Skip to main content

Απολυμάνσεις Αγία Βαρβάρα – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Αγία Βαρβάρα

Απολυμάνσεις Αγία Βαρβάρα

Αγία Βαρβάρα. Πανέμορφα άλση με πεύκα και υπαίθρια θεατράκια… Πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα… Χώροι για πεζοπορία ή ποδήλατο… Γεμάτη ζωντάνια αγορά, με εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες… Με την όμορφη, πράσινη πλαγιά του όρους Αιγάλεω, να έχει θέα σχεδόν σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής… αλλά και να «προσελκύει» αναπόφευκτα και ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως είναι τα έντομα και τα ποντίκια. Όμως, αφήστε το πάνω μας!Η ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων είναι εδώ για να σας απαλλάξει από κάθε ενοχλητική παρουσία, παρέχοντάς σας υπηρεσίες Απολυμάνσεων/ Απεντομώσεων/ Μυοκτονιών. Με πολυετή εμπειρία, εξειδίκευση, υπευθυνότητα, σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και τα ποιοτικότερα υλικά, αναλαμβάνουμε να εξασφαλίσουμε την υγιεινή κάθε σας χώρου, με προσοχή στην περιουσία σας και μόνιμα αποτελέσματα.Εμπιστευθείτε μας κάθε φορά που:

  • Θα υποπέσει στην αντίληψή σας έστω και ένα ποντίκι ή έντομο να κυκλοφορεί στο χώρο σας. Να είστε βέβαιοι ότι σε κάποιο σημείο του χώρου αναπτύσσεται μία ή και περισσότερες εστίες μόλυνσης.
  • Θα διαπιστώσετε φθορές σε ξύλινες κατασκευές ή και καλώδια. Υπαίτιοι μπορεί να είναι έντομα όπως οι τερμίτες και το σαράκι, ακόμα και ποντίκια.
  • Επίσης, για την πιθανή έντονη δυσοσμία που παραμένει όσο κι αν καθαρίσετε ή αρωματίσετε το χώρο σας, κατά πάσα πιθανότητα υπαίτια είναι η παρουσία εντόμων και ποντικιών, αλλά και οι απεκκρίσεις τους, σε σημεία συνήθως δυσπρόσιτα στον άνθρωπο.
  • Προληπτικά!!!

Τι σας προσφέρουμε:

Γνωρίζουμε καλά την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας αλλά και τις ιδιαιτερότητές της. Η γνώση της περιοχής, σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή μας στις Απολυμάνσεις/ Απεντομώσεις/ Μυοκτονίες, είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που το αποτέλεσμά μας είναι 100% επιτυχές αλλά και μόνιμο.

Απολυμάνσεις:

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις παντός είδους, σε οποιονδήποτε χώρο· οικιακό, επαγγελματικό, υπαίθριο. Το αποτέλεσμα, πάντοτε άψογο.Ο σύγχρονος, εξειδικευμένος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να φτάσουμε σε οποιοδήποτε δυσπρόσιτο σημείο του χώρου σας, όπως φωταγωγοί, γωνίες, σκεπές κ.ά.Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες απολυμαντικές ουσίες, εξαιρετικά αποτελεσματικές στην Απολύμανση, ταυτόχρονα όμως απόλυτα φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Απεντομώσεις/Μυοκτονίες:

Εφαρμόζουμε ψεκασμούς σε σημεία ιδιαίτερης σημασίας, όπως είναι τα φρεάτια και οι φωταγωγοί. Δημιουργώντας επάλληλες, περιμετρικές ζώνες προστασίας, αντιμετωπίζουμε ριζικά και υπεύθυνα το πρόβλημα των εντόμων.Δολωματικοί σταθμοί και ειδικά κρεμαστά δολώματα τοποθετούνται από το έμπειρο προσωπικό μας σε «στρατηγικά» σημεία. Χρησιμοποιούμε πάντοτε τις πιο αποτελεσματικές ουσίες, όντας βέβαιοι ότι όχι μόνο εξοντώνουμε τα ποντίκια και τους αρουραίους, αλλά ταυτόχρονα εμποδίζουμε και οποιαδήποτε νέα εξάπλωσή τους.Κάθε χώρος έχει ιδιαιτερότητες, οι οποίες δεν διαφεύγουν της προσοχής μας. Η ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων λαμβάνει πάντοτε σοβαρά υπόψη της αυτό το στοιχείο. Λαμβάνουμε υπόψη πάντοτε ειδικούς παράγοντες, όπως:

  • το είδος, η χρήση και οι ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου
    • η πηγή της μόλυνσης:

οποιοδήποτε είδος εντόμου: μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες,κοριοί,μύγες,ψύλλοι,κουνούπια και ξυλοφάγα έντομα, (σαράκι, τερμίτες) τρωκτικά, όπως ποντίκια και αρουραίοι

  • οι ανάγκες σας
  • η έκταση του προβλήματος

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, ψεκάζουμε καίρια σημεία, όπως φρεάτια και φωταγωγούς, απαλλάσσοντάς σας από αυτούς τους ενοχλητικούς επισκέπτες, δημιουργώντας παράλληλα ζώνες προστασίας περιμετρικά του χώρου σας. Αυτές οι ζώνες θα εμποδίσουν να δημιουργηθεί ξανά το πρόβλημα.Μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα να απαλλαγείτε και εσείς από τους… ανεπιθύμητους επισκέπτες σας;

ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Απολύμανσης/ Απεντόμωσης/ Μυοκτονίας