Skip to main content

Αποφράξεις Μαρκόπουλο – Αποφρακτική

Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Αποφράξεις ΜαρκόπουλοΈχετε επισκεφτεί αυτή την ιστοσελίδα γιατί σας ταλαιπωρούν συνέπειες από ζημιές που έχει υποστεί το δίκτυο της αποχέτευσής σας. Η εταιρεία μας μπορεί να την αποκαταστήσει οριστικά και οικονομικά.

Μερικά στοιχεία για μας…

Προσφέρουμε υπηρεσίες αποκατάστασης της εύρυθμης λειτουργίας οποιασδήποτε μορφής ή τύπου δικτύου και ειδών υγιεινής: σε νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, σωληνώσεις, φρεάτια, υδρορροές και γενικά σε ολόκληρο το δίκτυο της αποχέτευσης.Η εταιρία μας έκανε την εμφάνιση της στον κλάδο των αποφράξεων και της συντήρησης αποχετεύσεων πριν από 35 χρόνια. Τα συνεργεία μας είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, ολόκληρο το 24ωρο όποια μέρα της εβδομάδας ή του χρόνου μας χρειαστείτε, περιλαμβανομένων και των αργιών ή του σαββατοκύριακου.Αρχή μας είναι η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία με τους πελάτες μας, γι’ αυτό και θέλουμε να γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε.

Τα στάδια της δουλειάς μας

Λίγο αφότου μας ειδοποιήσετε φτάνει στο χώρο σας ένα από τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία μας και αρχίζουμε την εργασία μας εξετάζοντας την αποχέτευση σας σε γωνία 360ο με τις ειδικές κάμερες αποχετεύσεων που έχουμε στη διάθεσή μας. Με τη βοήθεια της κάμερας φωτογραφίζουμε το σημείο της φραγής, βρίσκοντας την αιτία που την προκάλεσε.

Έπειτα σας ενημερώνουμε αναλυτικά για το πρόβλημα αλλά και για την πλέον γρήγορη και μόνιμη λύση. Έπειτα, προχωρούμε στην απόφραξη.

Ποιες άλλες μορφές υπηρεσίες προσφέρουμε;

 

 

  1. Αποκοπή ριζών δέντρων και θάμνων που αναπτύσσονται σε πεζοδρόμια και κήπους δημιουργώντας ποικίλα προβλήματα στα δίκτυα. Εμείς διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα και αφαιρούμε τις ρίζες που φράζουν τα φρεάτια και τους αγωγούς.
  2. Άντληση υδάτων: δυστυχώς, πολλές φορές, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα οικιακά ατυχήματα προκαλούν πλημμύρες σε αποθήκες ή άλλους χώρους του σπιτιού. Τηλεφωνήστε μας και ένα από τα συνεργεία μας θα σπεύσει στο χώρο σας αντλώντας όλη την ποσότητα του νερού.
  3. Εκκένωση βόθρων: μπορούμε να εκκενώσουμε με ευκολία και δίχως αργοπορία οποιοδήποτε τύπο βόθρου (απορροφητικό ή σηπτικό) που έχει βουλώσει και υπερχειλίσει.
  4. Συντήρηση: είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους παρέμβασης στο αποχετευτικό σύστημα. Τι περιλαμβάνει;

 

 

 

 

  • Έρευνα στις σωληνώσεις,
  • καθαρισμό προληπτικά στο δίκτυο, αποφασίζοντας το χρονικό διάστημα που θα γίνεται αυτό ανάλογα με την κατάστασή του δικτύου (εξάμηνο, τετράμηνο, κτλ.).
  • καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου της αποχέτευσης.

Η συχνή συντήρηση του δικτύου αποφέρει πολλά ωφέλιμα αποτελέσματα τόσο για εσάς όσο και για την καλή λειτουργία του δικτύου. Γιατί; Διότι έχει αποδειχθεί ότι κοστίζει πολύ λιγότερο από την αποκατάσταση μιας βλάβης και προλαβαίνει τη δικαιολογημένη φθορά που υφίσταται το εσωτερικό του δικτύου από τις συνεχείς παρεμβάσεις που γίνονται για την επιδιόρθωσή του. Είναι μια επιλογή που σας εγγυάται ξεγνοιασιά και οικονομία για μεγάλο χρονικό διάστημα.Είμαστε επαγγελματίες με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον πελάτη.Απευθυνθείτε σε εμάς και βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε.