Skip to main content

Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφρακτική

Αποφράξεις Ζωγράφου

Αποφράξεις Ζωγράφου

 

 

Εντιμότητα, Αξιοπιστία και Επαγγελματισμός

Συνηθισμένα προβλήματα αποφράξεων – εκφράξεων διαταράσσουν πολλές φορές την γαλήνη μας λόγω της απρόβλεπτης φύσης τους, και αντίστοιχα εκνευριστικές καταστάσεις που απαιτούν άντληση λιμναζόντων υδάτων και περικοπή ριζών που έσπασαν αγωγούς της οικίας του προκύπτουν συχνά και στην περιοχή του Ζωγράφου. Ακόμη και αν έχετε περάσει μάταια πολλές ώρες στην αναζήτηση κάποιων ειδικών, μόλις βρήκατε λύση:

 

 

 

 

 • Ρίζες δέντρων ή θάμνων: δεν είναι μυστικό ότι το πράσινο είναι ωφέλιμο και ωραίο αλλά μερικές φορές είναι από ενοχλητικό έως καταστροφικό για τις σωληνώσεις. Για να αποφύγετε ένα μερικώς λειτουργικό αλλά ακόμη και διαλυμένο δίκτυο, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα.
 • Άντληση ανεπιθύμητων υδάτων: Συχνά όλο και πιο πολλοί συμπολίτες μας αναλαμβάνουν το βάρος να αποκαταστήσουν το πλημμυρισμένο σπίτι ή υπόγειό τους μετά από το πέρασμα μιας ισχυρής χειμωνιάτικης βροχής ή μιας ξαφνικής καλοκαιρινής μπόρας. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Μα φυσικά να αντλήσουμε ταχύτατα τα νερά από το σπίτι ή το κατάστημά σας και να διαλύσουμε το δικαιολογημένο άγχος και τη στενοχώρια σας.

Ίσως αναρωτιέστε: γιατί να προτιμήσετε εμάς;

Η Βάση της Αξιοπιστίας μας

Πείρα 35 συναπτών ετών στον κλάδο των αποφράξεων. Πολύ απλά, δεν γίνεται να βρούμε πλέον πρόβλημα το οποίο να μην ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε.Πλήρης εξοπλισμός. Στα σωστά χέρια, τα εργαλεία αυτά, είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για το πρόβλημά σας.Ενδελεχώς εκπαιδευμένο προσωπικό. Σε εύκολες και δύσκολες καταστάσεις, σε απλές και σύνθετες λύσεις είναι σίγουρο ότι γνωρίζουμε την ακριβή λύση του προβλήματος.Αρκετά συνεργεία ώστε να λύνουμε κάθε πρόβλημα απευθείας, χωρίς καθυστέρηση.

Συντήρηση Δικτύου

Προκειμένου να μην υπάρξει ξανά η ανάγκη να ανησυχήσετε για την κατάσταση των αγωγών σας ή των φρεατίων σας, μπορούμε να σας εντάξουμε στο πρόγραμμα συντήρησης του πελατολογίου μας. Πείτε αντίο στο άγχος καθώς εμείς θα σας παρέχουμε:

 

 

 

 

 • σε πρώτη φάση, προσεκτική επιθεώρηση και να ανάλυση των σωληνώσεών σας ώστε να προχωρήσουμε σε προληπτικό καθαρισμό τους αφού ελέγξουμε τις ανάγκες του οικήματός σας καθώς και τον όγκο λυμάτων του δικτύου σας. Φυσικά πάντα θα ακούμε και τις επιθυμίες σας. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι η επιθεώρηση μπορεί να γίνεται ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
 • προληπτικό καθαρισμό στο οριζόντιο δίκτυο οποιοδήποτε οικήματος, στα φρεάτια και στις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων και των ειδών υγιεινής.
 • τις υπηρεσίες εκκένωσης παντός είδους βόθρων, όποιο είδος και αν διαθέτει το οίκημά σας (σηπτικό ή απορροφητικό).

«Απλά» προβλήματα

Αν και εσάς προφανώς σας αναστατώνουν τα παρακάτω, για εμάς είναι απλές, συνηθισμένες καταστάσεις:

 

 

 

 

 • βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας,
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές,
 • βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη,
 • φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση,
 • φρεάτια που ξεχειλίζουν και
 • φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων.

Μην αναλώνεστε πια σε απλά πράγματα υποθέτοντας ότι χρειάζονται σύνθετες λύσεις. Καλέστε μας και αφήστε το βάρος σας πάνω μας!