Skip to main content

Απολυμάνσεις Ελληνικό – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Ελληνικό

Απολυμάνσεις Ελληνικό

Ξεφορτωθείτε τους «εισβολείς» από το σπίτι σας!

Είναι πράγματι υπέροχο προνόμιο να κατοικείτε στη περιοχή του Ελληνικού. Είναι ένα θαυμάσιο μέρος, δίπλα στη θάλασσα, γεμάτο μοναδικές ευκαιρίες για ψυχαγωγία και άσκηση. Δυστυχώς, όμως, υπάρχει κάτι που ίσως καταστρέφει την ηρεμία σας.

Οι «εισβολείς» παραμονεύουν

Τρωκτικά και λογής-λογής έντομα τρυπώνουν σε αυλές, κήπους, καθώς και οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τη δική σας, αλλά και της οικογένειάς σας.Αν οι «εισβολείς» άφησαν πίσω τους κάτι από αυτά που αναφέρονται παρακάτω, έχετε δυστυχώς σοβαρό πρόβλημα ζωυφίων (εντόμων, ποντικιών κ. ά.).

 • Εμφάνιση εντόμων (ιδιαίτερα το βράδυ, αφού τότε είναι που δραστηριοποιούνται ακόμη πιο έντονα)
 • Περιττώματα ή γενετικό υλικό, όπως εκδύματα
 • Απεχθείς οσμές
 • «Παράξενες» καταστροφές σε έπιπλα κτλ.

Τι πρέπει να κάνετε

Ως εταιρεία, θέτουμε στη διάθεσή σας εξειδικευμένους επαγγελματίες με πείρα στον χώρο των απολυμάνσεων. Θα αναλάβουμε να απολυμάνουμε υπεύθυνα και διεξοδικά οποιοδήποτε χώρο (εσωτερικό ή εξωτερικό) στην περιοχή σας. Η εργασία μας, ανάλογα με τις ανάγκες σας, περιλαμβάνει:

 • Μυοκτονίες: κάνοντας χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και αξιόπιστες, αποτελεσματικές και φιλικές για το περιβάλλον λύσεις, απομακρύνουμε ποντίκια, αρουραίους και παντός είδους ανεπιθύμητο τρωκτικό ή ζωύφιο, διασφαλίζοντας μακροχρόνια αποτελέσματα.

Με χρήση ειδικών κρεμαστών δολωμάτων και δολωματικών σταθμών εγγυόμαστε να αντιμετωπίσουμε τη ρίζα του προβλήματός σας, όχι μόνο τα συμπτώματα. Θα απαλλαχτείτε από αυτά τα επικίνδυνα για την υγεία σας τρωκτικά όχι μόνο στον άμεσο οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Απεντομώσεις:

αποσκοπώντας στην προστασία των ιδιωτικών σας χώρων, τερματίζουμε τη δραστηριότητα οποιωνδήποτε εντόμων. Διαθέτουμε δεκάδες διαφορετικές εφαρμογές, ειδικά σχεδιασμένες για το είδος των εντόμων που σας ενοχλεί. Εξαλείφουμε έντομα όπως:

 • κατσαρίδες,
 • μυρμήγκια,
 • κοριούς,
 • ψύλλους,
 • ξυλοφάγα έντομα, όπως το σαράκι και οι τερμίτες,
 • αράχνες,
 • μύγες και
 • κουνούπια.

Το Ελληνικό μαστίζεται από αποικίες εντόμων που «αυξάνονται και πληθύνονται» σε φρεάτια αποχετεύσεων και φωταγωγούς και μετά εξαπλώνονται σε αυλές, κήπους, κατοικίες και επιχειρήσεις θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία όλων μας, αλλά κυρίως των παιδιών, των ηλικιωμένων καθώς και των ήδη αρρώστων. Διαθέτοντας ειδικό εξοπλισμό και πολύχρονη πείρα, ψεκάζουμε εσωτερικά τα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς. Το ίδιο θα κάνουμε και περιμετρικά του χώρου σας, δημιουργώντας επικαλυπτόμενες ζώνες εντομοκτόνου προστασίας που διασφαλίζουν μια μακρόχρονη λύση στο πρόβλημα των ζωυφίων.Κατοικίες, διαμερίσματα, αποθήκες, υπόγεια, εστιατόρια και γενικά χώροι εστίασης, κοινόχρηστοι χώροι, αλλά και μικρότερα σημεία που έχουν πληγεί, όπως ντουλάπες, συρτάρια, ντουλάπια, έπιπλα – στην πραγματικότητα οποιοδήποτε σημείο- θα το απολυμάνουμε με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για εσάς και την οικογένειά σας. Αν έχετε κατοικίδια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, για την υγεία τους – τα εντομοκτόνα μας δεν θα τα επηρεάσουν καθόλου.Συζητήστε το πρόβλημά σας μαζί μας και διώξτε μια για πάντα τα ζωύφια!