Skip to main content

Αποφράξεις Σεπόλια – Αποφρακτική

Αποφράξεις Σεπόλια

Αποφράξεις ΣεπόλιαΜήπως έχετε σοβαρά προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα; Σας ταλαιπωρούν δυσοσμίες, που προέρχονται από τον νιπτήρα, τον νεροχύτη ή την μπανιέρα; Μήπως έχει συμβεί κάποιου είδους φραγή σε φρεάτια, σιφώνια ή υδρορροές;Η αντιμετώπιση αυτών και άλλων παρόμοιων προβλημάτων, που έχουν σχέση με υπηρεσίες απόφραξης, την άντληση υδάτων από χώρους που έχουν πλημμυρίσει, καθώς και τη συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι η ειδικότητα της εταιρείας μας.

Πώς χειριζόμαστε τις καταστάσεις που ανακύπτουν;

 

 

 • Η εταιρεία μας έχει εκπαιδεύσει άριστα, τους πολλούς συνεργάτες μας, που απαρτίζουν τη δοκιμασμένη και πετυχημένη ομάδα, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια στο χώρο της απόφραξης των αποχετεύσεων. Ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει αμέσως κοντά σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της εβδομάδας μας χρειαστείτε.
 • Μόλις ο επικεφαλής της ομάδας ενημερωθεί από εσάς για το ποιο είναι το πρόβλημα, χρησιμοποιεί τα ειδικά μηχανήματα που έχει στη διάθεσή του, για να εξακριβώσει τα αίτια που προξένησαν αυτή την κατάστασης.
 • Κατά την ερευνά μας στο δίκτυο, πολύτιμο εργαλείο έχει αποδειχθεί η κάμερα της αποχέτευσης, η οποία φωτογραφίζει το σημείο που μας ενδιαφέρει σε γωνία 360ο. Η οπτική εικόνα που έχουμε μας βοηθά στον ακριβή προσδιορισμό της αιτίας που προξένησε τη βλάβη.
 • Τέλος, επικοινωνούμε μαζί σας για να συναποφασίσουμε ποια μέθοδο θα ακολουθήσουμε, προτείνοντάς σας αυτή που σας συμφέρει περισσότερο.

Σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες και σε άλλους τομείς:

 

 

 

 

 • Εκκένωση βόθρων οποιασδήποτε κατηγορίας, απορροφητικών και σηπτικών. Σας προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία με αξιοσημείωτη ταχύτητα, αποφεύγοντας άσκοπες επιπλέον ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις.
 • Απάντληση νερού. Διαθέτουμε ισχυρότατες αντλίες που απαντλούν όλα τα νερά από τον προσωπικό σας χώρο (υπόγειο, κουζίνα, πάρκινγκ αυτοκινήτων κτλ.) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Αποκοπή ριζών, από σημεία στο σύστημα της αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Πολύ συχνά οι ρίζες που αναπτύσσονται σε τέτοια σημεία μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες, που έχουν κακό αντίκτυπο στην ομαλή λειτουργία του δικτύου. Τα ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα αφαιρούν τις ρίζες με ευκολία και η ομαλή λειτουργία του συστήματος επανέρχεται.
 • Συντήρηση ολοκλήρου του συστήματος της αποχέτευσης. Η εταιρεία μας σας προσφέρει μια ακόμα υπηρεσία που δικαιολογημένα, τη θεωρούμε την σπουδαιότερη. Γιατί είναι τόσο σημαντική; Διότι έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζει μακροζωία στο δίκτυο, με πολύ λιγότερες ή και καθόλου δυσάρεστες εκπλήξεις για εσάς και τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Εργασίες συντήρησης, τι περιλαμβάνουν;

 

 

 

 

 • Τον έλεγχο του οριζοντίου δικτύου σας και των φρεατίων σε τακτά χρονικά διαστήματα,
 • τον προληπτικό καθαρισμό του δικτύου, συμπεριλαμβανομένων και των φρεατίων. Ο καθαρισμός θα πραγματοποιείται ανάλογα με το πότε κρίνετε εσείς ότι είναι κατάλληλο, αφού πρώτα σας ενημερώσουμε για το ποιες είναι οι ανάγκες του δικτύου σας,
 • τον καθαρισμό της αποχέτευσης και
 • τον καθαρισμό του δικτύου απορροής των όμβριων υδάτων και του συστήματος των σιφωνίων, καθώς και των σωληνώσεων στα είδη υγιεινής σας ώστε να μην συμβεί οποιοδήποτε είδος φραγής.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει