Skip to main content

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη στο Λεκανοπέδιο όπου πράσινο και θάλασσα συνδυάζονται σε μικρή απόσταση από το κέντρο.Από την άλλη, ένα από τα μεγάλα προβλήματα των κατοίκων της Βουλιαγμένης σχετίζεται με την αυξημένη οικιστική ανάπτυξη των τελευταίων ετών, η οποία ευνοεί την ανάπτυξη τεράστιων πληθυσμών εντόμων και τρωκτικών με σοβαρότατους κινδύνους, ιδιαίτερα για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Γιατί εμάς

Λόγω τακτικής συνεργασίας μας με κατοίκους της Βουλιαγμένης, γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε:

  • έντομα, όπως: μυρμήγκια, ακάρεα, κατσαρίδες, αράχνες, τερμίτες και σαράκι, σφήκες, σκώρους, κοριούς, μύγες, ψύλλους, κουνούπια.
  • τρωκτικά, όπως: ποντίκια, αρουραίους.

Ασφαλώς όταν έντομα και τρωκτικά κυκλοφορούν στα δωμάτια του σπιτιού ή της επιχείρησής μας, δεν μας απασχολεί τόσο η φθορά της περιουσίας μας αλλά οι πιθανότατα σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας:

  • τα τρωκτικά είναι ικανά να μεταδώσουν σαλμονέλα, νόσο του Weil, φυματίωση και άλλες ασθένειες που ενίοτε αποδεικνύονται θανάσιμες
  • έρποντα έντομα ευθύνονται για τη μετάδοση δυσεντερίας, γαστρεντερίτιδας και τύφου ιδιαίτερα σε ευαίσθητα άτομα (ηλικιωμένοι, παιδιά, άτομα με χρόνιες παθήσεις)∙
  • ιπτάμενα έντομα (όπως κουνούπια) που μεταδίδουν επικίνδυνους ιούς, όπως αυτός της ελονοσίας.

Κίνδυνοι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Χρειάζεται, λοιπόν, δραστική, και, κατά το δυνατόν, μόνιμη λύση.Η πρότασή μας Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας, μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε:

  • Απολυμάνσεις: σύντομα και δίχως περιττή και άσκοπη ταλαιπωρία για τους ενοίκους, αφανίζουμε μύκητες, βακτηρίδια, ιούς και μικρόβια. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε οποιοδήποτε μικροοργανισμό, οπουδήποτε.
  • Μυοκτονίες: το εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί κρεμαστά δολώματα και δολωματικούς σταθμούς για την εξάλειψη τρωκτικών (ποντικιών και αρουραίων). Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε φρεάτια και φωταγωγούς καθώς αποτελούν τη πιο συνηθισμένη δίοδο για την εισβολή αλλά και την αναπαραγωγή των επίμονων αυτών και επιβλαβών «επισκεπτών».
  • Απεντομώσεις: φιλικά προς το περιβάλλον αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρά εντομοκτόνα εξοντώνουν κάθε έντομο από τον χώρο σας, ανακόπτοντας παράλληλα και την αύξησή τους καθώς το εντομοκτόνο μεταφέρεται και στις αποικίες τους. Λόγου χάρη, χρησιμοποιούμε ένα gel το οποίο κολλάει στο σώμα των κατσαρίδων. Η κατσαρίδα το μεταφέρει, άθελά της, και στη φωλιά, καταστρέφοντας πλήρως τον πληθυσμό των εντόμων.

Κάθε είδος κτιρίου όπως μονοκατοικίες, διαμερίσματα, αποθήκες, υπόγεια, ημι-υπαίθριοι χώροι, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια κ. ά.)– ουσιαστικά σε οποιοσδήποτε χώρο κι αν εντοπίζεται το πρόβλημα, απολυμαίνουμε άμεσα και αποτελεσματικά και, φυσικά, λόγω… κρίσης, οικονομικά.

Ο στόχος μας

Θέλουμε να σας προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν μόνιμη λύση στο πρόβλημα των μικροβίων, των τρωκτικών και των εντόμων.Εγγυόμαστε ότι τέτοιου είδους «επισκέπτες» δεν θα επιστρέψουν σύντομα. Επιθυμούμε να λύσουμε οριστικά το πρόβλημά σας, όχι προσωρινά, και έχοντας αυτό υπ’ όψιν, θα δημιουργήσουμε αλληλεπικαλυπτόμενες ζώνες προστασίας σε όλη την περίμετρο του χώρου σας.Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.