Skip to main content

Αποφράξεις Μπουρνάζι – Αποφρακτική

Αποφράξεις Μπουρνάζι

Αποφράξεις ΜπουρνάζιΒουλωμένος νιπτήρας, βουλωμένη λεκάνη, φραγμένα σιφώνια κτλ. και όλα τα παρεπόμενά τους, έχουν δοκιμάσει ήδη αρκετά την υπομονή σας, η οποία νιώθετε πως έχει αρχίσει να εξαντλείται. Έχετε βρει κάποιες «λύσεις» αλλά είναι μάλλον προσωρινές, ερασιτεχνικές και δαπανηρές! Επιθυμείτε πλέον μια μόνιμη, επαγγελματική και οικονομική αποκατάσταση του προβλήματος.Είναι μία ακόμη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο επαγγελματίας ή ο ιδιώτης στην ήδη δύσκολη καθημερινότητα του. Εμείς μπορούμε να σας γλιτώσουμε από αυτή την ανησυχία οριστικά και δια παντός. Η υπόσχεσή μας αυτή δεν είναι μόνο λόγια, κάτι που πιστοποιείται από την πολύχρονη παρουσία μας στον τομέα των αποφράξεων, το άριστα οργανωμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός.

Ποια πρόκληση αντιμετωπίζετε;

 

 

  • Βουλωμένα φρεάτια και βόθροι;
  • Βουλωμένοι νεροχύτες και μπανιέρες;
  • Σωληνώσεις που έχουν φράξει;
  • Φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων;
  • Βουλωμένη λεκάνη;
  • Σιφώνια που έχουν βουλώσει;

Εμείς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Πώς;Στον εξοπλισμό που έχουμε στην διάθεσή μας συμπεριλαμβάνονται κάμερες αποχετεύσεων που μπαίνουν στο εσωτερικό του αποχετευτικού συστήματος σε βάθος 360 μοιρών, καταγράφοντας όχι απλά την βλάβη αλλά το αρχικό της αίτιο. Με τον τρόπο αυτό, έχουμε την ευκαιρία να παρέμβουμε σε εκείνο το σημείο και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη.Στον εξοπλισμό μας περιλαμβάνονται επίσης:

Πιεστικά μηχανήματα.Ειδικά αποφρακτικά οχήματα.Μηχανές αποκοπής ριζών. Η εμφάνιση ριζών φυτών ή δέντρων που προξενεί δυσλειτουργίες στο σύστημα της αποχέτευσης είναι πολλές φορές η πηγή φαινομενικά άλυτων προβλημάτων. Η αφαίρεσή τους, λύνει αμέσως και ανώδυνα το πρόβλημα.Στην περίπτωση που ο χώρος σας πλημμυρίσει από οποιαδήποτε αιτία, το συνεργείο μας θα καταφτάσει άμεσα και θα αντλήσει το νερό με τις δυνατές αντλίες που με τις οποίες είναι εξοπλισμένα τα οχήματά μας.Στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε συμπεριλαμβάνεται και η συντήρηση ολόκληρου του δικτύου. Ίσως αναρωτιέστε τι εννοούμε με τον όρο «συντήρηση»;

 

 

 

 

  • Ένα από τα συνεργεία μας θα σας επισκέπτεται στο χώρο σας ανά δίμηνο, τρίμηνο, ανάλογα τις ανάγκες σας και χρησιμοποιώντας την εξειδικευμένη γνώση μας σε συνδυασμό με την πείρα και τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό θα ελέγχει το δίκτυο με αποτέλεσμα να προλάβουμε δαπανηρές και χρονοβόρες βλάβες.
  • Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τις στήλες τις αποχέτευσης και τα σιφώνια. Αφού το συνεργείο ολοκληρώσει τον έλεγχο, και εφόσον βρεθεί κάποιο ελάττωμα στο δίκτυο, ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για το ποια μέθοδο θα ακολουθήσουμε, ενημερώνοντας σας για ποια είναι η καλύτερη πορεία ενέργειας από οικονομική άποψη αλλά και αυτή που θα περιλαμβάνει τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.
  • Αναλαμβάνουμε επίσης να εκκενώσουμε οποιοδήποτε τύπο βόθρου, σηπτικό ή απορροφητικό.

Γνωρίζουμε καλά το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαστε σχεδόν 30 χρόνια τώρα. Κατέχουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και νιώθουμε υπερήφανοι όντας γνωστοί για την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και την εντιμότητά μας.