Skip to main content

Απολυμάνσεις Καλογρέζα – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Καλογρέζα

Απολυμάνσεις Καλογρέζα

Η Καλογρέζα είναι συνοικία του δήμου Νέας Ιωνίας. Βρίσκεται στα σύνορα με τους δήμους Ηρακλείου και Αμαρουσίου και αποτελεί μια εργατική, πολύβουη «κυψέλη», με κατοίκους που αγαπούν και φροντίζουν την περιοχή τους. Όμως, η πυκνοκατοίκηση σε συνδυασμό με τους πολυάριθμους επισκέπτες-πελάτες των καταστημάτων της περιοχής, αλλά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Σταδίου και των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Καλογρέζας, γενικότερα, έχουν φέρει και «ανεπιθύμητους επισκέπτες», όπως είναι τα έντομα και τα τρωκτικά.Όμως, κανένα πρόβλημα! Αφήστε το πάνω μας! Η ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων είναι εδώ για να σας απαλλάξει από αυτές τις ενοχλητικές παρουσίες, παρέχοντας υπηρεσίες Απολυμάνσεων / Απεντομώσεων / Μυοκτονιών. Με πολυετή εμπειρία, εξειδίκευση, υπευθυνότητα, σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και τα ποιοτικότερα υλικά, αναλαμβάνουμε να εξασφαλίσουμε την υγιεινή των χώρων σας, με προσοχή στην περιουσία σας και μόνιμα αποτελέσματα.Πότε θα πρέπει να μας εμπιστευθείτε:

  • Εάν υποπέσει στην αντίληψή σας έστω και ένα ποντίκι ή έντομο να κυκλοφορεί στο χώρο σας.
  • Σε περίπτωση όπου διαπιστώσετε φθορές σε ξύλινες κατασκευές ή και καλώδια.
  • Επίσης, για μια πιθανή έντονη δυσοσμία που παραμένει όσο κι αν καθαρίσετε ή αρωματίσετε το χώρο σας, κατά πάσα πιθανότητα υπαίτια είναι η παρουσία εντόμων και ποντικιών, αλλά και οι απεκκρίσεις τους.
  • Προληπτικά!!!

Τι σας προσφέρουμε:

Γνωρίζουμε καλά την περιοχή της Καλογρέζας αλλά και τις ιδιαιτερότητές της. Η γνώση της περιοχής, σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή μας στις Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις / Μυοκτονίες, είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που το αποτέλεσμά μας είναι πάντα 100% επιτυχές αλλά και μόνιμο.

Απολυμάνσεις:

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις παντός είδους, σε οποιονδήποτε χώρο, οικιακό, επαγγελματικό, υπαίθριο. Το αποτέλεσμα, πάντοτε άψογο.Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να φτάσουμε σε οποιοδήποτε δυσπρόσιτο σημείο του χώρου σας, όπως φωταγωγοί, γωνίες, σκεπές κ.ά.Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες απολυμαντικές ουσίες, εξαιρετικά αποτελεσματικές στην Απολύμανση, ταυτόχρονα όμως απόλυτα φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Απεντομώσεις/Μυοκτονίες:

Εφαρμόζουμε ψεκασμούς σε σημεία ιδιαίτερης σημασίας, όπως είναι τα φρεάτια και οι φωταγωγοί. Δημιουργώντας επάλληλες, περιμετρικές ζώνες προστασίας, αντιμετωπίζουμε ριζικά και υπεύθυνα το πρόβλημα των εντόμων.Δολωματικοί σταθμοί και ειδικά κρεμαστά δολώματα τοποθετούνται από το έμπειρο προσωπικό μας σε «στρατηγικά» σημεία. Χρησιμοποιούμε πάντοτε τις πιο αποτελεσματικές ουσίες, εξοντώνοντας ποντίκια και αρουραίους, αλλά ταυτόχρονα εμποδίζοντας και οποιαδήποτε νέα εξάπλωσή τους.

Η ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων λαμβάνει πάντοτε σοβαρά υπόψη της ειδικούς παράγοντες, όπως:

  • το είδος, η χρήση και οι ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου
    • η πηγή της μόλυνσης:

οποιοδήποτε είδος εντόμου: μυρμήγκια (κόκκινα, κήπου, τύπου «Φαραώ»), κατσαρίδες παντός τύπου (γερμανική, ανατολική ή κοινή, αμερικανική), αράχνες,κοριοί,μύγες,ψύλλοι,κουνούπια και ξυλοφάγα έντομα, (σαράκι, τερμίτες) τρωκτικά, όπως ποντίκια και αρουραίοι

  • οι ανάγκες σας
  • η έκταση του προβλήματος

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, ψεκάζουμε καίρια σημεία, όπως φρεάτια και φωταγωγούς, απαλλάσσοντάς σας από αυτούς τους ενοχλητικούς επισκέπτες, δημιουργώντας παράλληλα ζώνες προστασίας περιμετρικά του χώρου σας. Αυτές οι ζώνες θα εμποδίσουν να δημιουργηθεί ξανά το πρόβλημα.Μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα να απαλλαγείτε και εσείς από τους… ανεπιθύμητους επισκέπτες;

ΣΥΜΠΑΝ Υπηρεσίες Κτιρίων

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Απολύμανσης/ Απεντόμωσης/ Μυοκτονίας