Skip to main content

Απολυμάνσεις Κερατέα – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Κερατέα

Απολυμάνσεις Κερατέα

Πόλη περίπου 10.000 κατοίκων στα νότια της Αττικής, χτισμένη στους βόρειους πρόποδες του όρους Πάνειο.Το όμορφο φυσικό περιβάλλον της Κερατέας, προσελκύει αναπόφευκτα και έντομα, αλλά και τρωκτικά, επισκέπτες που μόνο ανεπιθύμητοι μπορούν να είναι.Η ΣΥΜΠΑΝ SERVICE δεσμεύεται να σας απαλλάξει από αυτές τις ενοχλητικές παρουσίες, παρέχοντας υπηρεσίες Απολυμάνσεων / Απεντομώσεων / Μυοκτονιών.Πολυετής εμπειρία, εξειδίκευση, υπευθυνότητα, σύγχρονος εξοπλισμός αλλά και τα ποιοτικότερα υλικά. Αυτά είναι τα διαπιστευτήριά μας, με τα οποία μπορούμε να εγγυηθούμε την υγιεινή των χώρων σας, με προσοχή στην περιουσία σας και μόνιμο αποτέλεσμα.Πότε ξέρετε ότι θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας;

  • Εάν αντιληφθείτε έστω κι ένα ποντίκι ή έντομο στο χώρο σας, να είστε βέβαιοι ότι σε κάποιο σημείο της περιουσίας σας αναπτύσσεται κάποια ή κάποιες εστίες μόλυνσης.
  • Είναι αρκετά συνηθισμένες οι φθορές σε ξύλινα έπιπλα ή και καλώδια. Οι φθορές αυτές συνήθως προκαλούνται από έντομα όπως οι τερμίτες και το σαράκι, αλλά και από τρωκτικά. Εάν αντιληφθείτε αντίστοιχες φθορές, η παρουσία τέτοιων ανεπιθύμητων «επισκεπτών» δεν είναι καθόλου απίθανη.
  • Σε πολλές περιπτώσεις, παρατηρείται σε ένα χώρο έντονη δυσοσμία, η οποία παραμένει όσο κι αν καθαρίσετε ή αρωματίσετε. Αυτή η δυσοσμία συνήθως προκαλείται από έντομα και ποντίκια, που φωλιάζουν και αφήνουν τις απεκκρίσεις τους σε σημεία δυσπρόσιτα για τον άνθρωπο.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχουμε;Γνωρίζουμε καλά την περιοχή της Κερατέας, κατά συνέπεια και τις ιδιαιτερότητές της. Διαθέτουμε όμως ταυτόχρονα και πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις / Μυοκτονίες. Συνδυάζοντας λοιπόν τη γνώση της περιοχής αλλά και τη γνώση του αντικειμένου μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην περιοχή, είναι 100% αποτελεσματικές. Ειδικότερα:

Στις Απολυμάνσεις

Απολυμαίνουμε οποιονδήποτε χώρο· οικιακό, επαγγελματικό, υπαίθριο. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε είδος Απολύμανσης, με αποτελέσματα υπεράνω κριτικής.Χρησιμοποιούμε τον πλέον σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Διαθέτουμε την ικανότητα να αποκτούμε πρόσβαση ακόμα και στα πλέον δυσπρόσιτα σημεία της περιουσίας σας, όπως είναι οι φωταγωγοί, οι γωνίες, οι σκεπές, οι αποχετεύσεις κ.ά.Οι απολυμαντικές ουσίες που χρησιμοποιούμε είναι οι ποιοτικότερες και οι πλέον σύγχρονες. Δίνουμε λοιπόν εξαιρετικά αποτελέσματα στην Απολύμανση, προστατεύοντας όμως τον οργανισμό σας και το περιβάλλον, αφού οι ουσίες αυτές είναι απόλυτα φιλικές στον άνθρωπο και τη φύση.

Στις Απεντομώσεις/Μυοκτονίες

Το προβάδισμα μας δίνουν και σε αυτούς τους τομείς, η πολυετής μας εμπειρία και εξειδίκευση. Συνδυασμένες με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά, οι υπηρεσίες που παρέχουμε στέφονται με απόλυτη επιτυχία και άψογα αποτελέσματα.Εφαρμόζουμε ψεκασμούς σε σημαντικά σημεία, όπως είναι τα φρεάτια και οι φωταγωγοί. Δημιουργούμε με αυτό τον τρόπο επάλληλες, περιμετρικές ζώνες προστασίας αντιμετωπίζοντας ολοκληρωμένα και από τη βάση του το πρόβλημα των εντόμων.Δολωματικοί σταθμοί και ειδικά κρεμαστά δολώματα τοποθετούνται σε «στρατηγικά» σημεία. Χρησιμοποιούμε πάντοτε τις πιο αποτελεσματικές ουσίες, όχι μόνο εξοντώνοντας ποντίκια και αρουραίους, αλλά ταυτόχρονα εμποδίζοντας οποιαδήποτε νέα «επίσκεψή» τους. Κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και έχει διαφορές από τις υπόλοιπες. Στη ΣΥΜΠΑΝ SERVICE αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά. Γι’ αυτό το λόγο λαμβάνουμε υπόψη ειδικούς παράγοντες, όπως:

  • το είδος, η χρήση και οι ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου
    • η πηγή της μόλυνσης:

οποιοδήποτε είδος εντόμου: μυρμήγκια (κόκκινα, κήπου, τύπου «Φαραώ») κατσαρίδες παντός τύπου (γερμανική, ανατολική ή κοινή, αμερικανική) αράχνες, κοριούς, μύγες, ψύλλους, κουνούπια και ξυλοφάγα έντομα, (σαράκι, τερμίτες) τρωκτικά, όπως ποντίκια και αρουραίοι

  • οι ανάγκες σας
  • η έκταση του προβλήματος

Γνωρίζουμε καλά την περιοχή της Κερατέας. Ταυτόχρονα, η εμπειρία μας στις Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις / Μυοκτονίες, μας δίνουν το προβάδισμα . Γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες, συνδυασμένες με μόνιμα αποτελέσματα, για την Κερατέα.Η λύση λοιπόν για τους κατοίκους της Κερατέας ονομάζεται ΣΥΜΠΑΝ SERVICE.