Skip to main content

Αποφράξεις Βοτανικός – Αποφρακτική

Αποφράξεις Βοτανικός

Αποφράξεις Βοτανικός

 

 

 • Μήπως το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στο σύστημα της αποχέτευσής σας;
 • Μήπως έχουν βουλώσει ο νιπτήρας ή η μπανιέρα και αναδύονται δυσάρεστες οσμές;
 • Έχουν μπλοκαριστεί από σκουπίδια τα φρεάτια ή τα σιφώνια;
 • Έχει φράξει η υδρορροή;

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, εμείς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του.

Βάσιμοι λόγοι να μας εμπιστευτείτε:

 

 

 

 

 • Ασύγκριτη πείρα, που αριθμεί 35 χρόνια στον κλάδο των αποφράξεων, έχει εμπλουτίσει σε τέτοιο βαθμό τις γνώσεις μας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μην γνωρίζουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε.
 • Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας. Στα δικά μας χέρια αυτά τα εργαλεία θα μετατρέψουν οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης σε μακρινή ανάμνηση.
 • Το προσωπικό μας είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένο, αφού έχει δοκιμαστεί ξανά και ξανά, σε δύσκολες καταστάσεις. Διαθέτουμε αρκετά συνεργεία ώστε να επιλύουμε οποιαδήποτε δυσλειτουργία του δικτύου δίχως καθυστέρηση.

Μπορείτε να μας καλέσετε 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και στις αργίες.

Πώς να απαλλαχτείτε μόνιμα Μόνη οριστική διέξοδος από τα συνεχή προβλήματα στα δίκτυα των αποχετεύσεων και των υδρορροών είναι η τακτική συντήρησή τους, ώστε να μην απαιτηθεί σύντομα άμεση απόφραξη στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση της ομαλής και απαρακώλυτης λειτουργίας οποιουδήποτε δικτύου σας. Δεν θα υπάρξει ανάγκη να ανησυχήσετε ξανά για την κατάσταση των αγωγών σας ή των φρεατίων σας.

Σας προτείνουμε: Να σας επισκέπτεται τακτικά ένα από τα συνεργεία με σκοπό

 

 

 

 

 • την προσεκτική επιθεώρηση των σωληνώσεών σας, ώστε να προχωρήσει στον προληπτικό καθαρισμό τους, ανάλογα με τις ανάγκες του σπιτιού ή του καταστήματός σας και την ποσότητα ή το είδος των λυμάτων που αποφέρει το δίκτυό σας. Η επιθεώρηση μπορεί να διενεργείται ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα, επίσης μπορούν
 • τον προληπτικό καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, στα φρεάτια και στις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.

Η προσφορά των επαγγελματικών μας υπηρεσιών, δεν περιορίζεται στις συνήθεις διαδικασίες απόφραξης και συντήρησης του συστήματος της αποχέτευσης, αλλά επεκτείνεται και στις εξής υπηρεσίες:

 

 

 

 

 • Αποκοπή ριζών: τα δέντρα και γενικότερα η βλάστηση που υπάρχει στην εξωτερική περιοχή του οικήματός σας, μερικές φορές, μπορούν να αποβούν καταστροφικά για τις σωληνώσεις. Οι διάφορες ρίζες που εισβάλλουν στα φρεάτια και στους αγωγούς προκαλούν εμπλοκή με αποτέλεσμα ένα μη λειτουργικό ή και κατεστραμμένο δίκτυο. Τα ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματά τελευταίας τεχνολογίας που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό μας, απελευθερώνουν τη ροή των λυμάτων και αποκαθιστούν τη λειτουργία του δικτύου σας.
 • Άντληση ανεπιθύμητων υδάτων: τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό μιας κατακλυσμιαίας βροχόπτωσης, προκαλούν απόγνωση όταν κατακλύζουν με νερά τα υπόγεια, τα φρεάτια και τις αποθήκες. Μην αγχώνεστε, με ένα τηλεφώνημά σας, σπεύδουμε και αντλούμε με πανίσχυρες αντλίες ολόκληρη την ποσότητα του νερού.
 • Εκκένωση κάθε είδους βόθρων, είτε αυτοί είναι απορροφητικοί είτε είναι σηπτικοί.

Απαλλαγείτε με ένα μόνο τηλεφώνημα. Σας περιμένουμε.