Skip to main content

Αποφράξεις Μάνδρα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Μάνδρα

Αποφράξεις ΜάνδραΈρχεστε αντιμέτωποι συχνά με προβλήματα στην αποχέτευση του σπιτιού ή του καταστήματός σας;Μήπως ζείτε σε πολυκατοικία και πληρώνετε ένα σωρό χρήματα στα κοινόχρηστα για την απόφραξη του δικτύου της αποχέτευσης και για την επιδιόρθωση άλλων προβλημάτων στο δίκτυο, τα οποία μοιάζουν να επιμένουν;Σίγουρα επιθυμείτε να σταματήσουν να σας απασχολούν αυτά τα ζητήματα.Η Εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί:Λογικές τιμέςΑξιοπιστίαΕπαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίαςΠολλαπλά συνεργείαΕξειδικευμένο προσωπικό

Σε τι διαφέρουμε;

Πρώτον, η πολυετής πείρα είναι αυτή που μας κάνει ξεχωριστούς και αποτελεσματικούς στην αντιμετώπιση κάθε είδους απόφραξης που αφορά σε:

 

 

 • Νιπτήρες
 • Μπανιέρες
 • Λεκάνες
 • Σιφώνια
 • Υδρορροές
 • Φρεάτια
 • Βόθρους

Δεύτερον, εξαιρετικής σημασίας και σπουδαιότητας είναι και ο εξειδικευμένος επαγγελματικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

 

 

 

 

 • Μηχανήματα που αφαιρούν με προσεκτικές κινήσεις ρίζες δέντρων και φυτών (ριζοκοπτικά), ώστε να απελευθερώσουμε και να αποφύγουμε επιπλέον ζημιές στο δίκτυο της αποχέτευσης.
 • Πιεστικά μηχανήματα.
 • Αποφρακτικά οχήματα.
 • Κάμερες που έχουν την ικανότητα να εισχωρούν σε γωνία 360 μοιρών στο αποχετευτικό σύστημα και να μας βοηθούν όχι απλά να βρούμε το πρόβλημα αλλά να εντοπίσουμε τα αίτια που το προκαλούν. Αυτό μας παρέχει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν θα αναδυθεί ξανά.

Τρίτον, η ικανότητά μας για άμεση παρέμβαση στο χώρο σας, όλες τις ώρες και τις ημέρες της εβδομάδας, εφόσον διαθέτουμε επαρκή αριθμό συνεργείων που είναι αδύνατον να είναι όλα απασχολημένα.

Τέταρτον, αμεσότητα στην επικοινωνία μας μαζί σας, αφού δεν παίρνουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία προτού έρθουμε σε συνεννόηση μαζί σας. Εφόσον κατανοήσουμε το πρόβλημα και ανακαλύψουμε την πηγή του, επικοινωνούμε άμεσα και ειλικρινά με τον πελάτη και σας απαριθμούμε τις επιλογές που έχετε για να επιλέξτε την πιο κατάλληλη, δίχως περιττά έξοδα.

Πέμπτον, σε περίπτωση που στον προσωπικό σας χώρο (κατάστημα, υπόγειο, οικία, κτλ.) έχει προκύψει πλημμύρα επεμβαίνουμε έγκαιρα με σύγχρονο εξοπλισμό και αντλούμε τα νερά από το χώρο σας.Αν όμως δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, και ιδιαιτέρως οι δυσάρεστες, σας προτείνουμε την τακτική συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης ως ένα προληπτικό μέτρο που σας διασώζει από την ταλαιπωρία που συνοδεύουν τα ατυχήματα που προκύπτουν στο δίκτυο της αποχέτευσης και από τα περιττά έξοδα που δεν έχετε προγραμματίσει. Άλλωστε οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες αποφράξεις μπορεί να προκαλέσουν φθορές στο δίκτυο μακροχρόνια. Να, λοιπόν, τι σας προσφέρουμε:1) σας επισκεπτόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συμφωνημένα εκ των προτέρων, και διενεργούμε εξονυχιστική επιθεώρηση ολοκλήρου του συστήματος αποχετεύσεως, με σκοπό να προλάβουμε μελλοντικές φθορές στο δίκτυο.2) προβαίνουμε σε καθαρισμό:των στηλών αποχέτευσης του δικτύου απορροής όμβριων υδάτων·της κάθετης στήλης της αποχέτευσης που επικοινωνεί με την λεκάνη, τον νιπτήρα κτλ.·των σιφωνίων.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας το συντομότερο δυνατό, εκθέστε μας το πρόβλημα, και η εταιρεία μας θα στείλει άμεσα ένα από τα συνεργεία μας για να λύσει το πρόβλημα εύκολα και οικονομικά.