Skip to main content

Αποφράξεις Αρτέμιδα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Αρτέμιδα

Αποφράξεις ΑρτέμιδαΗ επιχείρηση μας, η οποία δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στον τομέα των Αποφράξεων, και είναι σε θέση να σας γλιτώσει από τα έξοδα και την ταλαιπωρία που προξενούν οι δυσάρεστες εκπλήξεις που ανακύπτουν όταν φράζουν σωληνώσεις, σιφώνια, τα δίκτυα των αποφράξεων ή τα είδη υγιεινής σας (λεκάνες, νιπτήρες κτλ.).

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

 

 

 • απόφραξη στις σωληνώσεις ολοκλήρου ή μέρους του αποχετευτικού δικτύου (μπανιέρες , λεκάνες τουαλέτας, κτλ.),
 • απορρόφηση υδάτων με ειδικές αντλίες από χώρους που έχουν, πλημμυρίσει (υπόγεια καταστημάτων, παρκινγκ πολυκατοικιών κτλ.),
 • εκκένωση σηπτικών και απορροφητικών βόθρων,
 • απομάκρυνση ριζών από δέντρα που αναπτύσσονται κοντά στην αποχέτευσή σας,
 • καθαρισμός των στηλών της αποχέτευσης.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τη βοήθεια σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού:1) αποφρακτικά οχήματα,2) πιεστικά,3) ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας,4) ειδικά κατασκευασμένες κάμερες αποχέτευσης.Οι κάμερες αποχέτευσης μας βοηθούν όχι μόνο να λύσουμε το πρόβλημα, αλλά και να αποκτήσουμε εικόνα για το τι συμβαίνει μέσα στο αποχετευτικό σύστημα σε γωνία 360ο μοιρών.Είμαστε άριστα οργανωμένοι σε ισάριθμες ομάδες άρτια εκπαιδευμένων τεχνιτών που έχουν πολυετή εμπειρία. Οι πολυάριθμες ομάδες τεχνικών συνεργείων που διαθέτουμε είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, ώστε, μόλις μας ενημερώσετε σχετικά, να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο που μας υποδείξατε.Από τη στιγμή που οι συνεργάτες μας καταφτάσουν στο σπίτι ή το κατάστημά σας:

 

 

 

 • ενημερώνονται για την κατάσταση,
 • ανακαλύπτουν την πηγή του προβλήματος,
 • συζητούν και σας εξηγούν με λεπτομέρειες σε ποιο σημείο έχει καταλήξει η ζημιά, αποφασίζοντας ταυτόχρονα την μέθοδο που θα ακολουθηθεί ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα γρήγορα και οριστικά,
 • επεμβαίνουν, διορθώνουν τη βλάβη και το συγκεκριμένο ζήτημα δεν πρόκειται να σας απασχολήσει άλλο.

Η επιχείρηση μας δεν περιορίζει τις υπηρεσίες της μόνο στην απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου αλλά ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια και με την συντήρηση του.

Η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως παρεξηγημένη. Γιατί; Διότι πολλοί πιστεύουν ότι η συντήρηση δικτύου αποτελεί απλά ένα περιττό έξοδο, ένα επιπλέον βάρος για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τι εννοούμε; Η συντήρηση του δικτύου στην πραγματικότητα ανακουφίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμός από σημαντικά προβλήματα όπως το άγχος, η ταλαιπωρία, το χάσιμο χρόνου αλλά και το σημαντικά μεγαλύτερο κόστος μιας πλήρους εργασίας έκφραξης/απόφραξης, η οποία θα μπορούσε να είχε προληφθεί. Συνεπώς, η συχνή συντήρηση είναι, από πολλές απόψεις, πολύ πιο συμφέρουσα.Τι περιλαμβάνει η διαδικασία της συντήρησης; Ας τα δούμε με τη σειρά:

 

 

 • τακτικό έλεγχο όλου του συστήματος της αποχέτευσης για τυχόν φθορές, σε χρονικά διαστήματα που εσείς καθορίζετε (μήνας, εξάμηνο, χρόνος κτλ.)
 • τακτικό προληπτικό καθαρισμό σε χρονικό διάστημα που είναι βολικό για εσάς και που καλύπτει τις ανάγκες του δικτύου σας,
 • καθαρισμό στα σιφώνια, στο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων και στο οριζόντιο τμήμα του δικτύου της αποχέτευσης.