Skip to main content

Απολυμάνσεις Ντράφι – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Ντράφι

Απολυμάνσεις Ντράφι

Γνωστή συνοικία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Μια από τις ομορφότερες περιοχές της Αττικής, με υγιεινό κλίμα, μακριά από το αθηναϊκό νέφος. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί χαρακτηρίζουν το Ντράφι ως την «Εκάλη των Μεσογείων»ομορφιά της περιοχής όμως, αλλά και το υγιεινό της κλίμα, δεν εμποδίζουν την εισχώρηση στην περιοχή εντόμων, αλλά και τρωκτικώνΣΥΜΠΑΝ SERVICE βρίσκεται στη διάθεσή σας και δηλώνει δυναμικά έτοιμη να σας απαλλάξει από αυτές τις ενοχλητικές παρουσίες, παρέχοντας υπηρεσίες Απολυμάνσεων / Απεντομώσεων / Μυοκτονιώνπολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση, η υπευθυνότητα, τα σύγχρονα μέσα και τα ποιοτικότερα υλικά που διαθέτουμε, μας δίνουν το προβάδισμα. Μπορούμε λοιπόν να σας εγγυηθούμε χώρους καθαρούς και υγιεινούς με μόνιμα αποτελέσματα, πάντοτε με σεβασμό στην περιουσία σας.

Πότε θα γνωρίζετε ότι χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

  • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν αντιληφθείτε ακόμα κι ένα ποντίκι ή έντομο στο χώρο σας, σε κάποιο σημείο της περιουσίας σας, αναπτύσσεται κάποια ή κάποιες εστίες μόλυνσης.
  • Εάν διαπιστώσετε φθορές σε ξύλινες κατασκευές ή καλώδια, συνήθεις υπαίτιοι τέτοιων φθορών είναι έντομα όπως οι τερμίτες και το σαράκι, αλλά και τρωκτικά. Αρέσκονται στο να καταναλώνουν τέτοια είδη, προφανώς μολύνοντάς τα.
  • Στην περίπτωση που σε ένα χώρο διαπιστώσετε έντονη δυσοσμία, η οποία μάλιστα παραμένει όσο κι αν καθαρίσετε ή αρωματίσετε, σας ενημερώνουμε ότι πιθανότατα έντομα ή και ποντίκια είναι υπεύθυνα για τη δυσοσμία. Έχουν τη συνήθεια να φωλιάζουν και να αφήνουν τις απεκκρίσεις τους σε σημεία δύσκολα στην πρόσβαση και στην απολύμανση/καθαρισμό τους.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχουμε;

Γνωρίζουμε το Ντράφι και τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής. Παράλληλα, διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις / Μυοκτονίες.

Η γνώση του αντικειμένου μας αλλά και της περιοχής, δίνουν στη ΣΥΜΠΑΝ SERVICE το προνόμιο να εξασφαλίζει πάντοτε 100% επιτυχημένες υπηρεσίες. Λίγο πιο αναλυτικά:

Στις ΑπολυμάνσειςΔιενεργούμε οποιουδήποτε είδους Απολύμανση, σε οποιονδήποτε χώρο, είτε αυτός είναι οικιακός, είτε επαγγελματικός, είτε υπαίθριος, με άριστα αποτελέσματα.Στη ΣΥΜΠΑΝ SERVICE έχουμε εξοπλιστεί με τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα υλικά. Εξασφαλίζουμε πρόσβαση ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία κάθε χώρου, όπως είναι οι φωταγωγοί, οι γωνίες, οι σκεπές, οι αποχετεύσεις κ.ά.Για τις Απολυμάνσεις χρησιμοποιούμε ουσίες απόλυτα δραστικές, αλλά παράλληλα εξαιρετικά φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Παρέχουμε έτσι εξαιρετικά αποτελέσματα στην Απολύμανση, σεβόμενοι ταυτόχρονα την υγεία, την περιουσία σας αλλά και τη φύση.

Στις Απεντομώσεις/Μυοκτονίες:Και σε αυτές τις υπηρεσίες που παρέχουμε, το «κλειδί» είναι ο συνδυασμός της πολυετούς μας εμπειρίας και εξειδίκευσης, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά. Συνεπώς, έχουμε την ευχέρεια να πραγματοποιούμε απόλυτα επιτυχημένες Απεντομώσεις/Μυοκτονίες, με διάρκεια στο χρόνο.Η ΣΥΜΠΑΝ SERVICE εφαρμόζει ψεκασμούς σε κομβικά σημεία, όπως είναι τα φρεάτια και οι φωταγωγοί. Δημιουργούμε μέσω της τεχνογνωσίας μας επάλληλες, περιμετρικές ζώνες προστασίας, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα των εντόμων ριζικά και με υπευθυνότητα.Το έμπειρο προσωπικό μας, τοποθετεί δολωματικούς σταθμούς και ειδικά κρεμαστά δολώματα, σε σημεία ζωτικής σημασίας. Χρησιμοποιώντας πάντοτε τις πιο ποιοτικές και αποτελεσματικές ουσίες, είμαστε βέβαιοι ότι όχι μόνο εξοντώνουμε τα ποντίκια και τους αρουραίους, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε ότι οποιαδήποτε νέα εξάπλωσή τους είναι αδύνατη.Κάθε χώρος χαρακτηρίζεται από ξεχωριστά, ιδιαίτερα στοιχεία. Στη ΣΥΜΠΑΝ SERVICE έχουμε πλήρη επίγνωση αυτού του γεγονότος, λαμβάνουμε υπόψη πάντοτε ειδικούς ανά περίπτωση παράγοντες, όπως:

  • το είδος, τη χρήση και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου
    • την πηγή της μόλυνσης:

οποιοδήποτε είδος εντόμου: μυρμήγκια (κόκκινα, κήπου, τύπου «Φαραώ»), κατσαρίδες παντός τύπου (γερμανική, ανατολική ή κοινή, αμερικανική), αράχνες, κοριοί, μύγες, ψύλλοι, κουνούπια και ξυλοφάγα έντομα, (σαράκι, τερμίτες) τρωκτικά, όπως ποντίκια και αρουραίοι

  • τις ανάγκες σας
  • την έκταση του προβλήματος
  •  

Γνωρίζουμε το Ντράφι, όπως και τις ιδιαιτερότητες που διαθέτει η περιοχή. Ταυτόχρονα όμως διαθέτουμε πραγματική εμπειρία στις Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις / Μυοκτονίες. Τα δύο αυτά στοιχεία συνδυασμένα, δίνουν στη ΣΥΜΠΑΝ SERVICE τη δυνατότητα να σας εγγυάται απόλυτα επιτυχείς υπηρεσίες και μόνιμο αποτέλεσμα.Απολαύστε το μοναδικό περιβάλλον και το μικροκλίμα της περιοχής του Ντραφίου, απαλλαγμένοι από την ενοχλητική παρουσία εντόμων και τρωκτικών. Η ΣΥΜΠΑΝ SERVICE βρίσκεται στη διάθεσή σας, ώστε να το επιτύχετε.