Skip to main content

Αποφράξεις Καρέας – Αποφρακτική

Αποφράξεις Καρέας

Αποφράξεις Καρέας

 

 

Για γρήγορες αλλά απόλυτα αποτελεσματικές λύσεις

Όλα και πιο συχνά φαίνεται ότι τα υδραυλικά του σπιτιού μας χωρίς τη σωστή συντήρηση παρουσιάζουν διάφορες βλάβες. Προβλήματα όπως:

 

 

 

 

 • ένας βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας,
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές,
 • μια βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη,
 • φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση,
 • φρεάτια που ξεχειλίζουν και
 • ένα φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων.

Ευτυχώς… μας βρήκατε Δεν παίζει ρόλο που μένετε στην περιοχή του Καρέα· αρκεί να μας καλέσετε! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα ούτως ώστε, σε μικρό χρονικό διάστημα, οι δύσκολες καταστάσεις που μόλις περιγράψαμε να αποτελέσουν παρελθόν. Πιθανότατα αναρωτιέστε, όμως, πώς είμαστε τόσο σίγουροι χωρίς καν να έχουμε ακούσει ακόμη το πρόβλημά σας. Είναι απλό:

1. Τα Εφόδια Μας

Αξιόλογη τεχνογνωσία πολλών ετών –35 (!) ετών– στον τομέα των αποφράξεων.Εξοπλισμός που καλύπτει κάθε περίπτωση. Στα δικά μας χέρια, αποτελεί το απαραίτητο όπλο για κάθε πρόβλημα απόφραξης ή έκφραξης.Πραγματικά έμπειρο προσωπικό μαθημένο σε δύσκολες καταστάσεις. Διαθέτουμε εμπειρία η οποία σίγουρα περιλαμβάνει πολλαπλές φορές το δικό σας πρόβλημα.Πολλά συνεργεία ικανά να διορθώσουν τα υδραυλικά σας συστήματα σας γρήγορα και επαγγελματικά.

2. Τις Εξειδικευμένες Υπηρεσίες που παρέχουμε

Πολύ συχνά, διάφορα σπιτικά στην περιοχή του Καρέα, ταλανίζονται από προβλήματα τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη προσέγγιση. Καταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν:

 

 

 

 

 • Ενοχλητικές ρίζες δέντρων ή θάμνων: οι κατά τα άλλα ευχάριστες οάσεις πρασίνου στην πρωτεύουσα μετατρέπονται σε ανεπιθύμητες όταν ρίζες εισβάλλουν στα φρεάτια και στους αγωγούς βουλώνοντας τα και καθιστώντας το δίκτυο μη αποτελεσματικό. Εμείς με ιδιαίτερη προσοχή και με ριζοκοπτικό εξοπλισμό αιχμής θα διορθώσουμε τη λειτουργία του δικτύου δίχως περιττές ζημιές στο πράσινο ή στο δίκτυο.
 • Κάμερες Αποχετεύσεων που καταγράφουν τα πάντα στο εσωτερικό των σωλήνων σε γωνία 360 μοιρών·
 • Άντληση ανεπιθύμητων υδάτων: στη χώρα μας, είναι τόσο συχνές πλέον οι έντονες βροχοπτώσεις, ώστε τα νερά στα υπόγεια, στα φρεάτια και σε άλλα μέρη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας είναι πια συχνό φαινόμενο. Με μια μόνο κλήση σας θα προβούμε σε άμεση άντληση οποιοσδήποτε ποσότητας νερού.

Γιατί να αρκεστείτε σε μια προσωρινή λύση;

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να μη χρειαστείτε ξανά απόφραξη στο χώρο σας, είτε αυτός είναι η οικία σας, είτε ο επαγγελματικός σας χώρος. Πώς; Αν αναλάβουμε την προστασία και τη συντήρηση του δικτύου σας ώστε να μην χρειάζεται απόφραξη κάθε τρεις και λίγο:

 

 

 

 

 • κατ’ αρχάς επιθεωρούμε προσεκτικά τις σωληνώσεις σας και μετά προχωρούμε στον προληπτικό καθαρισμό ώστε να κινηθούμε ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σας καθώς και τον φόρτο του εκάστοτε δικτύου, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
 • ύστερα, καθαρίζουμε προληπτικά το οριζόντιο δίκτυο, τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
 • αναλαμβάνουμε την εκκένωση παντός είδους βόθρων (σηπτικών, απορροφητικών).

Που καταλήγουμε; Καλέστε μας και σύντομα η λύση θα είναι εκεί!