Skip to main content

Απολυμάνσεις Άγιος Κοσμάς – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Άγιος Κοσμάς

Απολυμάνσεις Άγιος Κοσμάς

Απαλλαχτείτε από τους πιο ενοχλητικούς και επικίνδυνους «εισβολείς» του όμορφου Αγίου Κοσμά!

Αν κατοικείτε στον Άγιο Κοσμά, θεωρείστε μάλλον προνομιούχος. Αποτελεί μια από τις συνοικίες της Αθήνας που συνδυάζουν αυξημένη οικιστική δόμηση και γοητευτικές παραθαλάσσιες εκτάσεις. Ωστόσο, «ουδέν καλό αμιγές κακού».Το αρνητικό Τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) καθώς και διαφόρων ειδών έντομα εισβάλλουν στα σπίτια, καθώς και σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, διαταράσσοντας τη γαλήνη σας και εγκυμονώντας σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία τη δική σας, αλλά και αυτών που αγαπάτε.Αν έχετε παρατηρήσει κάποια από τις παρακάτω ενδείξεις:

 • ζωντανά έντομα, ειδικά τα βράδια (δραστηριοποιούνται έντονα τη νύχτα)
 • ωοθήκες και εκδύματα (δυστυχώς έντομα, όπως οι κατσαρίδες, αλλάζουν το δέρμα τους όταν ενηλικιώνονται)
 • περιττώματα διαφόρων ειδών και μεγεθών
 • ενοχλητικές οσμές
 • φθορές σε έπιπλα και διάφορα οργανικά υλικά

έχετε δυστυχώς πληγεί από εστίες ζωυφίων (εντόμων, ποντικιών κ. ά.) που αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία σας αλλά και την περιουσία σας.

Η Λύση που σας προτείνουμε

Η εταιρεία μας διαθέτει συνεργείο από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή πείρα στις απολυμάνσεις και αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την πλήρη, κατά το δυνατόν μόνιμη απολύμανση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων στην περιοχή του Αγίου Κοσμά, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Απεντομώσεις παντός είδους: ο στόχος μας είναι να προστατέψουμε τον ιδιωτικό σας χώρο, υπαίθριο και μη, από την εισβολή οποιωνδήποτε εντόμων και διακρίνεται σε διάφορες εφαρμογές, ειδικά σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση ενός ή περισσότερων ειδών εντόμων, όπως: κατσαρίδων, μυρμηγκιών, κοριών, ψύλλων, αραχνών, κουνουπιών, μυγών και ξυλοφάγων εντόμων, όπως το σαράκι και οι τερμίτες.

Ειδικά η περιοχή του Αγίου Κοσμά μαστίζεται από αποικίες εντόμων που πολλαπλασιάζονται στα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς και δυστυχώς εξαπλώνονται σε αυλές, μονοκατοικίες διαφόρων ειδών και επαγγελματικούς χώρους αποτελώντας εστίες μόλυνσης εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία της οικογένειάς μας.Με τον ειδικό εξοπλισμό μας και οδηγό την πείρα πολλών χρόνων, ψεκάζουμε εσωτερικά τα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς σας, καθώς και περιμετρικά στο χώρο σας προκειμένου να δημιουργήσουμε αλλεπάλληλες ζώνες προστασίας που αποτελούν μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα των εντόμων.Κατοικίες, διαμερίσματα, αποθήκες, υπόγεια, επαγγελματικοί χώροι, χώροι εστίασης διαφόρων ειδών, κοινόχρηστοι χώροι, αλλά και μικρότερες εσωτερικές εστίες όπως ντουλάπες, συρτάρια, ντουλάπια, έπιπλα – ουσιαστικά οποιοδήποτε σημείο και αν έχει πληγεί είμαστε σε θέση να το απολυμάνουμε σύντομα, χωρίς ταλαιπωρία, για εσάς και την οικογένειά σας, δίχως κινδύνους για ανθρώπους και κατοικίδια.

 • Μυοκτονίες: χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόπιστες λύσεις, αποτελεσματικές και φιλικές για το περιβάλλον, τους ενοίκους και τους χρήστες του χώρου. Απομακρύνουμε ποντίκια, αρουραίους και κάθε λογής ανεπιθύμητο τρωκτικό ή ζωύφιο, διασφαλίζοντας μάλιστα μια κατά το δυνατόν μόνιμη λύση του προβλήματός στο χώρο σας.

Ειδικά στην περιοχή του Αγίου Κοσμά, μια αποτελεσματική μυοκτονία θα πρέπει να περιλαμβάνει απαραιτήτως ειδικές δράσεις στα φρεάτια των αποχετεύσεων. Με τη χρήση ειδικών κρεμαστών δολωμάτων και δολωματικών σταθμών, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, απαλλάσσοντάς σας από τα επικίνδυνα για την υγεία σας τρωκτικά.

Οι Εγγυήσεις μας

Επαγγελματισμός, πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, εντιμότητα, επικοινωνία στο καθετί με τους πελάτες μας και άμεση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν κάθε μας συνεργασία. Ωστόσο, προτού εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνική απολύμανσης, απεντόμωσης ή μυοκτονίας,

 • θα αναλύσουμε προσεκτικά το πρόβλημά σας,
 • θα σας περιγράψουμε με σαφήνεια τις επιλογές σας,
 • θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση και
 • θα την εφαρμόσουμε συστηματικά και υπεύθυνα, σαν να επρόκειτο για τον προσωπικό μας χώρο.

Συζητήστε το πρόβλημά σας μαζί μας και απαλλαχτείτε μια και καλή από τους ενοχλητικούς σας «επισκέπτες»!