Skip to main content

Απολυμάνσεις Ωρωπός – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Ωρωπός

Απολυμάνσεις Ωρωπός Ο Ωρωπός είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη κοντά στο Λεκανοπέδιο οπού δάσος και θάλασσα συνδυάζονται τόσο αρμονικά. Ωστόσο, ένα από τα μεγάλα προβλήματα των κατοίκων αφορά στην έλλειψη αποχετεύσεων και στη συχνή εκκένωση βόθρων σε χωράφια και υπαίθριους χώρους, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.Η κατάσταση αυτή, όπως είναι φυσικό, ευνοεί την ανάπτυξη μεγάλων πληθυσμών εντόμων και τρωκτικών με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν κίνδυνοι, ιδιαίτερα για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Πρόβλημα με έντομα και τρωκτικά – Προεκτάσεις

Λόγω τακτικής συνεργασίας μας με κατοίκους του Ωρωπού, γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε:

  • έντομα, όπως: μυρμήγκια, ακάρεα, κατσαρίδες, αράχνες, τερμίτες και σαράκι, σφήκες, σκώρους, κοριούς, μύγες, ψύλλους, κουνούπια.
  • τρωκτικά, όπως: ποντίκια, αρουραίους.

Ασφαλώς, όταν έχουμε πρόβλημα με έντομα και τρωκτικά, σκεφτόμαστε, όχι τόσο τη φθορά της περιουσίας μας, αλλά τις σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας, λόγου χάρη:

  • σαλμονέλα, νόσος του Weil, φυματίωση και άλλες ασθένειες, που ενίοτε αποδεικνύονται θανάσιμες και μεταδίδονται από τρωκτικά
  • έρποντα έντομα τα οποία ευθύνονται για τη μετάδοση δυσεντερίας, γαστρεντερίτιδας και τύφου, ιδιαίτερα σε ευαίσθητα άτομα (ηλικιωμένοι, παιδιά)∙
  • ιπτάμενα έντομα που μεταδίδουν ιούς όπως η ελονοσία.

Κίνδυνοι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Χρειάζεται, λοιπόν, δραστική και όσο το δυνατόν πιο μόνιμη λύση.

Τι σας προτείνουμε;

Η εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας, μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε:

  • Απολυμάνσεις: σε χρόνο μηδέν και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία, εξοντώνουμε μύκητες, βακτηρίδια, ιούς και μικρόβια. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε οποιοδήποτε μικροοργανισμό σε οποιοδήποτε χώρο.
  • Μυοκτονίες: το εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί κρεμαστά δολώματα και δολωματικούς σταθμούς για την εξάλειψη τρωκτικών (ποντίκια και αρουραίους). Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα φρεάτια και στους φωταγωγούς καθώς αποτελούν τη πιο συνηθισμένη δίοδο για την εισβολή των επίμονων αυτών και επιβλαβών επισκεπτών.
  • Απεντομώσεις: οικολογικά αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρά εντομοκτόνα εξαλείφουν κάθε έντομο από την ιδιοκτησία σας, ανακόπτοντας παράλληλα και την αύξησή τους, καθώς το εντομοκτόνο μεταφέρεται και στις αποικίες τους. Χρησιμοποιούμε, επί παραδείγματι, ειδικά εντομοκτόνα gel τα οποία κολλούν στο σώμα των κατσαρίδων που το μεταφέρουν άθελά τους και στη φωλιά, καταστρέφοντας πλήρως τον πληθυσμό τους.

Κάθε είδος κτιρίου, όπως μονοκατοικίες, διαμερίσματα, αποθήκες, υπόγεια, ημι-υπαίθριοι χώροι, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια κ. ά.) – σε οποιοσδήποτε χώρο κι αν εντοπίζεται το πρόβλημα, απολυμαίνουμε άμεσα, αποτελεσματικά και, φυσικά, λόγω των καιρών στους οποίους ζούμε, οικονομικά.

Ποιοι είναι οι στόχοι μας

Θέλουμε να σας προσφέρουμε μια κατά το δυνατόν μόνιμη λύση στο πρόβλημα των μικροβίων, των τρωκτικών και των εντόμων.Εγγυόμαστε ότι τέτοιοι «επισκέπτες» δεν θα επιστρέψουν σύντομα στον χώρο σας. Επιθυμούμε να λύσουμε οριστικά το πρόβλημά σας, όχι προσωρινά, και έχοντας αυτό υπ’ όψιν, θα δημιουργήσουμε αλληλεπικαλυπτόμενες ζώνες προστασίας σε όλη την περίμετρο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, προστατεύοντάς σας στο μέγιστο δυνατό βαθμό.Μιλήστε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε.