερατέα

 

 

Αποφράξεις/Εκφράξεις και Συντήρηση Δικτύων με Προληπτικούς Ελέγχους

Μήπως δεν αντέχετε άλλο την ταλαιπωρία που προκύπτει από τα φραγμένα φρεάτια, τις φραγμένες αποχετεύσεις, τα βουλωμένα σιφώνια ή υδρορροές, τις βουλωμένες λεκάνες και μπανιέρες; Έχουν σπάσει τα νεύρα σας από τις έντονες και δυσάρεστές μυρωδιές που υπάρχουν στο χώρο, και αναρωτιέστε πώς να τις ξεφορτωθείτε;Ηρεμήστε γιατί μόλις εντοπίσατε τους ειδικούς. Εμείς προσφέρουμε μόνιμες λύσεις στα φραγμένα δίκτυα που βρίσκονται σε: νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες και δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων, αποφράζοντας τους βουλωμένους αγωγούς. Παρέχουμε σε μόνιμη βάση επαγγελματική εργασία στον τομέα των αποφράξεων, των καθαρισμών και των συντηρήσεων.

Πώς να λειτουργεί ομαλά το δίκτυο σας

Για να μη χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε πάλι με αποφρακτικές υπηρεσίες, τα αξιόπιστα συνεργία μας αναλαμβάνουν:

 

 

 

 

  • να ελέγχουν το δίκτυό σας σε συχνά διαστήματα χρόνου ώστε να προληφθούν οι μελλοντικές φραγές·
  • να καθαρίζουν προληπτικά το οριζόντιο δίκτυο και να το συντηρούν τακτικά σύμφωνα με τις ανάγκες του δικτύου, τα διαμερίσματα ή τα σπίτια που το χρησιμοποιούν αλλά πάντα σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες·
  • να καθαρίζουν τις στήλες αποχέτευσης των σιφωνίων και των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων σας προκειμένου να προλάβουμε μια πιθανή φραγή·
  • να αποφράζουν και να καθαρίζουν προληπτικά την κάθετη στήλη της αποχέτευσης σε νιπτήρες, λεκάνες κτλ. και·
  • να εκκενώνουν τους σηπτικούς ή τους απορροφητικούς βόθρους σας.

Μην Απελπίζεστε

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε από τα προαναφερόμενα προβλήματα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον, γιατί υπάρχουμε εμείς. Υπάρχουν αρκετοί κάτοικοι στην Κερατέα που υφίστανται παρόμοια προβλήματα. Η εταιρεία μας έχει σταθεί πολλές φορές στο πλευρό των κατοίκων στην περιοχή αυτή, προσφέροντας τους πρακτική βοήθεια στο πρόβλημα τους. Αναρωτιέστε γιατί μας προτιμούν; Ο λόγος είναι πως εμείς:έχουμε μεγάλη εμπειρία που ανέρχεται σε περισσότερα από 35 χρόνια,διαθέτουμε ειδικευμένο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό για οποιαδήποτε περίπτωση,απασχολούμε αρκετά συνεργεία για να είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε όλους όσοι μας εμπιστεύονται και έχουν την ανάγκη μας,έχουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό που περιλαμβάνει:¨ τα πιεστικά μηχανήματα,¨ τα αποφρακτικά οχήματα,¨ τις πανίσχυρες αντλίες,τα βυτία και¨ τις κάμερες που χρησιμοποιούνται για να εντοπίσουν σε γωνία 360ο ποιο είναι το πρόβλημα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή και αποτελεσματική απόφραξη/έκφραξη.

Οι Πλημμύρες και Οι Ρίζες

 

 

 

 

  • Αν οι ρίζες των θάμνων ή των δέντρων γίνονται ενοχλητικές για το δίκτυο σας, όταν εισέρχονται σε φρεάτια, δίκτυα αποχέτευσης, σωληνώσεις και αγωγούς, σας έχουμε τη λύση. Ο ειδικός ριζοκοπτικός εξοπλισμός μας, θα τις επαναφέρει στο μήκος που πρέπει να έχουν.
  • Αν τα νερά της βροχής ή μιας υδραυλικής βλάβης κάνουν λίμνες σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας, τότε με ένα δικό σας τηλεφώνημα θα έρθουμε αμέσως να αντλήσουμε όλη την ποσότητα νερού που υπάρχει.

Δεν χρειάζεται άλλη ανησυχία επειδή προβλήματα τέτοιας φύσης είναι παιχνιδάκι για τους επαγγελματίες. Εσείς απλά τηλεφωνήστε μας και αφήστε τα υπόλοιπα στα έμπειρα χέρια μας.