Skip to main content

Αποφράξεις Νέα Πέραμος – Αποφρακτική

Αποφράξεις Νέα Πέραμος

Αποφράξεις Νέα ΠέραμοςΗ πολύχρονη πείρα μας έχει διδάξει πόσο ανυπόφορα είναι τα ατυχήματα που προκύπτουν στο δίκτυο της αποχέτευσης.Πόσες και πόσες φορές δεν έχει βουλώσει ο νιπτήρας σας ή κάποιο άλλο μέρος του δικτύου και μάλιστα την πλέον ακατάλληλη στιγμή; Για να βρίσκεστε εδώ, σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και προφανώς λύση δεν έχει βρεθεί.Εμείς κατέχουμε τις γνώσεις, τις απαιτούμενες εμπειρίες καθώς και ένα άρτια εξοπλισμένο σύνολο συνεργείων και μπορούμε σας εγγυηθούμε ότι όποιο και αν είναι το πρόβλημα απόφραξης που σας βασανίζει υπάρχει λύση, όχι απλά προσωρινή, αλλά μόνιμη, επαγγελματική αλλά και οικονομική από κάθε άποψη.Επί 35 χρόνια προσφέρουμε ανακούφιση στους πελάτες μας όταν προκύπτουν βλάβες:

 

 

 • στα σιφώνια,
 • στις υδρορροές,
 • στα φρεάτια,
 • στο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων,
 • σε ολόκληρο το δίκτυο σωληνώσεων της αποχέτευσης.

Για ποιους λόγους σας συμφέρει να απευθυνθείτε σε εμάς:

 

 

 

 

 • Τεχνολογικός εξοπλισμός :

Κάμερες αποχετεύσεων εισέρχονται στο σύστημα και με τους προσεκτικούς χειρισμούς του ειδικευμένου συνεργάτη μας, είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε οπτική εικόνα του προβλήματος 360ο. Με αυτή την τεχνολογία αιχμής είμαστε πλέον σε θέση να εντοπίσουμε την πραγματική πηγή του προβλήματος και να παρέμβουμε, όχι απλά επιφανειακά, απλά για να λυθεί το πρόβλημα για λίγο χρονικό διάστημα, αλλά ουσιαστικά.

Αποφρακτικά οχήματα που περιλαμβάνουν και ισχυρές αντλίες και βυτία ικανά να αντιμετωπίσουν πλημμύρες οποιασδήποτε έκτασης. Φτάνουν στον χώρο σας αμέσως με ένα τηλεφώνημά σας και απαντλούν τα νερά γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατό. Ειδικά για έναν επαγγελματία, ο χρόνος αυτός είναι ζωτικός για την επιχείρησή του. Για να είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε ταχύτατα οποτεδήποτε μας χρειαστείτε το γραφείο μας αξιοποιεί περισσότερα από ένα συνεργεία.

Ισχυρά πιεστικά μηχανήματα που αξιοποιούνται στην καθαριότητα των στηλών της αποχέτευσης, των σιφωνίων κτλ.

Ειδικά βυτία εκκενώνουν αποτελεσματικά το βόθρο σας ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκει (σηπτικός, απορροφητικός).

Τα πλεονεκτήματά μας

 

 

 

 

 • Οργάνωση: το καλά οργανωμένο προσωπικό μας έχει χωριστεί σε επιμέρους ομάδες και έχει την δυνατότητα να είναι κοντά σας όλο το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα.
  • Επικοινωνία: σεβόμαστε απόλυτα τον πελάτη μας, τις επιθυμίες του και τις ιδιαίτερες ανάγκες του, με αυτό υπόψη επικοινωνούμε τακτικά μαζί σας ανοιχτά και με ειλικρίνεια ώστε να αποφασίσουμε ΜΑΖΙ την καλύτερη και με τα λιγότερα έξοδα επιλογή για το κατάστημα, το σπίτι ή οποιοδήποτε άλλο χώρο.
  • Συντήρηση δικτύου: σας προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση που είναι φθηνότερη από την άποψη των χρημάτων αλλά πιο συμφέρουσα από άποψη χρόνου, κόπου και ακεραιότητας ολοκλήρου του συστήματος αποχέτευσης. Μια τακτική συντήρηση του δικτύου, που μπορεί να περιλαμβάνει προληπτικούς καθαρισμούς των αποχετεύσεων, των σιφωνίων, του οικιακού δικτύου σωληνώσεων κτλ. σε τακτά χρονικά διαστήματα που εσείς θα μας υποδείξετε (δυο, τρεις, έξι μήνες, έτος κτλ.).

Καλέστε μας τώρα – τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.