Skip to main content

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη – Αποφρακτική

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Αποφράξεις Πόρτο ΡάφτηΧρειάζεστε επειγόντως βοήθεια με το σύστημα της αποχέτευσης και αναζητάτε έναν επαγγελματία για να επιλύσει αποτελεσματικά και με λογικές τιμές τα συγκεκριμένα προβλήματα, όπως:

 • βουλωμένοι νιπτήρες,
 • αποφραγμένοι νεροχύτες,
 • πλημμυρισμένες λεκάνες και μπανιέρες;
 • μήπως φραγμένα σιφώνια, φρεάτια και γενικότερα επιπλοκές σε όλο το σύστημα της αποχέτευσης;

Υπάρχουν λύσεις;

Φυσικά και υπάρχουν, μόνο που πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς – και εμείς είμαστε οι καλύτεροι. Για 35 ολόκληρα χρόνια εξυπηρετούμε του ανθρώπους της περιοχής σας και είμαστε γνωστοί για τη συνέπεια, την εργατικότητα, την τεχνογνωσία και τις λογικές τιμές.

Είμαστε οργανωμένοι σε επιμέρους ομάδες καλά εκπαιδευμένων τεχνικών. Είναι άριστα εκπαιδευμένοι ώστε να χειρίζονται με δεξιοτεχνία τον εξειδικευμένο αποφρακτικό εξοπλισμό μας, όπως:

 • ειδικές κάμερες εντοπισμού φθορών στο εσωτερικό του αποχετευτικού δικτύου. Με την τοποθέτηση της κάμερας είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε εικόνα μέσα στο δίκτυο σε γωνία 360 μοιρών. Το εργαλείο αυτό το μας εξυπηρετεί στο να λύσουμε το πρόβλημα μόνιμα και όχι επιφανειακά. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι ικανοί να τοποθετήσουν την κάμερα χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω επιπλοκές στο εσωτερικό των σωληνώσεων.
 • ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα. Η απότομη εκρίζωση των φυτών ή μέρους αυτών μπορεί να επιφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα για την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος, τα οποία μπορούν να αποφευχθούν με την επαγγελματική τοποθέτηση του ριζοκοπτικού μηχανήματος.

Γι’ αυτό μην απευθυνθείτε αλλού. Αυτήν την τεχνογνωσία τη διαθέτουμε λίγοι. Έχοντας καλά οργανωμένες ομάδες μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλες τις ημέρες εβδομάδας, ολόκληρο το 24ωρο.

Πώς εκπληρώνουμε την αποστολή μας;

Ακολουθώντας 3 βασικά βήματα:

 • ελέγχουμε προσεκτικά το δίκτυο σας προκειμένου να ανακαλύψουμε το πρόβλημα·
 • ενημερώνουμε για τους τρόπους επίλυσης των βλαβών και το κόστος που έχουν, αλλά και ποια λύση πιστεύουμε εμείς πως σας ωφελεί περισσότερο·
 • αποφράζουμε τις σωληνώσεις του δικτύου σας, πάντοτε με προσοχή ώστε να μην προκληθεί κάποια περαιτέρω ζημιά στο υπόλοιπο δίκτυο.

Μήπως ψάχνετε κάποια διαφορετική υπηρεσία;

Έχετε πλημμυρίσει;

Σήμερα αποτελεί συχνό φαινόμενο το να προκληθεί στους επαγγελματικούς χώρους ή στην οικία σας, είτε από μια δυνατή καταιγίδα είτε από προβλήματα στα φρεάτια και στις σωλήνες στο υδραυλικό σας σύστημα, κάποια πρωτοφανής συσσώρευση νερού, κοινώς πλημμύρα. Γι’ αυτό συχνά δεχόμαστε τηλεφωνήματα από ανθρώπους που έχουν πληγεί και χρειάζονται τη βοήθεια μας.Τα συνεργεία μας είναι έτοιμα ώστε να ανασύρουν τα νερά που λιμνάζουν, εύκολα και γρήγορα, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Έχει υπερχειλίσει ο βόθρος;

Μην αναστατώνεστε, καλέστε μας και μία από τις ομάδες των τεχνικών μας θα φτάσει στο χώρο για να σας βοηθήσει.Τέλος, σας παρέχουμε τη μεγίστη σε σπουδαιότητα παροχή μας, τη συντήρηση.

 • την επιθεώρηση του δικτύου σας σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να αποτρέψουμε μια νέα φραγή·
 • τον καθαρισμό στις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος και στα σιφώνια σας·
 • τον εκ των προτέρων καθαρισμό των φρεατίων, του δικτύου και των σωλήνων αποχέτευσης σε λεκάνες, νιπτήρες και μπανιέρες, (ανά έτος, μήνα, τρίμηνο κτλ.), αλλά πάντα κατόπιν από συνεννόηση με εσάς.