Skip to main content

Αποφράξεις Σταυρός – Αποφρακτική

Αποφράξεις Σταυρός

Αποφράξεις Σταυρός

 

 

Γρήγορη Εξυπηρέτηση, Ειδικός Εξοπλισμός και Εμπειρία Χρόνων

Η Κηφισιά μαστίζεται κι αυτή από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα, όπως:

 

 

 • τα φρεάτια που πλημμυρίζουν
 • οι σωλήνες αποχέτευσης που βουλώνουν
 • τα σιφώνια που φράζουν
 • λεκάνες γεμάτες λύματα
 • οι νιπτήρες, οι νεροχύτες και οι μπανιέρες που βουλώνουν
 • τα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων που φράζουν, καθώς και άλλα πολλά.

 

Ίσως κάτι από αυτά που αναφέραμε πιο πάνω να σας ενοχλεί έντονα. Η απελπισία δεν είναι λύση. Με την εμπειρία των 35 ετών που διαθέτουμε σε κάθε είδος απόφραξης μπορούμε να λύσουμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά το πρόβλημα του δικτύου σας.Πιο κάτω σας αναφέρουμε 3 λόγους για τους οποίους μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.1) Όλο το προσωπικό των συνεργείων μας έχει αποκτήσει την απαραίτητη πείρα στον κλάδο των αποφράξεων/εκφράξεων και έχει λάβει πλήρη εκπαίδευση στο πώς να χρησιμοποιεί σωστά τον εξοπλισμό μας. Μην ξεχνάτε ότι η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων πάνω από 35 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως έχουμε έρθει αντιμέτωποι και άλλες φορές με ίδιες περιπτώσεις και τις αντιμετωπίσαμε με επιτυχία.2) Έχουμε στη διάθεση μας τον ειδικό εξοπλισμό για κάθε είδους απόφραξη, άσχετα από το γιατί προκλήθηκε η φραγή. Παραδείγματος Χάρη:

 

 

 

 • ριζοκοπτικά μηχανήματα: το πράσινο υπάρχει παντού σε αυλές, σε πάρκα και σε πεζοδρόμια, έτσι οι ρίζες των δέντρων και των θάμνων μπορούν πολύ εύκολα να μεγαλώσουν και να εισέλθουν σε χώρους με αρκετή υγρασία όπως: τα φρεάτια και οι σωληνώσεις σας. Το αποτέλεσμα είναι βουλωμένα δίκτυα και πολλές άλλες σοβαρές φθορές.

Η εταιρία μας έχει εξοπλιστεί με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, σε διάφορα μεγέθη, τα οποία βγάζουν ρίζες δέντρων και θάμνων που μπαίνουν στις αποχετεύσεις, δίνοντας ξανά στο δίκτυο σας τη δυνατότητα να λειτουργεί ομαλά.

 

 

 

 

 • κάμερες αποχετεύσεων. Για να αποφράξουμε και να επιδιορθώσουμε το δίκτυό σας απαιτείται να γνωρίζουμε:
  • το ακριβές σημείο της φραγή και
  • το υλικό που δημιούργησε τη φραγή

Εμείς χρησιμοποιούμε τις ειδικά σχεδιασμένες κάμερες που εισχωρούν εκεί που δεν φτάνει το ανθρώπινο μάτι, ώστε να εξακριβώσουμε σε γωνία 360ο ποιο είναι το πρόβλημα και τι χρειάζεται να κάνουμε για μια απόφραξη/έκφραξη με άριστα αποτελέσματα.3) Διαθέτουμε αρκετά συνεργεία. Έτσι θα είμαστε στη διάθεση σας πάντα, 24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε.Στόχος μας είναι να κάνουμε το δίκτυο σας και πάλι λειτουργικό σε βάθος χρόνου γι αυτό και κάνουμε το είδος απόφραξης που απαιτείται, προσέχοντας να μην υπάρξουν επιπλέον φθορές στο δίκτυο.

Άλλα Πιθανά Προβλήματα

Πολύ εύκολα θα μπορούσε να προκληθεί ένας μικρός κατακλυσμός σε υπόγεια και αποθήκες λόγω μιας δυνατής βροχόπτωσης ή βλάβης στα υδραυλικά σας. Τα συνεργεία μας θα σπεύσουν κοντά σας αμέσως και θα αντλήσουν όλη την ποσότητα του νερού.

Πείτε Όχι στην Ταλαιπωρία

Εμείς αναλαμβάνουμε:

 

 

 

 

 • την προσεκτική επιθεώρηση στο οριζόντιο δίκτυο σας και στα φρεάτια καθώς και τον προληπτικό τους καθαρισμό σε σύντομα χρονικά διαστήματα, που εσείς τα καθορίζετε (έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, τρίμηνο ή μήνα)
 • τον πλήρη καθαρισμό της αποχέτευσης των όμβριων υδάτων και ολόκληρου του συστήματος των σιφωνίων και των σωληνώσεων σε είδη υγιεινής του μπάνιου σας
 • την εκκένωση βόθρων (σηπτικών ή απορροφητικών).

Μη το σκέφτεστε άλλο. Τηλεφωνήστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και δείτε μόνοι σας την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό μας.