Skip to main content

Απολυμάνσεις Δροσιά – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Δροσιά

Απολυμάνσεις Δροσιά

Επαγγελματισμός, Υπευθυνότητα και Αποτελεσματικότητα από Εξειδικευμένους Επαγγελματίες

Η Δροσιά αποτελεί κατά γενική ομολογία μία από τις ωραιότερες περιοχές της Αττικής. Απλωμένη στις πλαγιές του Πεντελικού όρους, διακρίνεται για τις καλόγουστες μονοκατοικίες της και το πυκνό πράσινο που στολίζει τους δρόμους και τις αυλές των πιστιών. Οι άφθονοι ημι-υπαίθριοι χώροι της, ωστόσο, καθώς και το χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, το ανολοκλήρωτο και ελαττωματικό σύστημα αποχέτευσης, συμβάλλουν στην ύπαρξη και συνεχή ανάπτυξη αποικιών επικίνδυνων παθογόνων εντόμων καθώς και τρωκτικών.Αν έχετε πληγεί κι εσείς από τη μάστιγα των εντόμων και των τρωκτικών, δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε. Η εταιρεία μας, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολύχρονη πείρα στο χώρο της απολύμανσης, είναι σε θέση να σας απαλλάξει μόνιμα από αυτούς τους ανεπιθύμητους «εισβολείς».

Απαιτείται Όντως Επαγγελματική Απολύμανση;

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε αν υπάρχει πρόβλημα εντόμων ή τρωκτικών στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Κάθε είδους ζωύφιο ή τρωκτικό αφήνει χαρακτηριστικά ίχνη που κάποια στιγμή θα υποπέσουν στην αντίληψή σας:

 • φυσική παρουσία: αν δείτε έστω και ένα έντομο (μια κατσαρίδα λ. χ.) ή ένα ποντίκι στο χώρο σας, να ξέρετε ότι δεν κυκλοφορεί μόνο του. Σίγουρα προέρχεται από μια αποικία –μεγάλη ή μικρή- που αναπτύσσεται σε κάποιο χώρο τους σπιτιού
 • Φθορές σε ξύλινα έπιπλα, καλώδια κ.ά. συχνά υποδηλώνουν την ύπαρξη ξυλοφάγων εντόμων, ποντικών και αρουραίων
 • ενοχλητικές μυρωδιές: η παρουσία εντόμων, τρωκτικών αλλά και βακτηρίων συχνά υποδηλώνεται από μια έντονη δυσάρεστη οσμή
 • Περιττώματα
 • Άλλα ίχνη: τα περισσότερα οικόσιτα έντομα, ιδιαίτερα οι κατσαρίδες, αλλάζουν δέρμα καθώς μεγαλώνουν. Αν εντοπίσετε κάτι τέτοιο, είναι βέβαιο πως χρειάζεστε άμεση απεντόμωση και απολύμανση.

Αυτές οι ενδείξεις υποδηλώνουν πως εστίες εξαιρετικά επικίνδυνων ασθενειών συγκατοικούν μαζί σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε άμεση επαγγελματική βοήθεια.Οι Υπηρεσίες μας Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού στην περιοχή της Δροσιάς, γνωρίζοντας καλά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, στην οποία δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια.

 • Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις

Με την πολύτιμη πείρα και τεχνογνωσία μας, τον σύγχρονο και τον ειδικό μας εξοπλισμό είμαστε σε θέση να προστατέψουμε τον προσωπικό σας χώρο και να απομακρύνουμε οποιαδήποτε έντομα, όπως

 • κατσαρίδες παντός τύπου (Γερμανική, Ανατολική ή Κοινή, Αμερικανική),
 • μυρμήγκια (Κόκκινα, Κήπου, τύπο «Φαραώ»),
 • ψύλλους (Ανθρώπου, Γάτας κτλ.),
 • αράχνες,
 • κοριούς,
 • κουνούπια,
 • μύγες και
 • ξυλοφάγα έντομα, ( σαράκι, τερμίτες).

Δυστυχώς, η Δροσιά αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για συγκεκριμένα έντομα που δημιουργούν αποικίες στα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς, προσβάλλοντας στη συνέχεια αυλές, κήπους, κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.Έχοντας αντιμετωπίσει αντίστοιχες περιπτώσεις επανειλημμένα στην περιοχή της Δροσιάς, φροντίζουμε να ψεκάζουμε συστηματικά το εσωτερικό των φρεατίων των αποχετεύσεων και των φωταγωγών. Επιπρόσθετα, δημιουργούμε περιμετρικά γύρω από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο αλλεπάλληλες ζώνες προστασίας, με σκοπό να απαλλαχτείτε όχι μόνο προσωρινά, αλλά και μακροπρόθεσμα από την επανεμφάνιση οποιονδήποτε εντόμων, με εξειδικευμένες απεντομώσεις και εφαρμογές για τον κάθε τύπο εντόμου.Είμαστε σε θέση να απεντομώσουμε οποιονδήποτε χώρο (σπίτια, διαμερίσματα, αποθηκευτικούς χώρους, υπόγεια, γραφεία, επιχειρήσεις, εστιατόρια κτλ.), αλλά και μικρότερες πιθανές εστίες (έπιπλα, σωληνώσεις κτλ.).

 • Απολυμάνσεις – Μυοκτονίες

Μια αποτελεσματική μυοκτονία στην περιοχή της Δροσιάς προϋποθέτει ειδικές εφαρμογές στα φρεάτια των αποχετεύσεων. Χρησιμοποιούμε ειδικά κρεμαστά δολώματα και δολωματικούς σταθμούς στις αποχετεύσεις ώστε η εξαφάνιση των τρωκτικών από τους προσωπικούς σας χώρους να είναι μακροπρόθεσμη, όχι προσωρινή.Αξιοποιώντας σύγχρονες λύσεις μυοκτονίας, φιλικές προς το περιβάλλον και τους ενοίκους του εκάστοτε χώρου, απομακρύνουμε ποντίκια, αρουραίους και κάθε είδους ανεπιθύμητο ζώο από οποιοδήποτε σημείο του οικήματος (σοφίτες, σκεπές, αποθήκες κτλ.).

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για υπηρεσίες απολύμανσης προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες σας