Skip to main content

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή

Απολυμάνσεις Αγία ΠαρασκευήΗ Αγία Παρασκευή, με τις υπέροχες αυλές, το πράσινο και τους άφθονους περιποιημένους κήπους, είναι μία από τις ωραιότερες συνοικίες των βορείων προαστίων. Δυστυχώς, είναι, επίσης, μια από τις περιοχές που μαστίζονται συχνότερα από διάφορα επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία είδη εντόμων καθώς και τρωκτικών, όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι.

Η εταιρεία μας προσφέρει εδώ και χρόνια στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα.Γνωρίζοντας καλά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην Αγία Παρασκευή και αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές, απολυμαντικές ουσίες και εντομοκτόνα που προστατεύουν τον ένοικο αλλά εξοντώνουν και απομακρύνουν οποιοδήποτε είδος εντόμου, όπως

  • κατσαρίδες παντός τύπου (Γερμανική, Ανατολική ή Κοινή, Αμερικανική),
  • αράχνες και μυρμήγκια (Κόκκινα, Κήπου, τύπου «Φαραώ»),
  • κοριοί και ψύλλοι (Ανθρώπου, Γάτας κτλ.),
  • κουνούπια, μύγες και
  • άλλα έντομα, όπως τερμίτες, το περίφημο σαράκι, καθώς και ακάρεα, σκώροι και οι επικίνδυνες σφήκες·

αλλά και κάθε είδους τρωκτικό, όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι, είμαστε σε θέση να σας συνδράμουμε άμεσα, με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σύγχρονες τεχνικές απολύμανσης

Επαγγελματική απολύμανση σημαίνει πρακτικά ειδικός εξοπλισμός, υψηλή τεχνογνωσία και πολύτιμη πείρα. Τα τρία αυτά χαρακτηριστικά αποτελούν και το θεμέλιο της δουλειάς μας.

Αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία εξειδικευμένων εντομοκτόνων, απολυμαντικών ουσιών και μυοκτονικών φαρμάκων, κατορθώνουμε να εξαφανίσουμε οποιοδήποτε ίχνος φυσικής παρουσίας εντόμου ή τρωκτικού από τον προσωπικό σας χώρο, είτε πρόκειται για το σπίτι σας, είτε για κάποιον κοινόχρηστο χώρο, είτε για την επιχείρησή σας. Ειδικά σκευάσματα (όπως εντομοκτόνα gel) προσκολλώνται στα περιφερόμενα μέλη της εκάστοτε αποικίας μεταφέροντας τη θανατηφόρα τους δράση και στον υπόλοιπο πληθυσμό και επιτυγχάνοντας μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, κι όχι απλά προσωρινές λύσεις.

Στη συνέχεια, ψεκάζουμε περιμετρικά το χώρο της απολύμανσης με σκοπό να δημιουργήσουμε αλληλεπικαλυπτόμενες ζώνες προστασίας που αυξάνουν την έκταση στην οποία θα είναι πλέον αδύνατον να εισέλθουν τα ενοχλητικά τρωκτικά ή έντομα. Ειδικά κρεμαστά δολώματα τοποθετούνται σε φρεάτια και φωταγωγούς, που ταυτόχρονα ψεκάζονται συστηματικά εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς συχνά αποτελούν την εστία ανάπτυξης αποικιών εντόμων, τρωκτικών και φυσικά, μικροβίων.

Γιατί Πρέπει να Επικοινωνήσετε Τώρα Μαζί Μας

Γιατί…

  • δίχως απολύμανση η υγεία η δική σας και της οικογένειάς σας κινδυνεύει άμεσα. Ασθένειες όπως η σαλμονέλα, η νόσος του Weil, το κολοβακτηρίδιο Ecoli καθώς και η φυματίωση μεταδίδονται στον άνθρωπο μέσω οικόσιτων τρωκτικών, όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Αντίστοιχα, έρποντα έντομα, όπως οι κατσαρίδες, αποτελούν εστίες δυσεντερίας, γαστρεντερίτιδας και τύφου·
  • έχετε ήδη δοκιμάσει σκευάσματα οικιακής χρήσης και πολυδιαφημισμένες συσκευές απώθησης και έχετε απογοητευτεί·
  • γνωρίζουμε καλά τη δουλειά μας και ξέρουμε πώς να σας απαλλάξουμε μόνιμα από μικρόβια, έντομα και τρωκτικά.

Μη δαπανάτε λοιπόν άσκοπα χρόνο και χρήματα σε ερασιτεχνικές απολυμάνσεις και «θαυματουργές» συσκευές. Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες.Επικοινωνήστε μαζί μας και διαπιστώστε από κοντά πόσο εύκολα μπορείτε να ξαναβρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία σας.