Skip to main content

Απολυμάνσεις Καλλιθέα – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Καλλιθέα

Απολυμάνσεις Καλλιθέα

Η Καλλιθέα, περιλαμβάνεται στα πιο γνωστά προάστια της Αθήνας, με ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα από επιθέσεις ποντικών και αρουραίων καθώς και διαφόρων εντόμων, που αποτελούν έναν πραγματικό εφιάλτη για τους κατοίκους της περιοχής.Η εταιρία μας παρέχει σε εσάς και τους γείτονές σας μόνιμη λύση στο πρόβλημα των τρωκτικών και των εντόμων εδώ και πολλά χρόνια. Αν πράγματι αναζητάτε εγγυημένες υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών, οι οποίες θα φέρουν όντως το επιθυμητό αποτέλεσμα, είμαστε οι άνθρωποι που χρειάζεστε.Η βαθιά γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής σας σε συνδυασμό με την πολύ καλή εργασία μας αποφέρουν σίγουρα, εγγυημένα αποτελέσματα. Με τεχνικές απολύμανσης και σκευάσματα τελευταίας τεχνολογίας απομακρύνουμε και εξοντώνουμε:

 • ποντίκια κάθε μεγέθους και είδους
 • αρουραίους παντός τύπου (Κοινός, του Αγρού, Οχθοαρουραίους κτλ.).

Με ανάλογη αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από την ενοχλητική παρουσία κάθε είδους εντόμων, όπως

 • κατσαρίδων παντός τύπου (Γερμανικές, Ανατολικές ή Κοινές, Αμερικανικές),
 • αραχνών και μυρμηγκιών (Κόκκινα, Κήπου, τύπου «Φαραώ»),
 • κοριών και ψύλλων (του Ανθρώπου, της Γάτας κτλ.),
 • κουνουπιών, μυγών και
 • άλλων εντόμων, όπως των τερμιτών, του σαρακιού, των ακάρεων, των σκώρων και των σφηκών.

Αυτό που θέλουμε να σας παράσχουμε είναι αψεγάδιαστη απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία και στην πλέον συμφέρουσα χρέωση.

Απολυμάνσεις Τελευταίας Τεχνολογίας Αποτελεσματική απολύμανση μπορεί να γίνει μόνο όταν συνδυάζονται:

 • ειδικός εξοπλισμός,
 • άριστη γνώση του αντικειμένου και
 • πείρα – και μάλιστα πολυετής στην περίπτωσή μας.

Διαθέτοντας ευρεία γκάμα ειδικά σχεδιασμένων εντομοκτόνων και απολυμαντικών, σας εγγυόμαστε για τη γοργή και πλήρη εξαφάνιση κάθε ίχνους εντόμων ή τρωκτικών από οποιοδήποτε σημείο της αυλής, του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Μακροχρόνια Προστασία Θέλετε ακόμη καλύτερη προστασία; Σας την προσφέρουμε:

 1. Περιμετρικοί ψεκασμοί ολόγυρα του χώρου απολύμανσης σε μεγάλη ακτίνα δημιουργούν αλλεπάλληλες ζώνες προστασίας την οποία δεν θα είναι πλέον σε θέση να διαπεράσουν ζωντανά τα επικίνδυνα ζωύφια.
 2. Τοποθετούμε προσεκτικά κρεμαστά δολώματα στα φρεάτια και τους φωταγωγούς και δολωματικούς σταθμούς σε υπαίθριους χώρους, στα σημεία που είναι «περάσματα», δηλαδή, από εκεί από όπου θα περάσουν ποντικοί και αρουραίοι στην προσπάθειά τους να εισβάλλουν στον προσωπικό σας χώρο. Ελέγχοντας αυτά τα σημεία, ελέγχετε αποτελεσματικά ολόκληρη τη, μέχρι πρότινος, μολυσμένη περιοχή.

Μιλήστε μαζί μας

Επειδή…

 • μια σωστή απολύμανση προστατεύει την υγεία τη δική σας καθώς και των αγαπημένων σας προσώπων από σοβαρές ή ακόμη και θανατηφόρες ασθένειες, όπως η σαλμονέλα, η νόσος του Weil και η φυματίωση, αλλά και η δυσεντερία, η γαστρεντερίτιδα και ο τύφος
 • όταν το πρόβλημα των εντόμων και των ποντικών παίρνει μεγάλες διαστάσεις, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ποντικοπαγίδες και εντομοκτόνα οικιακής χρήσης –όπως έχετε ήδη διαπιστώσει
 • είμαστε σοβαροί και έντιμοι επαγγελματίες και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πώς να σας εξασφαλίσουμε μόνιμη ανακούφιση από τα ζωύφια.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε από πρώτο χέρι τι είναι πραγματική, επαγγελματική απολύμανση.