Skip to main content

Αποφράξεις Πετρούπολη – Αποφρακτική

Αποφράξεις Πετρούπολη

Αποφράξεις Πετρούπολη

 

 

Διάφορες Υπηρεσίες Αποφράξεων, Συντήρηση σωληνώσεων, Άντληση Υδάτων & Εκκενώσεις Βόθρων στη Πετρούπολη

Υπηρεσίες Αποφράξεων

Ψάχνοντας στην αγορά, ίσως έχετε δυσκολευτεί να βρείτε κατάλληλους συνεργάτες που θα σας διασώσουν από τα προβλήματα των σωληνώσεων. Ευτυχώς, όμως, βρήκατε εμάς!

Μπορείτε να μας καλέσετε οποτεδήποτε μας χρειαστείτε, 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και Κυριακές, και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα αναλάβει να εξαλείψει το πρόβλημά σας, όπου κι αν μένετε στην Πετρούπολη.Η μόνιμη λύση που προσφέρουμε στο πρόβλημα:

 

 

  • ενός βουλωμένου φρεατίου
  • ενός βουλωμένου δικτύου σωληνώσεων αποχέτευσης
  • ενός βουλωμένου σιφωνίου ή υδρορροής
  • μιας βουλωμένης λεκάνης
  • ενός φραγμένου νιπτήρα ή νεροχύτη
  • μιας φραγμένης μπανιέρας
  • ή ενός φραγμένου δικτύου απορροής όμβριων υδάτων,

 

είναι σίγουρα κάτι για το οποίο δεν πρέπει, αλλά ούτε και μπορείτε να αδιαφορήσετε εύκολα. Διαθέτουμε βεβαίως λογικές χρεώσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με την ποιότητα εργασιών, κάνουν τον συνδυασμό μας ακαταμάχητο.

Ο Στόχος μας

Θέλουμε να καθαρίσουμε μόνιμα οτιδήποτε φράζει το δίκτυό σας αλλά και οτιδήποτε μπορεί να το φράξει ξανά στο μέλλον. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματά μας θα είναι μακροπρόθεσμα, όχι όπως αυτά που προσφέρουν τα «ισχυρά» αποφρακτικά προϊόντα του λιανικού εμπορίου.

Εμπιστοσύνη στις Ικανότητές μας

Πείρα 35 συνεχόμενων ετών σε αποφράξεις παντός είδους.Σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πολλά συνεργεία, πανέτοιμα για άμεση δράση.

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός: ειδικά αποφρακτικά οχήματα, εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, βυτία κτλ.

Πώς θα κυλήσει η Συνεργασία μας

Δουλεύουμε απλά και αποτελεσματικά:

 

 

 

  • Κοιτάζουμε με πολύ προσοχή το δίκτυό σας, θέλοντας να καταλάβουμε ακριβώς το είδος του προβλήματος και τα σημεία που επηρεάστηκαν.
  • Σας εκθέτουμε με λεπτομέρεια και σαφήνεια τι ακριβώς μπορεί να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα άμεσα, χωρίς ταλαιπωρία.
  • Εκτελώντας τις οδηγίες σας για το οίκημά σας, προχωρούμε στην έκφραξη του δικτύου σας, χωρίς να προκληθούν ζημιές και περιττές φθορές.

Ριζοκοπτικά Εργαλεία

Αν οι ρίζες δέντρων και θάμνων είναι οι «ένοχοι» που βούλωσαν κάποιο σημείο του δικτύου σας, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Με ειδικό ριζοκοπτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αποφράσσουμε σωληνώσεις, αγωγούς και φρεάτια άμεσα.

Άντληση Υδάτων

Είτε υπόγεια, είτε αποθήκες, είτε άλλα μέρη του χώρου σας, ίσως κατά καιρούς πλημυρίσουν. Θα φροντίσουμε εμείς γι’ αυτό, γρήγορα, αντλώντας τα λιμνάζοντα ύδατα του χώρου σας, σε ολόκληρη την περιοχή της Πετρούπολης.

Συντήρηση Αποχετεύσεων

Αν δεν θα θέλατε να υποστείτε ξανά την ίδια βασανιστική διαδικασία, η εταιρεία μας συνηθίζει να αναλαμβάνει, σε πολύ προσιτές χρεώσεις:την επιθεώρηση και τον προληπτικό καθαρισμό ολόκληρου του οριζόντιου δικτύου για πιθανή μελλοντική φραγή, σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση του δικτύουτο συστηματικό καθαρισμό δικτύων απορροής όμβριων υδάτων και σιφωνίωντην απόφραξη της στήλης της αποχέτευσης οποιουδήποτε νιπτήρα, λεκάνης κτλ.την εκκένωση σηπτικών ή απορροφητικών βόθρων.Καλέστε μας τώρα ώστε οι συνεργάτες μας να βοηθήσουν στην δύσκολη κατάστασή σας.