Skip to main content

Απολυμάνσεις Βάρκιζα – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Βάρκιζα

Απολυμάνσεις Βάρκιζα

Απαλλάσσουμε τον χώρο σας από έντομα και τρωκτικά!

Η γοητεία της θάλασσας και η κοντινή απόσταση από το κέντρο είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της Βάρκιζας, μιας από τις ομορφότερες περιοχές της Αττικής. Ωστόσο, τα ζωύφια φαίνεται πως επίσης μαγεύονται από τη συγκεκριμένη περιοχή!Τρωκτικά και πολυάριθμα έντομα εισχωρούν στις ιδιοκτησίες σας, δίχως φυσικά να αφήνουν μονοκατοικίες, επιχειρήσεις και χώρους εστίασης. Αν είστε κι εσείς ένας από τους κατοίκους της Βάρκιζας με παρόμοια προβλήματα, είναι καλό που δεν αγνοείτε το ζήτημα.

Ποιος είναι ο κίνδυνος;

 • Διαφόρων ειδών αρρώστιες όπως για παράδειγμα η σαλμονέλα, η ικτερική λεπτοσπείρωση (νόσος του Weil), η δυσεντερία, η γαστρεντερίτιδα, η ελονοσία, η προσβολή από το κολοβακτηρίδιο E.coli, ο τύφος και η φυματίωση – για να αναφέρουμε μερικές μόνο ασθένειες. Αυτές μεταδίδονται στους ανθρώπους από μικρόβια των οποίων φορείς είναι τρωκτικά και έντομα όπως οι κατσαρίδες και τα κουνούπια.
 • Τα άτομα που πλήττονται κυρίως από τα έντομα και τα τρωκτικά είναι οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού όπως τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και όσοι αντιμετωπίζουν χρόνιες παθήσεις.

Μήπως ήρθε η ώρα να λύσετε το πρόβλημα; Μήπως έχετε δοκιμάσει επανειλημμένα να ξεφορτωθείτε ποντίκια, αρουραίους και κάθε λογής έντομα που διαταράσσουν τη γαλήνη σας, δίχως όμως να έχετε μόνιμο αποτέλεσμα; Αν επιθυμείτε μια, κατά το δυνατόν, μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας, επιλέξτε τη μόνη σωστή κίνηση: το να απευθυνθείτε στους επαγγελματίες. Ποια είναι η λύση Θα αποστείλουμε εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία διαθέτουν πολυετή πείρα και έχουν εξυπηρετήσει επανειλημμένα γείτονές σας στην περιοχή της Βάρκιζας, καθώς θα αναλάβουμε την πλήρη και αποτελεσματική απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία οποιουδήποτε χώρου σας, είτε οικιακού, είτε επαγγελματικού, ανεξάρτητα από την έκταση που έχει λάβει το πρόβλημα.Η πείρα μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και η άριστη επικοινωνία με τους πελάτες μας, αποτελούν για μας την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των απολυμάνσεων, των απεντομώσεων και των μυοκτονιών που πραγματοποιούμε καθώς εγγυόμαστε παράλληλα μια ουσιαστική λύση.

Απολύμανση, Απεντόμωση και Μυοκτονία Υπηρεσίες απολύμανσης:

Οι απολυμαντικές ουσίες που χρησιμοποιούμε, παρά το γεγονός ότι είναι φιλικές προς το περιβάλλον, μπορούν να αφαιρέσουν κάθε είδος βρωμιάς και ρύπων, όσος καιρός και αν έχει περάσει από την εμφάνισή τους, εξοντώνοντας όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως μικρόβια, μύκητες και βακτηρίδια.Υπηρεσίες απεντόμωσης: στόχος των απεντομώσεων που εφαρμόζουμε είναι να απομακρύνουμε

 • Κατσαρίδες ανεξαρτήτου είδους,
 • μυρμήγκια,
 • κοριούς,
 • ψύλλους,
 • αράχνες,
 • κουνούπια,
 • μύγες,
 • ξυλοφάγα έντομα όπως σαράκι και τερμίτες

από τον χώρο σας μόνιμα, όχι προσωρινά.Για την επίτευξη αυτού του στόχου, χρησιμοποιούμε διαφορετική φαρμακευτική ουσία ανάλογα με το είδος του εντόμου καθώς φροντίζουμε να ψεκάζουμε συστηματικά και τα φρεάτια των αποχετεύσεων και τους φωταγωγούς, όπου αποικούν και αναπτύσσονται ταχύτατα ιπτάμενα και έρποντα έντομα. Επίσης, ψεκάζουμε περιμετρικά τον χώρο, ώστε να δημιουργήσουμε αλλεπάλληλες ζώνες προστασίας που θα απωθούν και θα εξοντώνουν οποιοδήποτε έντομο θελήσει να εισβάλλει ξανά στον προσωπικό σας χώρο.

Υπηρεσίες μυοκτονίας: Εξοπλισμένοι με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μυοκτονικές ουσίες και προσεκτικές τοπικές εφαρμογές με ειδικά κρεμαστά δολώματα και δολωματικούς σταθμούς σε φρεάτια και φωταγωγούς, κρατάμε μακριά τρωκτικά σε βάθος χρόνου.

Αν λοιπόν:

 • δείτε έντομα
 • ανακαλύψετε κατάλοιπα τους όπως ωοθήκες και εκδύματα
 • βρείτε διάφορες ακαθαρσίες
 • υπάρχουν δυσάρεστες οσμές, που παραμένουν ακόμη και μετά τον καθαρισμό του χώρου
 • διακρίνετε καταστροφές σε έπιπλα και άλλα αντικείμενα από ξύλο ή πλαστικό

τότε είναι βέβαιο πως έχετε σοβαρό πρόβλημα. Μην περιφρονείτε τον κίνδυνο για την οικογένεια σας: επικοινωνήστε μαζί μας.