Skip to main content

Απολυμάνσεις Νέα Ερυθραία – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Νέα Ερυθραία

Απολυμάνσεις Νέα Ερυθραία

Απολυμάνετε το χώρο σας επαγγελματικά και υπεύθυνα με τη μεγαλύτερη εταιρεία Απολυμάνσεων στην Αττική

Αν κατοικείτε στη Νέα Ερυθραία και έχετε πρόβλημα με

 • έντομα,
 • ποντίκια και
 • μικροοργανισμούς, όπως μικρόβια και βακτήρια,

είναι καλό να γνωρίζετε πως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός σας. Όσο περνά ο καιρός κι εσείς προσπαθείτε μάταια να βρείτε λύση με διάφορα σπρέι και κοινά απολυμαντικά, το πρόβλημα θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο και, συνεπώς, πιο δύσκολο να καταπολεμηθεί με επιτυχία.

Η Λύση;

Κάντε αυτό που έχουν κάνει πολλοί στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας και απαλλάχτηκαν μια και καλή από τρωκτικά, έντομα και κάθε είδους μικρόβια.

Ζητήστε βοήθεια από τους ειδικούς.

Η εταιρεία μας, με σύγχρονο εξοπλισμό και πολύχρονη πείρα στις απολυμάνσεις χώρων παντός είδους, θα απολυμάνει το σπίτι ή την επιχείρησή σας και θα εξοντώσει έντομα και ποντίκια με τρόπο που θα τα κρατήσει μακριά για μεγάλο χρονικό διάστημα.Τα πειστήρια του… «εγκλήματος»! Ίσως ακόμη αναρωτιέστε αν όντως θα χρειαστεί επαγγελματική απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία στο χώρο σας. Ίσως αισθάνεστε πως δεν υπάρχει λόγος για κάτι τόσο δραστικό.Η πείρα μας μπορεί να σας βοηθήσει: αν εντοπίζετε κατ’ εξακολούθηση ορισμένα από τα παρακάτω σημάδια, μας χρειάζεστε… επειγόντως!

 • Δυσάρεστες μυρωδιές, οι οποίες δεν εξαφανίζονται ακόμη και όταν καθαρίζετε προσεκτικά το χώρο με κοινά απορρυπαντικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης.
 • Φθορές σε έπιπλα και πλαστικά αντικείμενα, όπως καλώδια, λάστιχα κτλ. συχνά καταδεικνύουν πως η περιουσία σας αποτελεί συχνό γεύμα ξυλοφάγων εντόμων, όπως οι τερμίτες και το σαράκι, καθώς και ποντικών ή αρουραίων.
 • Περιττώματα ή άλλα ίχνη, όπως εκδύματα εντόμων, πολλά από τα οποία αλλάζουν δέρμα όταν ενηλικιώνονται.

Μην κάνετε το λάθος να αγνοήσετε τη σοβαρότητα της κατάστασης: η υγεία η δική σας και της οικογένειάς σας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο, καθώς εστίες μολυσματικών ασθενειών αναπτύσσονται στον ιδιωτικό σας χώρο. Ζητήστε, λοιπόν, άμεσα βοήθεια από επαγγελματίες.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων – Απεντομώσεων – Μυοκτονιών

 • Απολυμάνσεις

Πείρα, εξοπλισμός και τεχνογνωσία: να τι απαιτείται για την αποτελεσματική και πλήρη απολύμανση του χώρου σας. Αφού εξετάσουμε με προσοχή το είδος της μόλυνσης, την εστία και τους φορείς της, λαβαίνουμε υπόψη το χώρο και τη χρήση του, της ηλικίες των ανθρώπων που τον χρησιμοποιούν, σας βοηθούμε να κατανοήσετε τι πρέπει να γίνει. Στη συνέχεια, με την άδειά σας, προχωρούμε στην απολύμανση, προσπαθώντας να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ταλαιπωρία σας.Χρησιμοποιώντας απολυμαντικές ουσίες τελευταίας τεχνολογίας, φιλικές προς το περιβάλλον και επικίνδυνες μόνο για τα μικρόβια και τα βακτήρια, απολυμαίνουμε πλήρως και συστηματικά κάθε γωνιά και σημείο του χώρου σας, όσο δυσπρόσιτο κι αν μοιάζει.

 • Απεντομώσεις

Ειδικά στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, το έμπειρο συνεργείο μας έχει επανειλημμένα εξαλείψει διάφορες αποικίες εντόμων. Το μυστικό είναι η επιλογή της κατάλληλης εφαρμογής απεντόμωσης, ώστε το έντομο ή τα έντομα που έχουν εισβάλλει να εξοντωθούν ολοκληρωτικά. Το συνεργείο μας έχει πείρα σε ειδικές εφαρμογές απεντόμωσης για:

 • Κατσαρίδες (Γερμανικές, Ανατολικές/Κοινές, Αμερικανικές)
 • Μυρμήγκια (Κόκκινα, Κήπου, «Φαραώ»)
 • Ψύλλους (ανθρώπων και ζώων)
 • Αράχνες
 • Κοριούς
 • Κουνούπια
 • Μύγες
 • Ξυλοφάγα έντομα, (σαράκι, τερμίτες).

Στόχος της κάθε απεντόμωσης θα είναι η πλήρης εξόντωση ή απομάκρυνση των πληθυσμών των εντόμων από τα σημεία διαμέσου εισβάλλουν στους χώρους σας, όπως φρεάτια αποχετεύσεων και φωταγωγοί. Γνωρίζουμε πώς να απεντομώσουμε ταχύτατα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε χώρο και σημείο: κατοικίες, διαμερίσματα, αποθήκες, υπόγεια, γραφεία, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης.

 • Μυοκτονίες

Με αντίστοιχη προσοχή χειριζόμαστε τις εργασίες μυοκτονίας. Αξιοποιώντας σύγχρονα συστήματα, όπως ειδικά κρεμαστά δολώματα και δολωματικούς σταθμούς σε σημεία στα οποία αναπτύσσονται και κινούνται οι πληθυσμοί των ποντικών και των αρουραίων, όπως φρεάτια, φωταγωγούς, σοφίτες, σκεπές και αποθήκες, εξαλείφουμε και ταυτόχρονα απωθούμε τον πληθυσμό τους, όχι απλά προσωρινά, αλλά σε βάθος χρόνου.

Επιθυμείτε υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!