Skip to main content

Αποφράξεις Κορυδαλλός – Αποφρακτική

Αποφράξεις Κορυδαλλός

Αποφράξεις Κορυδαλλός

 

 

Αξιόπιστη, Έντιμη και Αποτελεσματική Εργασία

Αφού επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και τη σελίδα μας, κάποιο σοβαρό πρόβλημα στα υδραυλικά του οικήματος σας σάς ταλαιπωρεί. Ίσως διαπιστώσατε ότι μόνοι σας δεν καταφέρνετε να βρείτε μόνιμες λύσεις στα παρακάτω προβλήματα:

 

 

 

 

  • φραγμένα δίκτυα σωληνώσεων ή αποχετεύσεις
  • φραγμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων
  • βουλωμένα σιφώνια ή υδρορροές
  • βουλωμένοι νεροχύτες και νιπτήρες
  • βουλωμένες μπανιέρες και λεκάνες
  • ξεχειλισμένα φρεάτια.

Γρήγορα Αποτελέσματα

Σε όποια γωνιά του Κορυδαλλού και αν διαμένετε, εμείς θα έρθουμε να σας βοηθήσουμε. Τα συνεργεία μας, με την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουν, θα αποκαταστήσουν το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί στο δίκτυό σας. Προσέξτε τι εγγυήσεις παρέχουμε στους πελάτες μας:Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει σίγουρα αποτελέσματα σε οποιεσδήποτε αποφράξεις (ή, ορθότερα, εκφράξεις) πραγματοποιούμε. Ξεχωριστό παράδειγμα, οι ειδικές κάμερες αποχετεύσεων που μπαίνουν στο βουλωμένο δίκτυο και φανερώνουν το σημείο και το αίτιο της φραγής.Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει μεγάλη εμπειρία σε δύσκολα περιστατικά αποφράξεων.Πολυετή εμπειρία, 35 ολόκληρων χρόνων, στον τομέα των αποφράξεων/εκφράξεων.Πολλά συνεργεία ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να φτάνουμε αμέσως κοντά σας, ακόμη κι αν μας χρειάζεστε ταυτόχρονα με άλλους πελάτες μας.

Περαιτέρω Υπηρεσίες

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν και ποιο σοβαρά προβλήματα που ίσως προκύψουν στο δίκτυο σας. Η εταιρία μας είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει ακόμη και σε πιο σοβαρές καταστάσεις όπως:

 

 

 

 

  • Ρίζες δέντρων ή θάμνων: ζούμε στη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, το τσιμέντο αφθονεί και, συνεπώς, σίγουρα μας αρέσει να βλέπουμε λίγο πράσινο σε θάμνους και δέντρα. Οι ρίζες αυτών των φυτών όμως προκαλούν ζημιές όταν εισέρχονται σε αγωγούς ή φρεάτια, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή λειτουργία στο δίκτυο. Με αντίστοιχα ριζοκοπτικά μηχανήματα, εμείς λύνουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα.
  • Άντληση ανεπιθύμητων υδάτων: πολλές φορές οι άσχημες καιρικές συνθήκες είναι πολύ εύκολο να προκαλέσουν έναν μικρό κατακλυσμό στους προσωπικούς χώρους σας (υπόγεια, φρεάτια, αποθήκες, καταστήματα κ.ά.). Οι πανίσχυρες αντλίες μας θα φροντίσουν για την άμεση άντληση οποιασδήποτε ποσότητας νερού σε κάθε είδους χώρο.

Μόνιμη Λύση!

Πιστεύουμε ότι δεν θέλετε να περάσετε ξανά την ίδια ταλαιπωρία στο μέλλον, έτσι δεν είναι; Αναθέστε λοιπόν σήμερα κιόλας σε εμάς τον έλεγχο και τη συντήρηση του δικτύου σας και ξεχάστε τα προβλήματα των φραγμένων φρεατίων που προκαλούν πανικό. Τρία βήματα που θα διατηρήσουν απρόσκοπτη τη λειτουργία στο δίκτυό σας:I. η επιθεώρηση και η προσεκτική επόπτευση των σωληνώσεων (ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο ή μήνα) προκειμένου να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητες του δικτύου σας και στη συνέχεια να κάνουμε τον απαιτούμενο προληπτικό καθαρισμό για να λειτουργεί το δίκτυο σας σωστά μεγάλο χρονικό διάστημαII. ο προληπτικός καθαρισμός του οριζόντιου δικτύου σε όλα τα οικήματα (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι κτλ.), τα φρεάτια, τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων υδάτωνIII. η εκκένωση σηπτικών και απορροφητικών βόθρων.Λύσεις υπάρχουν! Τηλεφωνήστε μας και δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα.