Skip to main content

Αποφράξεις Ανθούσα – Αποφρακτική

Αποφράξεις Ανθούσα

Αποφράξεις ΑνθούσαΚαλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας. Αν χρειάζεστε αποφρακτικές υπηρεσίες από μια εταιρεία υπεύθυνη και αξιόπιστη, εδώ μπορείτε να εξασφαλίσετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και αναζητάτε. Αφιερώστε μας λίγο από τον χρόνο σας για να σας αποδείξουμε ότι αποτελούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή στον τομέα των αποφράξεων, όχι μόνο για την Ανθούσα της Αττικής, αλλά και για ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Ας Γνωριστούμε…

Είμαστε μια εταιρεία αποφράξεων και συντήρησης δικτύων την οποία εμπιστεύονται οι πελάτες εδώ και 35 χρόνια. Διαθέτουμε ένα άριστα οργανωμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες ενός δυσλειτουργικού δικτύου αποχέτευσης. Προτεραιότητα για μας αποτελεί η καλή επικοινωνία που έχουμε με τον πελάτη – συνεργάτη μας. Για τον λόγο αυτό ποτέ δεν προβαίνουμε σε καμία ενέργεια δίχως να συζητήσουμε μαζί σας το επόμενο βήμα μας. Το προσωπικό μας είναι πολυάριθμο για να φτάνει έγκαιρα, 24 ώρες το 24ωρο όπου και αν βρίσκεστε στην Ανθούσα Αττικής.Αναλαμβάνουμε την απόφραξη:

 

 

  • Νιπτήρων,
  • Λεκανών,
  • Σωληνώσεων όλου του δικτύου της αποχέτευσης,
  • Φρεατίων,
  • Σιφωνίων,
  • Υδρορροών κτλ.

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν επίσης:

 

 

  • την εκκένωση σηπτικών και απορροφητικών βόθρων,
  • τον καθαρισμό της κάθετη στήλης της αποχέτευσης,
  • τον καθαρισμό των στηλών αποχέτευσης του δικτύου απορροής όμβριων υδάτων και
  • τον καθαρισμό των σιφωνίων.

 

Η εταιρία μας διαθέτει πλήρη και απόλυτα εξειδικευμένο

εξοπλισμό:οχήματα απόφραξης,ισχυρές πιεστικές μηχανές,σύγχρονες κάμερες που μας βοηθούν κατά την έρευνα μας στο δίκτυο ώστε να βρούμε την κρυφή ρίζα του προβλήματος της αποχέτευσης,ειδικό μηχάνημα αφαίρεσης ριζών, που εκφύονται στο εσωτερικό του συστήματος της αποχέτευσης και προκαλούν διαταραχές στην σωστή λειτουργία του.Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στην τεχνολογία και στην τεχνογνωσία όσον αφορά τον κλάδο μας. Στόχος μας είναι να απαντάμε στις κλήσεις σας με αποτελεσματικότητα, ακρίβεια, αξιοπιστία και το πιο σημαντικό σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Έχετε πληγεί από πλημμύρα;

Δυστυχώς η χώρα μας πλήττεται συχνά από ισχυρές νεροποντές που καταλήγουν σε κανονικές πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα. Εμείς μπορούμε να σας ανακουφίσουμε από τις συνέπειες των καιρικών φαινομένων. Διαθέτουμε ισχυρές αντλίες που σε χρόνο μηδέν απορροφούν όλο το νερό από τους χώρους του σπιτιού ή του μαγαζιού σας (υπόγεια, κουζίνες, χώροι στάθμευσης, μπάνιο).

Συντήρηση

Πολλά από τα σοβαρά προβλήματα που τώρα αντιμετωπίζει τώρα το σύστημα της αποχέτευσης θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν ακολουθήσετε την συμβουλή μας που συστήνει την πρόληψη αντί της θεραπείας, τακτική που θα σας ωφελήσει οικονομικά αλλά και πρακτικά. Ο τακτικός έλεγχος και ο προληπτικός καθαρισμός του δικτύου σας θα συμβάλλει στο εντοπίζουμε και να διορθώνουμε εκ των προτέρων προβλήματα που μελλοντικά θα μπορούσαν οδηγήσουν σε σοβαρή δυσλειτουργία του δικτύου. Ξέρουμε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα και έχετε κουραστεί να δίνετε χρήματα δίχως να σας αποζημιώνει το αποτέλεσμα. Επιλέξτε και δεν θα απογοητευτείτε. Τα προβλήματα των δικτύων και των αποχετεύσεων αποτελούν για εμάς καθημερινότητα γι’ αυτό και δεν υπάρχει βλάβη που να μην μπορούμε να επιδιορθώσουμε. Μην δοκιμάζετε άλλο την υπομονή σας, τηλεφωνήστε μας.