Skip to main content

Αποφράξεις Παλλήνη – Αποφρακτική

Αποφράξεις Παλλήνη

Αποφράξεις ΠαλλήνηΈχουν βουλώσει οι σωληνώσεις του δικτύου της αποχέτευσης και έχουν προκαλέσει υπερχείλιση; Τότε σας είναι απαραίτητες επαγγελματικές αποφρακτικές υπηρεσίες από μια εταιρεία με πολύχρονη πείρα και υπευθυνότητα. Είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που αναζητάτε.

Για ποιο λόγο να απευθυνθείτε στην επιχείρησή μας;

Δουλεύουμε πολλά χρόνια, που συνολικά αριθμούν τα 35 χρόνια, προσφέροντάς σας άριστες και εξαίρετες υπηρεσίες απόφραξης. Όλα αυτά τα χρόνια οι γνώσεις μας έχουν εμπλουτιστεί. Για τη μέγιστη κάλυψη των αναγκών σας, στην άριστη τεχνογνωσία μας προστίθεται ο εκσυγχρονισμένος εξοπλισμός μας ο οποίος εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας. Η συνεργασία μας μαζί σας βασίζεται στην επικοινωνία. Για τον λόγο αυτό το συνεργείο που θα καταφτάσει για να σας εξυπηρετήσει, αφού ψάξει και κατανοήσει την φύση του προβλήματος, θα σας αναπτύξει με κάθε λεπτομέρεια ποιες ενέργειες θα ακολουθήσουν και θα σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφαση που σας συμφέρει περισσότερο.Για την εταιρεία μας δεν υπάρχει αργία, μπορείτε να μας καλέσετε όλες τις ώρες και τις ημέρες τις εβδομάδας.Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά αποφράξεις σε:

  • νιπτήρες,
  • λεκάνες,
  • φρεάτια,
  • σιφώνια,
  • υδρορροές,
  • σωληνώσεις όλου του συστήματος της αποχέτευσης κτλ.

Μήπως αντιμετωπίζετε διαρροή ύδατος;

Πολλές φορές στο σπίτι ή στον εργασιακό χώρο συμβαίνουν ατυχήματα που προκαλούν πλημμύρα. Έχουμε τον τρόπο να σας γλιτώσουμε από την ταλαιπωρία που συνήθως ακολουθεί. Οι συνεργάτες μας θα έρθουν αμέσως και θα απορροφήσουν όλο το νερό από τους χώρους του σπιτιού ή του καταστήματός σας (υπόγεια, κουζίνες, χώροι στάθμευσης, μπάνιο) χρησιμοποιώντας τις ισχυρές αντλίες που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό της εταιρεία μας.Συντήρηση Οι φθορές που συνέβησαν στο δίκτυο της αποχέτευσης θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και μπορείτε να τις αποφύγετε και στο μέλλον. Γιατί; Διότι θα αποκομίσετε οικονομικό όφελος, δεν θα επιβαρύνετε περαιτέρω τις σωληνώσεις του δικτύου σας και δεν θα έχετε την κούραση που συνήθως συνοδεύει αυτά τα περιστατικά. Η πρότασή μας περιλαμβάνει να ερχόμαστε ανά τακτά χρονικά στον εργασιακό ή προσωπικό σας χώρο και να επιθεωρούμε το δίκτυο για τυχόν φθορές που μελλοντικά θα σας οδηγούσαν σε πολυδάπανες ζημιές και να τις επιδιορθώσουμε.Έχουμε στην κατοχή μας πιεστικές μηχανές, αποφρακτικά οχήματα αλλά και εξειδικευμένο αποφρακτικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

 

 

  • ειδικές κάμερες αποχετεύσεων που μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε οπτική εικόνα κατά την έρευνα μας στο δίκτυο με αποτέλεσμα να βρούμε την πηγή του προβλήματος·
  • ριζοκοπτικά μηχάνημα. Κόβουμε τις ρίζες που, μεγαλώνοντας, προξενούν ζημιές στα εσωτερικά τοιχώματα των σωληνώσεων και προκαλούν διαταραχές στη σωστή λειτουργία ολόκληρου του αποχετευτικού συστήματος.

Επίσης αναλαμβάνουμε την:

 

 

 

 

  • εκκένωση σηπτικών και απορροφητικών βόθρων, καθώς και
  • τη συντήρηση του δικτύου, που περιλαμβάνει τον προληπτικό καθαρισμό στην κάθετη στήλη της αποχέτευσης, στις στήλες αποχέτευσης του δικτύου απορροής όμβριων υδάτων και των σιφωνίων.

Όποια και αν είναι η ανάγκη στο χώρο σας, μη διστάσετε να μας καλέσετε, η επιχείρησή μας θα καλύψει και τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.