Skip to main content

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες – Αποφρακτική

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες

Αποφράξεις ΘρακομακεδόνεςΣας βούλωσε η αποχέτευση; Απεχθάνεστε τα λιμνάζοντα νερά στο νιπτήρα και στην μπανιέρα σας; Έχετε απελπιστεί καθώς δεν βλέπετε λύση όσον αφορά τα σιφώνια ή τη λεκάνη του μπάνιου σας;Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ιδρύσαμε την εταιρία μας εδώ και 35 χρόνια, ώστε να είναι στη διάθεσή σας, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει, 24 ώρες το 24ωρο, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, οπουδήποτε και αν μένετε στην περιοχή των Θρακομακεδόνων.

Το ίδιο πρόβλημα σε πολλές… μορφές

Είτε το πρόβλημά σας είναι ένας βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας, είτε φραγμένα σιφώνια και υδρορροές, έχουμε την λύση. Ίσως αυτό που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε να είναι κάποια βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη ή ένα φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων με βουλωμένες αποχετεύσεις. Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορούμε να βοηθήσουμε. Επιπλέον, μπορούμε να αποφράξουμε τα διάφορα φρεάτια που ξεχειλίζουν και οποιοδήποτε φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων.

Άμεση και Μόνιμη λύση – Πώς;

Θέλετε μια πραγματικά εύκολη, οικονομική και προπάντων οριστική λύση; Τηλεφωνήστε σε επαγγελματίες.Η εταιρεία μας λύνει το πρόβλημα άμεσα, αποτελεσματικά και πρωτίστως μακροπρόθεσμα. Να γιατί:Πείρα 35 ετών στον κλάδο των αποφράξεων και, όπως εξυπακούεται, άριστη εξειδίκευση.Υπερσύγχρονος εξοπλισμός, με ειδικά αποφρακτικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή περίπτωση.Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.Αρκετά συνεργεία τα οποία είναι σε θέση να βρεθούν εγκαίρως σε οποιαδήποτε γωνιά των Θρακομακεδόνων.

Η Μέθοδος που Δουλεύουμε

 • Ελέγχουμε σε γωνία 360ο με ειδικές κάμερες αποχέτευσης το βουλωμένο αγωγό ή δίκτυο και φωτογραφίζουμε το σημείο και την αιτία της φραγής·
 • Σας εκθέτουμε με ειλικρίνεια το είδος του προβλήματος και την πλέον πρακτική και μονιμότερη λύση·
 • προχωρούμε στην απόφραξη/έκφραξη χωρίς ζημιά και περιττή φθορά στο λοιπό δίκτυο.

 

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Αφαίρεση ριζών: δυστυχώς οι ρίζες που αναπτύσσονται σε πεζοδρόμια και κήπους εισχωρούν και σε αγωγούς και φρεάτια βουλώνοντας εντελώς τα δίκτυα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, προκαλώντας ακόμη και ρήγματα στις σωληνώσεις. Με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, αφαιρούμε εκείνα τα στελέχη των ριζών που δημιουργούν το πρόβλημα.

 

 • Άντληση υδάτων: Λόγω καιρικών φαινομένων και οικιακών ατυχημάτων εμφανίζονται στην περιοχή των Θρακομακεδόνων περιστατικά πλημμυρισμένων υπογείων, φρεατίων κτλ. Με ένα τηλεφώνημα σας θα σπεύσουμε στον πληγέντα χώρο και θα αντλήσουμε το νερό.
 • Συντήρηση: Αντί να προσπαθούμε να διορθώσουμε προβλήματα, δεν είναι καλύτερο να μην τα αφήνουμε καν να εκδηλωθούν; Έτσι και εμείς, φροντίζουμε να αναλάβουμε την προστασία και τη συντήρηση οποιουδήποτε δικτύου σας ώστε να μην απαιτηθεί εργασία απόφραξης στο μέλλον. Δηλαδή:
  • Επιθεωρούμε τις σωληνώσεις σας και προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό τους αναλόγως με την κατάστασή τους, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα (κατόπιν συνεννόησης).
  • Προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου οποιουδήποτε οικήματος. Έτσι, επιτυγχάνεται απρόσκοπτη λειτουργία για τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
  • Αναλαμβάνουμε την εκκένωση όλων των βόθρων.

 

Θα είμαστε εδώ για εσάς, όταν μας χρειαστείτε. Καλέστε μας.