Skip to main content

Αποφράξεις Σαρωνίδα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Σαρωνίδα

Αποφράξεις ΣαρωνίδαΠολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα, αν μας εμπιστευτείτε, θα αποτελέσουν για εσάς σύντομα και οριστικά παρελθόν.

Προβλήματα όπως:

 

 

  • φραγή νιπτήρων και μπανιερών,
  • βουλωμένα φρεάτια και σιφώνια,
  • βουλωμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων και
  • βουλωμένες λεκάνες.

Αν για εσάς η εξεύρεση της λύσης σε αυτά ή σε παρόμοια προβλήματα σας προκαλεί πονοκέφαλο, για μια επιχείρηση που παίρνει το αντικείμενό της στα σοβαρά, οι λύσεις είναι απλές. Κι αυτή η επιχείρηση είμαστε εμείς. Οι πολύχρονες και πλούσιες εμπειρίες, μας έχουν διδάξει τον τρόπο για να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις πολυποίκιλες καταστάσεις που προκύπτουν.

Πώς σας βοηθούμε;

Ακολουθώντας μια καλά οργανωμένη και πολλαπλά δοκιμασμένη μέθοδο. Στηρίζεται στην ανοιχτή επικοινωνία που διατηρούμε με τους πελάτες μας. Σε κάθε περίπτωση που αναλαμβάνουμε, αρχίζουμε με αναλυτική διερεύνηση της κατάστασης και σας εκθέτουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ώστε να αποφασίσετε ποια καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας, τόσο από πρακτική όσο και από οικονομική άποψη.Θέλετε να μην προκύψει ποτέ ξανά πρόβλημα στο δίκτυο; Η επιλογή που είναι πιο αποτελεσματική και την προτείνουμε ανεπιφύλαχτα σε όλους τους πελάτες μας είναι η προληπτική συντήρηση του δικτύου.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσατε να πάρετε για την τακτική φροντίδα των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος.

Ποια είναι τα οφέλη;

Ο περιορισμός στην σπατάλη των χρημάτων που δίνετε για επιδιορθώσεις στο σύστημα αποχέτευσης και ο περιορισμός επιπλέον φθορών που μπορεί να ανακύψουν κατά την αποκατάσταση μίας εκτεταμένης ζημιάς. Όλα αυτά τα προλαβαίνετε αν κάνετε την σοφή επιλογή της τακτικής συντήρησης του δικτύου, είτε του σπιτιού είτε του επαγγελματικού σας χώρου.

Τι γίνεται κατά την τακτική συντήρηση;

Διενεργούνται ενδελεχείς έρευνες ολοκλήρου του δικτύου συμπεριλαμβανομένων και των σιφωνίων. Συνεχίζουμε με τον καθαρισμό τους. Το κάθε πότε θα γίνεται η συντήρηση, θα αποφασισθεί κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Αν και εφόσον παρατηρηθούν φθορές σε κάποιο σημείο του δικτύου, παρεμβαίνουμε και τις διορθώνουμε.Οι τόσες επιτυχίες που έχουμε στο ενεργητικό μας στηρίζονται στην άριστη τεχνογνωσία με την οποία εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας, στην οργάνωση και στον άρτιο εξοπλισμό της εταιρεία μας:

 

 

 

 

  • ειδικά αποφρακτικά οχήματα,
  • πιεστικά μηχανήματα,
  • ειδικές ισχυρές αντλίες,
  • ριζοκοπτικά μηχανήματα. Το μηχάνημα αυτό είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που το χρησιμοποιεί ο εξειδικευμένος υπάλληλός μας για να κόψει τις ρίζες από δέντρα που γειτνιάζουν με τις σωληνώσεις του δικτύου σας.
  • ειδική κάμερα αποχέτευσης. Είναι ένα εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας που λίγοι έχουν στην κατοχή τους και ακόμη λιγότεροι ξέρουν να το χρησιμοποιούν σωστά. Η κάμερα αυτή μας επιτρέπει να έχουμε οπτική εικόνα σε γωνία 360 μοιρών μέσα στις σωληνώσεις, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε την πραγματική πηγή του προβλήματος φραγής. Κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες και το πρόβλημα λύνεται μόνιμα.

Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε όλες τι ώρες και τις ημέρες της εβδομάδας.